correcte levering

Zoals voorgaande keren, makkelijk te bestellen, prima kwaliteit

Goed vlees voor eerlijke prijs

Prettige communicatie, prima geregeld en geleverd

Goede kwaliteit en prijs

Mooi vacuüm verpakt vlees, kan zo de vriezer in. Verkopen ook grote stukken voor op de BBQ of smoker. Al drie keer vlees besteld en we gaan nog zeker vaker bestellen.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Heerlijk mals vlees snelle service.

goed vlees

goed en betaalbaar vlees .

Het vlees is van top kwaliteit de prijzen zijn betaalbaar en de levering is prima, goed verpakt.

Super. Netjes en lekker

Netjes verpakt lekker vlees Je proeft het verschil. Ga zo door

Altijd goed

Ik bestel met enige regelmaat zo ongeveer 1 maal per maand voor een langere periode aan vlees, als ik wat vergeten ben wat wel eens voor komt bel of mail ik even en het word meteen geregeld. Bestelling is altijd netjes op tijd. Het belangrijkste is natuurlijk wat je thuis krijgt nou dit kan ik heel kort omschrijven het is gewoon geweldig mooi vlees. Lange tijd heb ik gezocht naar een plek waar je voor een goeie prijs lekker En eerlijk vlees kan kopen nou ik kon het Niet vinden tot ik dit gevonden had alles is gewoon top de bbq stukken groot en klein en het gewone vlees voor zoals schnitzel hamburgers enzo. Het is gewoon elke euro waard en blijf een tevreden klant.

Altijd volgens afspraak!

zeer tevreden

De hele bestelling is mooi verpakt bezorgd

Hoe Geweldig kan het zijn, je besteld via de site ,betaald en vervolgens doe je de diepvries open en leg je ingevroren/verpakt/penicilline en hormoon vrij/zonder conserveer middel/betaalbaar/smakelijk vlees erin.

alles volgens verwachting

De reviews zijn vrijwel allemaal positief en op basis daarvan keus gemaakt. Reviews bleken correct. Kwaliteit van het vlees, de communicatie rond de levering etc. alles uitstekend.

Fantastische ossenhaas voor heerlijke prijs

Met een eenvoudige bestelprocedure, heb ik een fantastische ossenhaas (zonder vlies) besteld. De afwikkeling en bezorging waren helder en overzichtelijk. Prima prijs. Super stuk vlees.

Komt belofte na

Echt uitstekende kwaliteit en op beloofde tijd geleverd

echt toppie

mooi vlees

Goed vlees, tot service

Ik vind het ideaal dat alles vers en zonder toegevoegde rommel ingevroren aankomt. Vanwege diverse allergieën en intoleranties is het vrijwel onmogelijk om in de supermarkt vlees te kopen. Bij het bereiden merk je ook echt verschil: geen toegevoegd water of extreme krimp. Handig systeem van bestellen, betalen en zelf kiezen wanneer je het laat bezorgen.

Heerlijk vlees

De kwaliteit van het vlees is prima, als ook de verpakking en bezorging

super verzorgd

bij de volgende bestelling wil ik graag , zoals rollade on de grotere stukken wat kleinere bestellen, als dat mogelijk is. ik geef dit dan wel aan.

Kwalitatief hoogwaardig vlees

Goed verpakt,op tijd geleverd prachtig stukken vlees

Prima vlees en een perfecte service

Geweldig bedrijf

Goed en goedkoop en snel geleverd

Vlees is van goede kwaliteit

Vlees is van goede kwaliteit, wordt in een fijne vacuüm verpakking geleverd, echter jammer dat er telkens een aantal verpakkingen bij zitten die niet meer vacuüm zijn en waar gaatjes in zitten.

Snel bezorgd

Voor nu kan ik nog niets over het vlees zeggen, maar het was goed verpakt

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!