Nice meat.

De spareribs waren heerlijk, but The Lamb Chops are to small. I will order the ribs again.

heerlijk vlees!

Prima en duidelijke website. snelle afhandeling en levering van het vlees dat heerlijk is!

Heerlijk vlees

Ik heb nu voor de 2e keer vlees besteld ,het is goed verpakt in porties van 2 en het is heerlijk vlees wat ik ook bestel

geweldig

we werden goed op de hoogte gehouden en het vlees was goed verpakt, het vlees zag er goed uit alleen jammer dat de kipfilet in een zak zat. Nu moet je alles in een keer ontdooien dat is een beetje jammer had het liever per twee stuks gezien.

Weet ik nog niet, wordt dinsdag bezorgd.

Mijn ervaring bij het bestellen van het vlees: Makkelijk genoeg, alleen ik had voor net over de €.100,00 besteld en kreeg toen wel vervoerskosten te betalen. Daar over telefonisch contact gehad en emwerdt direct opgelost. De gewichten waren aangepast. Van te voren kunnen ze niet bepalen wat voor gewicht het pressies wordt. Dus weer wat wijzer geworden. Al met al een prima zaak "Harries vlees "

top

heb nu 5 x besteld al 10 soorten vlees super zacht de beste tournedou tot de volgende bestelling

Prachtig mooi kwaliteits vlees

Snelle goede levering!!

het is goed vlees en erg lekker. daar kan de supermarkt niet tegen op

mooie kwaliteit van Nederlandse bodem

mooi assortiment, prima prijzen . snelle levering en goede informatie

Kort gezegd, top

Super kwaliteit vlees tegen een goede prijs. En een snelle levering, gewoon Top!!!

Op tijd geleverd en goed koud verpakt.

Elke keer als we een bestelling doen wordt het op de aangegeven tijd geleverd. Het komt ook diep gevroren aan. Super blij mee en het vlees is heerlijk. Gewoon Top !!!!!!

Goede levering van goed kwaliteit vlees.

Bestellen al een tijdje vlees bij Harries vlees. Is nog nooit tegengevallen. Kortom blijven we vaker doen.

Mooi vlees

Mooi en lekker vlees .. echt aan te bevelen!

Geweldig lekker vlees.

Geweldig vlees. Vlotte bezorging.

Heerlijk en goed verpakt vlees

Dit was mijn tweede bestelling bij Harries Vlees Het was weer top vacuum verpakt vlees. Daarna in koelelementen in een isolerende zak, dus het komt ook koel/bevroren aan. Ik ben blij dat ik Harries Vlees gevonden heb!

Heerlijk mals vlees

Heel mooi vlees voor het vlees 5 steren afhandeling geen ster

Aleen jammer dat je een vacature krijgt die het dubbelen is dan van tevoren word gemeld en extra vlees der op staat wat je niet besteld heb. Betaal alleen de vacature die me vantevoren is gemeld

Mooi vlees, snel thuis

Prettige werkwijze van Harrie's vlees! Kwaliteit is goed. Snel thuisbezorgd!

Lekker vlees

Heerlijk vlees. En goede service.

Alles is super kwaliteit

Prijs is zeer goed en het leveren geschiet zeer goed

Prima donna

Ik ervaar Harries vlees dat is uitstekend

Kwaliteit vlees perfect

Perfecte kwaliteit, 1 opmerking : meestal is het: mag het een beetje meer zijn,maar 50 gram minder vlees dan waar ik voor betaal is niet heel netjes.

Hartstikke goed

Mijn ervaring met Harries vlees zijn goed.

Harries vlees is lekker en de bezorging naar volle tevredenheid. Al veschillende klanten aan gebracht.

Mooi vlees en keurig bezorgd

Netjes verpakt en door de track en trace is de bestelling prima te volgen zodat je precies weet hoelaat de bezorger aan de deur komt.

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!