geen opmerking nodig goed product en altijd snel geleverd

Goed product en altijd snel geleverd Ook de manier van verpakken in verschillende hoeveelheden vinden wij makkelijk en prettig . De avondlevering is ook ideaal

Netjes verpakt

Erg snelle levering. Top

Snelle en goede service .

Lekker vlees en een goede service.

Gweldige kwaliteit, netjes conform afspraak geleverd, aanraader!

Het verschilt zo enorm met plaatselijke supermarkten. Je voelt, ziet en proeft echt het verschil. Je schaamt je er bijna voor dat je 20+ jaar enkel vlees uit de supermarkt ben gaan halen. Het is echt een wereld van verschil. Het idee alleen al dat er goed en kwalitatief netjes om wordt gegaan met dieren waardoor er vlees wordt geleverd wat echt terug komt in de smaak als je een beetje van koken houdt. Inmiddels bestellen wij maandelijks waardoor wij de komende maand vooruit kunnen. Echt een aanrader voor iedereen die een beetje van goed vlees houdt. De beste man Harrie weet wat hij levert.

Alles was prima behalve de bezorging

Het vlees ziet er prima uit en smaakte ook goed. Alleen heeft de bezorger het pakket in de lift gezet. Door dat mijn dochter naar beneden wou gaan omdat hij eerst bleef bellen en niet naar binnen ging vond ze het in de lift. Iedereen had het mee kunnen nemen. Dat vond ik niet zo fijn.

Bestelgemak en geweldige kwaliteit vlees

Het bestellen gaat eenvoudig, veel keus, en geweldige kwaliteit producten!! Het is gewoon genieten!

Prima geregeld van A tot z

Vlees is niet geleverd

Hele avond zitten wachten, volgens transporteur zouden we niet bereikbaar zijn, onzin een paar km terug is een wegomleiding en dat was blijkbaar te moeilijk

Top!!!

Lekker vlees, prima service,heel goed verpakt.

De beste

Voor ons geen vlees meer uit de supermarkt. De smaak is veel lekkerder. Het vlees wordt netjes thuisbezorg, is diep gevroren. Je kan zelf aangeven welke dag je het wilt hebben.

Top bedrijf

Zij doen wat ze zeggen.

Levering perfect

Had gevraagd of ze voor bepaalde tijd Konden komen En ze waren netjes op tijd Bedankt

geweldige service, prachtig stuk vlees

Ik zocht een mij onbekend stuk rundvlees voor een crockpot gerecht van pinterest! Meteen na ontvangst en ontdooien volgens dit recept bereid met een geweldig resultaat. Sappige botermalse potroast. Voor herhaling vatbaar!!! Alleen de bezorger hield niet zo van hondjes en vond het nodig naar het beestje te trappen, maar dat doet niets af aan mijn waardering voor Harry's Vlees

Laten we onze boeren steunen.

Laten we onze boeren niet alleen steunen met demonstraties, maar ook met daden. Dit is nu heel belangrijk. Ik ben een vaste klant sinds 5 januari 2021. Producten van uitstekende kwaliteit. Ik ben een ervaren kok. En ik weet alles over de kwaliteit van vlees. Dus als u om de gezondheid van uw gezin geeft. Ik adviseer sterk, natuurlijke producten bestellen Service en levering is boven alle lof. Beste boeren en niet alleen bedankt voor jullie werk

Wat een topper

Nog nooit zo'n lekker vlees gehad en snel en perfect verzorgd

Zeer goed vlees

Zeer goed vlees ,prima verpakt en goed verzorgd, en netjes thuis bezorgd

Super vlees

Snel geleverd aanpassingen mogenlijk en snel behandeld Gewoon goed en eerlijk vlees

Mooi vlees voor een mooie prijs

Keurig en snel geleverd. Mooi vlees en prima geprijsd!

Wij zijn geen groot verbruikers, maar we zijn blij met u, dit is heerlijk vlees, en hoe makkelijk, je kan halen of thuis laten brengen. En elk portie keurig verpakt en bevroren, ik zeg uitstekend

Prima service en zeer goede kwaliteit vlees

Na het bestellen online, krijg je de volgende dag de rekening en kan je die makkelijk online betalen. Ook de levering gaat prima, altijd precies op de aangegeven tijd. Op de dag die je zelf kan kiezen.

Uitstekend!!

Goede kwaliteir voor een betaalbare prijs!!

Super goed

Beveel t bij al mn vrienden aan in cappelle en nieuwerkerk ad ijssel enz enz

Jammer

Kreeg een keer de helft van mijn bestelling geleverd. Andere helft was blijven staan bij de vervoerder en is hier ontdooid. Deze helft is weer ingevroren en aan mij geleverd. Het vlees hiervan gaf na het ontdooien een onsmakelijke geur. Omdat het andere vlees erg goed was, ben ik uiteindelijk hier overheen gestapt. Iedereen maakt fouten. Maar afgelopen week in totaal voor bijna 180 euro aan vlees besteld. Dan wordt er in eerste instantie opnieuw ***lig gedaan over 2 euro korting. Bij de keurslager kreeg je bij zo'n besteding een paar rookworsten cadeau. Voor mij is nu de maat vol. Goed vlees, service laat te wensen over.

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!