Harries vlees biedt hondenvlees aan, en de mijne krijgt er geen genoeg van. Keurig verpakt per circa 500gr en supersnel en correct verzonden. Erg tevreden!
Ze zijn goed bereikbaar voor vragen. Ik vind het belangrijk het vlees uit Nederland komt en antibiotica en thormonenvrij is.
Mooie producten (veel hormoonvrij en antibiotica vrij, dat is echt top) en ook rechtstreeks van de boer spreekt mij aan. van bestellen tot bezorgen verloopt goed.
Optijd geleverd. Kwaliteit is bijzonder
Precies genoeg per soort voor 2 personen
Wegens allergie mag ik geen rundvlees, en dus ook geen half-om-half gehakt. Harrie heeft prima puur varkensgehakt (en kippengehakt) Maar we hebben ook erg genoten van de buikspek en de spareribs op de BBQ. Top vlees. Weer besteld en weer prima geleverd. Ik ben fan.
Goede kwaliteit en goedkoop
Zeer netjes en goed vlees.
tot nu toe zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en uitgebreid assortiment en snelle levering en goed ingepakt
Prima service. alleen kleinere bevroren porties zou fijn zijn.
Ik ben zeer tevreden met uw service.
Goede service en heerlijk vlees
Als liefhebber van kwaliteitsvlees kan ik Harries Vlees van harte aanbevelen! Vanaf het moment dat ik de website bezocht, tot de uiteindelijke bereiding van het vlees, was de hele ervaring uitmuntend. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je vindt er een breed assortiment aan prachtig vlees, met duidelijke beschrijvingen en handige tips. Het bestelproces verliep vlekkeloos en de levering was snel en efficiënt, met het vlees perfect bevroren en verpakt.
Goede service en lekker vlees. Ook keurig verpakt
Niets op aan te merken, doch de vervoersdienst begint haperingen te vertonen. Verder prima slager
Ik ben al meer dan 2 jaar vaste klant. 85/100 euro per maand: 30 dagen = 2,83/3,33 euro per dag. Dit is Gezondheid. Duur? Ja, je kunt het in de winkel kopen voor 0,50/1,00 euro goedkoper. En hoeveel ben je kwijt aan een behandeling? Reken het maar uit, het is simpel. Ik wens iedereen alleen Gezondheid
Waren wat problemen met de levering maar is top opgelost
Ik had laatst een rosé picanha besteld en merkte dat er weinig vet op zat. Na mijn vraag kreeg ik meteen een duidelijke en vriendelijke uitleg dat dit bij rosé vlees hoort, omdat het van jonger rund komt en daardoor malser is maar minder vet heeft. Erg prettig dat dit zo helder werd uitgelegd en dat er ook direct alternatieven werden genoemd voor een volgende keer. Het vlees zelf was heerlijk mals en van topkwaliteit. Super service en absoluut een aanrader!
Topkwaliteit. Goede prijs en een geweldige keuze in het asortiment. klantvriendelijkheid, daar ben ik ook blij mee.
Prima vlees en goede service
Vlees ziet er goed uit En de bezorging was ook goed
Mooi stukken. Bestel al tijden en goed op tijd, goed verpakt alleen veel plastic verpakking.
Heel goed, ‘s avonds 23:30 besteld volgende dag nog in huis
Het vlees nog niet gegeten kan ik dus niet beoordelen. De bezorging was niet goed. De eerste dag niet geleverd de 2e dag kreeg ik bericht dat het om 19.30 uur zou komen werd uiteindelijk 22.15 uur erg jammer.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons dit te laten weten. Wat jammer dat de bezorging zo is verlopen. We nemen dit op met het vervoersbedrijf zodat dit in de toekomst beter gaat. We hopen dat het vlees u goed zal smaken. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Harries Vlees
Inmiddels een aantal keren vlees besteld met daarbij de vraag om besteld vlees in een bepaalde gewichtscatagorie te leveren. Iedere keer netjes opgevolgd en snel geleverd door Harries vlees. Prijsstelling is overigens ook netjes.
Eexterweg 7
9679 TG Scheemda
Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!