Goede kwaliteit voor een goede prijs en met een top service.

Snelle service, behulpzame klantenservice en boven alles goede kwaliteit vlees.

Ik heb nog geen ervaring met Harries Vlees.

De eerste bestelling ontvangen wij pas volgende week

Goede kwaliteit, snelle levering, én al ingevroren

Goed vlees voor een eerlijke prijs

Goede service, heerlijk vlees voor een normale prijs.

Mooie kwaliteit en stipte bezorging.

Harrie levert een mooie kwaliteit vlees. Keurig in porties die in verschillende groottes te bestellen zijn. Wij zijn erg tevreden.

Perfect geregeld

Bestelling is keurig verstuurd. Bezorging was helaas niet helemaal zoals afgesproken maar dat was de schuld van de bezorgdienst. Na mijn melding is dat zeer adequaat opgepakt en ik hoop dat het de volgende keer helemaal goed gaat. Kwaliteit geleverde producten is prima.

Goede service, fantastisch vlees!

Bij Harries Vlees verschillende soorten vleeswaren gehaald. Allemaal van goede kwaliteit en op tijd geleverd. Laatst onze spareribs klaargemaakt: Vlees wat niet krimpt en alleen al naar de rib kijken en het vlees viel van het bot af. Laatste bestelling was aardig wat kipfilet, echter was hier een aantal zakken niet meer vacuum. Wel jammer dat dit dan net gebeurd, kan een keer gebeuren maar het waren er een stuk of 3. Snel verholpen door zelf hier een zakje omheen te doen uiteraard. De service is ook on-point, altijd goed mailcontact!

Verzorgd en goed vlees

Snelle service, goed en duidelijk verpakt en goed vlees

Top vlees

Al bijna sinds een jaar bestel ik vlees bij Harries Vlees. Lekker vers en mals vlees. Ruime keuze in assortiment klein en groot verpakking. Bezorgen verloopt prima. Bestel betalen en vlot thuis bezorgt

Heerlijk vlees zonder allerlei toevoegingen.

Prima met een smetje

Ik heb nu drie keer een bestelling geplaatst bij Harries Vlees. Alle drie de keren uitstekend geholpen en de bestel en levering gaat zonder problemen. Maaaaaar voor de tweede keer moest ik constateren dat bij een aantal producten de vacuum van de verpakking was lek.

Top kwaliteit voor zachte prijs!

Al enige tijd klant en veel kunnen uitproberen, van karbonade tot longhaas alles is even smaakvol en op de juiste manier verpakt en verzonden.

Goede kwaliteit vlees, afhalen was een beetje zoeken

Zeer te spreken over de kwaliteit van het vlees, geen 5 sterren/cijfer 10 gegeven omdat het bij afhalen onduidelijk was waar ik moest zijn, het duurde ook nog even voordat ik geholpen werd maar uiteindelijk goed geholpen door Harrie zelf :)

Ben zeer tevreden. Zeer goede en verse producten en levering zoals overeengekomen.

Vlees perfect, naar comments wordt niet gekeken

Vlees smaakt heerlijk, verzending e.d. smooth. Ik had een comment geplaatst om op woensdag te leveren, dit blijkt niet gelezen te worden.

Ik heb de laatste tijd geen goed vlees gehad.

Goed vlees

Prima levering

Netjes bezorgd

Goede kwaliteit

Snel bezorgd

Prachtige runderprocureur

Mooi dooraderd. Na 13 uur garen op de BBQ: zelden zoiets lekkers gegeten.

Geweldig vlees

Goedenavond Ík geef mijn bestelling door en de volgende dag wordt het geleverd Het vlees is super voor mij niets anders meer

Betrokken mensen, zeer goed vlees

Voorgaande leveringen altijd zeer tevreden, dit keer bleek de koerier ons pakket kwijt te zijn geraakt en hebben we dus niks gekregen. De mensen van Harries vlees hebben wel geprobeerd, op hun vrije vrijdagavond nog iets te regelen, helaast niet gelukt, maar daarvoor wel een dikke pluim! Het was immers niet hun fout. Het was alleen heel jammer dat we deze barbecue het zonder Harries vlees moesten stellen.

Prima geregeld en fijn dat het laat in de middag of in de avond bezorgd wordt.

Prima geregeld en fijn dat het laat in de middag of in de avond bezorgd wordt.

Geweldig!

Vandaag besteld, morgen keurig en koel verpakt in huis!

Weer super!

Alles weer dik in orde! Fijn vlees, goede prijzen, wij willen niet anders meer.

Snelle service, goede kwaliteit.

Snelle service, goede kwaliteit, gunstige prijs.

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!