Alles prima geregeld

Heel goede kwaliteit en prima op tijd geleverd

Fantastisch!

Zeer goede kwaliteit!

zeer goed

keurig op tijd ,diep bevroren binnen zeer tevreden !

Goed vlees levering perfect

Vlees is zeer goed nette prijzen en levering top.

Kwaliteit goed voor een hele redelijke prijs

Helaas was hetgeen ik bestelde plots uitverkocht. Dit was juist hetgeen waarom ik de bestelling had aangemaakt. Oplossing is gevonden, maar het zou helpen als de website iets accurater is met beschikbare inventaris. Net als de eerste keer was het vervoer goed geregeld. De kwaliteit was ook weer erg goed.

Perfect vlees voor een eerlijke prijs.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Heb een aantal keer vlees besteld bij Harrie en ben tevreden over de kwaliteit. Dat het bij Nederlandse boeren vandaan komt en zo min mogelijk toevoegingen heeft, is een plus.

Geweldig!

Heerlijk vlees van goede kwaliteit. Keurig verpakt en perfect bezorgd volgens de afspraak.

Prima vlees, al ingepakt zo de diepvries in, kwaliteit

Snel gelevert

Vlees zoals vlees hoort te zijn.

Wat een feest om weer eens echt vlees te kunnen ervaren.

Zeer goed vlees en super levering.

Goed vlees erg lekker

Goed vlees geen kleine lapjes en echt lekker. Laatste keer de kortingscode gebruikt voor gratis ambachtelijke gehaktstaven echter zaten deze niet bij de bestelling jammer volgende keer maar weer voor de korting gaan

goed geregeld en snelle levering ,en het contact voor vragen verloopt ook soepel

gewoon goed

Geweldig goed vlees

Bestel regelmatig snel en goede aflevering

Subliem

Perfect vlees

Supermarkt is geen waar voor je goeie geld.

Ik heb nu voor 3 keer besteld, levertijd was juist, verpakking was juist en de kwaliteit was boven verwachting. Na het openen van een verpakking vlees uit de supermarkt en mij een vis lucht tegemoed kwam ben ik het anders gaan doen. Tot op heden geen spijt, wel sinds jaren weer een gewoon lekker varkens carbonade gegeten, goeie kip en hele malse runderhaas. Omgerekend betaal je iets meer, en wat krijg je daar voor, geen vis in vlees, geen kilo in de pan en 500 gram overhouden, indien je vragen hebt kun je altijd bellen, en nee, ik word niet betaald voor deze review.

zeeer goed

goed vlees goede bezorging

Heerlijk vlees en niet te duur

Al verschillende bestellingen gedaan en goed tevreden. Laatste levering was afgelopen woensdagavond. Het enige min puntje was 2x 1 kilo spek met zwoerd besteld en kreeg 1 stuk van ruim 1300 gram en 1 stuk van 1800gram. Dat was eigenlijk een beetje erg veel. Maar komt wel op hoor!!

Goed, maar gratis gehaktrollen zaten er niet bij.

Vlees was goed, maar gratis gehaktrollen zaten er niet bij. De vlinder kip viel tegen, weinig vlees, mager kippetje! De dag klopte niet, had voor woensdag besteld, maar kreeg de bestelling dinsdag al. Verder wel tevreden.

Goed vlees.

Het vlees is van goede kwaliteit. Het transport en hoe het aan komt is goed. Ik kan het aanbevelen, wat de kosten betreft moet ik soms even wachten tot het in de aanbieding is. Met vriendelijke groet, J.R.Broer

Harries vlees echt super lekker en de service is ook super goed dank jullie wel

Altijd mooi verpakt lekker vlees . Ben blij met kleine verpakking Helaas de rundvlees snippers in 2.5 kg te veel voor mij in 1x Verdermooi lekker vlees

prima in orde

snel en accuraat

Prima kwaliteit, lekker vlees en goed service, aanrader!

Kennis gemaakt met Harries Vlees omdat uit gemak. Bestellen en ontvangen. De kwaliteit overtrof onze verwachtingen en nu bestellen we regelmatig bij Harrie’s Vlees. Topper en echt een aanrader!

Goed verpakt Het vlees zag er goed uit

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!