Super vlees

Goed vlees, altijd snel bezorgd. Valt goed te overleggen via bijzonderheden balkje.

Echt geweldig goed vlees!

Gaat echt precies zoals het hoort, goed afgeleverd, goed product helemaal geweldig

Zeer lekker en mals vlees

Erg lekker vlees. Snelle levering en je betaalt iets meer maar daar is de kwaliteit ook naar.

Goed vlees snel bezorgd

Altijd goed .

Heerlijk vlees

Keurig verpakt en heerlijk vlees.

In een woord prima

Snelle levering, goede producten en netjes verpakt.

Helemaal perfect.

Lekker sappig vlees met een mooie structuur en bite. Topservice en het feit dat je weet dat je schoon vlees eet is erg aangenaam.

(H)eerlijk vlees, erg smaakvol en mals! Volgende keer weer!! (klein puntje, het was blijkbaar niet helemaal vacuüm of de zak was lek, maar de hele koelkast kon ik schoonmaken van het drip-vocht)

Alleen had ik liever dat het vlees apart ingepakt was

Netjes en goed verpakt.

Een dag later bezorgt i.v.m aanrijding chauffeur. Natuurlijk al het vlees nog niet uitgeprobeerd maar het zag erfgoed uit. Als herbevestigen ko ik zeker terug.

Uitstekend vlees en geweldige levering

Makkelijk bestellen via de website, vlees was zeer smaakvol en de levering kwam goed gekoeld verpakt aan. Het vlees was nog bevroren ondanks de grote afstand die afgelegd moest worden en ook de warmte!

super

Lekker zoals vroeger !!

Uitstekend vlees en goede service

Erg lekker vlees voor een goede prijs. We hebben weer gesmuld, deze keer vd spareribs. Maar ook het stoofvlees is goed, de ossenhaas erg lekker en mals

Prima vlees

Prima vlees en snel geleverd

Super vlees

Mooie stukken vlees

Heerlijkste vlees ooit

Met een groep studenten gebbqed. Een paar van de opmerkingen: - Ik eet geen stokbrood meer, wil alleen maar dit vlees - Lekkerste vlees ooit! - Sjeetje wat is dit vlees smaakvol Met zulk vlees kan een avond alleen maar slagen!

Heerlijk vlees voor een eerlijke prijs

Ideaale klein verpakking Snelle levering Mooi ambachtelijk product Trots op de boer!!!

Top vlees,goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nog niet overtuigd

Had o.a. kalfsoester besteld... t vlees wat we begin van de week hebben gegeten, was botermals, t stuk vlees wat ik vandaag (mooi rosé) heb gebraden, is helemaal niet zo mals, soms zelfs beetje taai ... had jullie al aanbevolen bij familie en vrienden maar ben op dit moment nog niet overtuigd van de botermalse kwaliteit die jullie tenderen.. ik hoop dat we de komende 'vleesmomenten' met evenveel smaak gaat eten als begin van de week. Mvrgr een vooralsnog teleurgestelde klant

Alles was goed geregeld ,bezorg afspraak , en natuurlijk de bestelling zag er perfect uit en goed in gepakt Alles nog goed bevroren

Uitstekende kwaliteit van het vlees en een heel goede complete afhandeling.

Ik heb pas twee keer producten heb afgenomen maar bij de eerste was ik al meteen zeer tevreden. Kwaliteit goed, levering goed, en goed verpakt.

Super mals vlees! Volgende keer weer

Niets op aan te merken.... Heerlijk!!

Ben zeer tevreden over de kwaliteit!

Heerlijk vlees voor een goede prijs. Voor mij nooit meer supermarkt vlees!

Ossenhaas van Harrie is ok.

Kwaliteit en verpakking is ok. Als de prijzen te hard gaan stijgen wordt bestellen op deze wijze minder interessant. Helaas was dit keer de bezorging net voor 22,30 uur. Voor mij is dit voor verdere bestellingen géén goede optie meer.

Goede levering en kwaliteit

100% kwaliteit

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!