Hij harrie vlees besteld Keurig netjes geleverd Kwalitatief erg goed Echter op de site werd geadverteerd voor tomahawk voor 14.89 ker kilo En het vlees zelf was per ongeveer 1 kg verpakt staat op de site (zie foto) Besteld en mensen uitgenodigd om voor oud een nieuw een dikke tomahawk van m'n bbq te komen eten Bestelling ontvangen en tot mij verbazing een tomahawk gekregen van ongeveer 500 gram Hier over gebelt en er werd mij uitgelegt dat dat een fout op de site was en de prijs per 500 gram moest zijn en daarom een kleine is afgestuurd Ik hierop uitgelegd dat ze hier mee adverteren en ik eters krijg en aan een halve kilo niet genoeg heb De fout lag hij hun maar ik moest het zelf maar oplossen het was voor hun hier mee afgedaan Erg zonde Prima online slager maar de after sales moet stukken beter
Beste Robin, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over je bestelling, vooral aangezien we dit eerder telefonisch hebben besproken. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen – zowel voor, tijdens als na de bestelling. We zijn blij om te horen dat je wel tevreden bent over de kwaliteit van het vlees en de levering. Dit waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Harries Vlees
Heerlijk vlees, makkelijk thuisbezorgd
Goed berijdbaar, voor vragen,bereiding en advies,,,een dik tevreden mens...
In een woord super ondanks de feestdagen gewoon op tijd bezorgd en keurig verpakt Dankjewel
Het vlees kwam netjes op tijd en en smaakte heerlijk. Lekkere grote lappen! Hier ga ik zeker nog eens bestellen.
Snelle en goede levering, uitmuntende kwaliteit, tot een volgende keer.
Al meerdere keren bij Harrie besteld een dikke pluim voor Harrie en zijn team ambachtelijke stukken vlees en zeer zeker kwaliteit vlees een dikke 10 Harrie
Zoals altijd super tevreden , alleen de carpaccio vond ik veel te nat . Toen ik het binnen kreeg zat het netjes in n doos met veel ijs schilfers er al . wat ik erg jammer vond en de smaak waterig was. ik had het wel al droog gedept
Snel en goed geleverd De beste paardenbiefstuk die ik in jaren gegeten heb..
over de kwaliteit van de produkten valt niet te discuseren die zijn gewoon op top niveau. bestellen. betalen en leveren is op zich niets moeilijks aan het wijst zich vanzelf. Het enige minpunt vind/vond ik het afhalen. aangezien ik van mijn werk naar huis bij de vestiging langskom zou ik het zo af kunnen halen. maar dit is alleen mogelijk tot 14:30 op dinsdag en donderdag. De uiterste tijden in de avond van trunckers is voor mij persoonlijk ietwat te laat i.v.m. vroeg opstaan. Al moet ik wel opmerken dat ik mee heb gekregen dat in januari 2025 de bedoeling is dat de recent aangebouwde winkel open gaat. Maar afgezien van de logistiek zou ik de produkten van Harries vlees zeer zeker aanraden, hij levert kwaliteit voor een redelijke prijs.
Service, top, op het laatste moment een paar wijzigingen doorgegeven waar flexibel mee omgegaan werd. Vlees wisten we al dat dit super is. Nu eens ook de goulashsoep ook besteld. In één woord, verrukkelijk!! Kortom; zeer aan te bevelen. Dankjewel.
Snel geleverd en heel erg lekker smaakvol vlees, terwijl ik niet zo’n grote vleeseter ben. Keurig verpakt en geseald zodat ik het ook later kan gebruiken.
Fg h jj
Kwaliteit vlees uit eigen land. Van dieren die niet met troep zijn behandeld. En de klantenservice is top.
Al een aantal keren nu besteld bij Harrie en het vlees is altijd netjes verpakt en gemerkt ,is redelijk tot goed geprijsd en de kwaliteit tot op heden zeer goed en vers. Je besteld en dan kan de prijs iets hoger of lager uitvallen ivm het gewicht . Je krijgt netjes het factuur en volgende dag word het in de avond aan huis gebracht. Wat ook mooi is ,is dat hij uitleg geeft in filmpjes.
Ik had een order die uitkwam onder de 100 euro, dus moest verzendkosten betalen. Ik koos er naderhand voor om de order aan te passen en kwam op 160 euro uit. Gratis verzending. Dus niet. Ze hebben de verzendkosten gluiperig bijgevoegd. Dit is tevens de tweede keer. Ik raad het af om hier te bestellen.
We hebben direct actie ondernomen en de verzendkosten aan u teruggestort om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Het spijt ons dat het in eerste instantie niet goed is gegaan. Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat er onterecht verzendkosten in rekening zijn gebracht. Dit was uiteraard niet onze bedoeling, en wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Mogelijk is de terugstorting u ontgaan. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en eventuele fouten snel recht te zetten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Mooi vlees en fijn in kleine porties verpakt
Topkwaliteit! Ik bestel nergens anders meer al bijna 4 maanden nu. Van de week weer even voor de maand inslaan.. Kan bijna niet beter..
En dat niet alleen………..ook suuuupppperrrr lekker. Bezorging prima. Tot de volgende keer.
Zag er super uit en de eerste producten die we geprobeerd hebben zijn erg lekker. Jullie hebben er een vaste klant bij :)
Een gedeelte van de bestelling was niet geleverd en toen het het de volgende dag wel geleverd werd was het ontdooid. Alles werd prima opnieuw geleverd en wij genieten nu van het heerlijke vlees wat zo goed van kwaliteit is. Bedankt
Snelle reactie snelle service en snelle levering. Echt veel vlees ziet er heel goed en netjes uit.
Ik bestel maandelijks voor ongeveer €100/150 aan vlees by Harries en ben elke keer tevreden, snelle service, goed gekoeld verpakt en een goede keuze aan soorten vlees! Het zijn goede stukken (rose, angus en duurdere zoals dry aged) en het smaakt en ruikt zoals het hoort, vergelijk maar een gehakt van hier met de volgespoten zoutoplossing gehakt uit de supermarkt. Er komt amper vocht uit het gehakt en het heeft een aangename geur, dan kun je nagaan doe een ribeye of brisket smaakt van hier... Ik heb het al een aantal mensen aangeraden om te proberen omdat dit is hoe vlees hoort te zijn, alsof je iedere dag een restaurant kwaliteit stuk vlees hebt wat de maaltijd maakt. Ik blijf Harries zeker steunen, ga zo door!
Prima producten Netjes verpakt Perfect ingevroren Speciale wensen gehonoreerd Telefonisch goed bereikbaar Prima bezorgdienst Vacuum vleeswaren op te nemen in assortiment zou prettig zijn!
Heerlijk vlees tegen een goede prijs!
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!