Alles snel geregeld, besteld en dag erna ontvangen . En heerlijk vlees

Altijd prima vlees

Vanaf dag 1 klant en altijd tevreden over de kwaliteit en prijs.

Vaker besteld en weer tot volle tevredenheid.

Het vlees was van goede kwaliteit, goed gekruid en de reacties waren positief.

Ik had eigenlijk als leverdatum donderdag, maar het kwam al op dinsdag. Daar zou nog we wat te verbeteren zijn in duidelijkheid. Het werd geleverd in een ongekoeld busje, het was nog wel bevroren, maar op warme drukke dag kan ik me voorstellen dat de temperatuur aardig kan oplopen, wat je eigenlijk niet wilt als je het in Dede dv wilt bewaren. Betere verpakking is dan wenselijk. Het komt niet goede voor het vlees. Ik ga het zondag pas gebruiken dan weet ik meer over de kwaliteit van het vlees.

Ziet er goed uit

Ik heb nog geen vlees geproefd maar hoe het er uit ziet en verpakt is is goed en netjes

Snel en goed

Goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering!

Geweldig vlees

Geweldig vlees en top bezorging.

Snelle levering en top vlees

Altijd goed

Zoals altijd netjes op tijd en heerlijk vlees kan het niet vaak genoeg zeggen maar het is gewoon heerlijk vlees van top kwaliteit, mocht er ooit iets zijn alles is mogelijk en bij een foutje of als je iets vergeet te bestellen is een belletje of een mail voldoende want dat word het meteen geregeld. Kan er niet meer van zeggen het is gewoon een rop slager met goeie prijzen en geweldig vlees. Groeten Martijn een bbq liefhebber

H eerlijk vlees.

H eerlijk vlees. Heerlijk en eerlijk vlees. Kwaliteit is perfect. Wordt fijn thuis geleverd. Perfect. Alleen zou ik kleinere dozen gebruiken.

Afgelopen weekend vlees besteld, maandag kreeg ik het factuur. Dinsdag was het vlees al in huis. Goede service. Eerste keer besteld, dus ben benieuwd hoe lekker het is. Hoor er positieve ervaringen over.

Prachtige stukken ossenhaas ontvangen

Goede levering, goed verpakt, mooie stukken vlees.

Prima werkwijze en vlotte levering!

Goede communicatie en stipte levering. Keurig verpakt en de eerste producten inmiddels geproefd. Smaakt naar meer!

Super fijn vlees, fijne producten om mee te werken

Goede smaak, door een vakman gesneden, echt kwaliteit; Vlees zoals vlees hoort te zijn!!!

moet alles nog proeven

wacht af

Gewoon super

Goed vlees, dat proef je!

Een snelle levering en mooi vlees.

Vlees word snel geleverd. Het vlees ziet er goed uit.

Heerlijk vlees snelle levering goede prijs zeker een aanrader

Altijd mooi op tijd

Geweldige service

S'avonds in het weekend besteld op maandagmiddag geleverd. Super service en de producten zijn top kwaliteit. I zou iedereen Harries aanbevelen.

Wederom prima.

Voor de tweede keer kort achter elkaar weer vlees opgehaald. Totaal inmiddels 4 x geweest. Vlees is lekker, goed verpakt, personeel heel vriendelijk. Een echte aanrader!

Mooi product in een goede verpakking

Bestelling werd op de afgesproken dag geleverd. Vlees ziet er prachtig uit, maar moet nog uitgeprobeerd worden.

Ik bestel, denk ik, al bijna een jaar elke 1,5 week zo een beetje. Als er iets aan de hand is (zelf iets verkeerds gedaan bijvoorbeeld) dan wordt t super snel en goed opgelost. Met vragen kan je altijd via de telefoon of de whatsapp terecht. Ik ben zeer tevreden. Enige kleine minpuntje vind ik, is dat de site (bij mij) niet altijd lekker werkt op mobiel. En dan met name het inloggen. Maar dan bestel ik als “gast”. Het vlees komt altijd aan.

Super ervaring. Goede kwaliteit vlees en snel geleverd.

Na het bestelen van diverse stukken vlees werd de bestelling snel geleverd. Het vlees was van goede kwaliteit en goed verpakt voor verzending.

Superieur

Zending op tijd diepgevroren aangeleverd en na een biefstuk en ossenhaas genuttigd te hebben ben ik uitermate tevreden. Wat een heerlijke malse stukjes vlees!

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!