Goed vlees

We hebben al een paar keer vlees bestelt wat wel opviel dat het niet altijd goed vacuüm zat Maar het was bevroren dus we gaan ervan uit dat het goed komt na het ontdooien En we gaan het in vervolg ophalen ipv bezorgen Vr gr Mieke

Vlees heerlijk makkelijk verpakt. Lieve telefoon medewerkers Gewoon geweldig

Geweldig vlees

Goede en duidelijke website. Gemakkelijk bestellen, niet al te prijzig en zeer goed gekozen tijd van bezorging. Dan is het alleen maar genieten van het heerlijke vlees. Als dit wordt geproefd, dan weet men pas wat men al die tijd heeft gemist. Zeer goede kwaliteit!

Correcte service en goed vlees

Goed vlees en een goede prijs/kwaliteit. Snelle levering

super

Lekker mals goed vlees. Vorige keer goed bezorgd, deze keer super netjes af gehaald. Netjes in goede verpakking ingevroren. aanrader

Prima vlees!!!!

Niet te duur en het vlees is prima.

Topkwaliteit

Heerlijk vlees met een goed gevoel! Lokaal en eerlijk geproduceerd:-)

Fabulous

Ik vroeg jullie om hulp om een bbqpakket samen te stellen voor een Party. Het was fantastisch geregeld, diverse soorten vlees. De geur dat van de bbq kwam was heerlijk en we hebben gesmuld met elkaar. Dit soort Party's met de bbq worden zeker vaker deze zomer georganiseerd.

Eerlijk en heerlijk

Voor de 5e keer vlees besteld. Goed verpakt en goede prijs. Kinderen willen alleen nog maar vlees van Harry....

Topproducten!

Producten en bezorging weer helemaal top!

Eerste keer heeft een goede indruk gegeven

De eerste indruk is meestal de beste

Website 5505590330

Bestelling pakken bezorg vlees of vis ook zalm garnalen? Automatisch CLICK Bank automatisch IBAN NL 97ABNA0644512113 of NL 56INGB0705005100 automatisch? Verhuis Te Noordwijk ZH Datum wanneer trouwen Steve en gieta Jankie-frank

Mijn ervaring is zo goed dat mijn zoon ook bij jullie besteld na het proeven bij mij.

Top vlees!!

Prima vlees, handige verpakkingsgroote te kiezen 1 opmerking, verpakking is niet altijd goed vacuum-gesealed.

alleen maar mooie stukken goed vlees gehad voor betaalbare prijs

snelle service, snel met beantwoorden van vragen, leveringen altijd in goede stevige verpakkingen en dat zoal aangegeven goed vlees voor betaalbare prijzen.

super vlees

super vlees van harrie. levering ging perfect. ik ga er zeker nog een keer bestellen

Goed en zeer lekker vlees.

Wij kopen niet voor de 1 ste keer vlees bij Harries vlees. Zo om de 6 tot 8 weken doe ik de vriezer met vlees zodat ik het heel makkelijk kan pakken voor de maaltijd. Het vlees is heerlijk, keurig verpakt en goed bezorgd. Wij zijn er blij mee, en smullen er lekker van.

Prima produkten en aflevering!

Fantastisch product & snel geleverd

Zeer Overzichtelijke & Klantvriendelijke site waar je gemakkelijk een bestelling kan plaatsen. Levering was Tip-Top in orde. We hebben heerlijk gegeten van Harries vlees. Goed bereid natuurlijk ook ;-)

Kwaliteit voor een faire prijs!

Reeds meerdere keren verschillende vleesproducten besteld en iedere keer verrast over de kwaliteit.

Familie met hart voor de zaak

Gaan voor de beste kwaliteit, beste klantenservice en beste product. Dikke aanrader !!

heerlijk mals vlees, goede kwaliteit.

heerlijk zitten gourmetten met een groepje vrienden. het vlees viel goed in de smaak. lekker mals vlees voor een prima prijs. zeker een aanrader.

Lekker vlees, snel in huis

We bestellen regelmatig vlees bij Harrie. Vooral in de zomer voor de bbq, hamburgers biefstuk alles is super.

Top service!!!!!

Top service, maar het belangrijkste heerlijk vlees.

Eexterweg 7

9679 TG Scheemda

Over Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen wij bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de Nederlandse boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Harries Vlees levert hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer. Hierdoor ontvang jij vlees van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Harrie verkoopt alleen eerlijke vleesproducten, welke vrij zijn van hormonen en antibiotica. Dit proef je meteen!