Super blij Met the Gemgirl!

De meest bijzondere edelstenen en sieraden, kun je hier vinden en via de community contact met Gem fans, waardoor ik enorm veel gezelligheid en steun van gelijkgestemden ervaar!

Zeer snelle verzending.

Zeer snelle verzending

Weer een geweldig mooie adventkalender ontvangen en deze zelfs persoonlijk overhandigd door de het team zelf! Toppers!

De adventkalender werd door Rowan zelf bij mij thuis bezorgd.

De adventkalender ziet er weer goed uit, kan niet wachten om om 24 dagen lang een vakje te openen.

Grandioos!!

Ik was heel verrast om Ro in het echie te zien met mijn kalender. Dankjewel!!

Mooie edelstenen, Mineralen en sieraden van goede kwaliteit

Altijd tevreden over mijn aankopen bij rowan. Fijne communicatie. Goede kwaliteit edelstenen en sieraden. Enorm goed ingepakt bij versturen. Nog nooit iets stuk aangekomen. Elke week verrassende live sales en een gezellige groep!

erg wisselende kwaliteit

Tot voor kort was ik klant bij Rowan . Na een in haar ogen kritische vraag in haar whatsapp community heeft ze mij daar verwijderd . Aangezien ik toch al van plan was om afscheid te nemen , vind ik dat niet erg . De reden dat ik weg wilde , is dat het me duidelijk was geworden dat Rowan mensen gebruikt , daarna afdankt en vervolgens zwart maakt en ze zelfs het leven moeilijk maakt . Dat heeft ze bij mensen gedaan die voor haar gewerkt hebben , en ook bij mensen die gewoon als klant lid waren van haar community . De kwaliteit van haar aanbod is erg wisselend , er zijn mooie stukken bij , maar ook veel stukken van slechte kwaliteit . Die mindere stukken zijn goedkoop ,vooral als ze blijven liggen ,maar dan nog verdient ze er flink aan . Dat ze groot wil worden met haar edelstenen handel , gun ik haar , maar niet ten koste van andere mensen.

Perfecte aankoop

Mooie aanvulling van mijn verzameling, perfecte transactie, bedankt!

Niet meer kopen

Jaren lang trouwe klant geweest bij Rowan. Ze verkocht mooie producten. Echter doet Rowan zich anders voor dan dat ze is. Wanneer je all in bent voor haar en doet wat ze vraagt en geen commentaar levert, is ze de aardigste persoon. Maar als je feedback geeft(welke ze ook vraagt) krijg je een grote mond. Is het altijd je eigenschuld of wil ze zich niet met de negativiteit bezig houden. Ook worden er achter je rug om lelijke opmerkingen over je gemaakt ook al denk je wel vriendelijk met haar om te gaan. In de vorm van sneren in de gamfam chat en je wordt als klant te kakken gezet in tiktok video's welke inmiddels verwijderd zijn.(heb nog het bewijs) Transparantie waar ze in de stenen busines om vraagt is bij haar zelf niet aanwezig. Vreemd ook dat veel oud "gemfammers" allemaal het zelfde roepen over hoe ze zich behandeld voelen en zijn door Rowan. Tevens geeft ze zelf ook toe dat ze weet hoe ze mensen zo ver krijgt dungen te doen die zij wilt. In mijn optiek is dit pure manupulatie zeker gezien de doelgroep in de chat een doelgroep is die het niet altijd evengoed voorzich zelf kan opnemen. Geen gemgirl meer voor mij.

Kwaliteit

Wowww wat een kwaliteit! Echt een aanrader!

Altijd goed

Mooie eerlijke edelstenen waar ik erg blij van word en altijd een lief aardigheidje bij de aankoop, Daarnaast wordt alles super zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Ik koop alleen nog maar bij Rowan omdat ik transparantie over de herkomst van de edelstenen belangrijk vind.

Hele mooie stenen voor een goeie prijs, snel geleverd, een bedrijf met een TOP baas.

Altijd goeie stenen of sierraden tegen een goeie prijs. Alles worden supersnel geleverd. Tegenwoordig mag je die ook tot 2 mnd in een open box laten staan, nadat je betaald hebt. Super service want zo bespaar je weer verzendkosten door alles in 1 keer te laten opsturen. Mocht je toch een probleempje met iets hebben, totaal geen probleem, dan laat je dat in de bestaande app groep van de GemFam weten en stuurt een email ter bevestiging. Probleem zo opgelost. Een geweldige service van dit bedrijf. Je voelt je ook geen klant, het is bijna of je familie bent, dit komt ook omdat zij iedereen bij de echte naam kennen( zo wordt je ook aangesproken) al wordt er tijdens de livesales en veilingen gewerkt met de instagramnaam. DIKKE 10 VOOR DIT BEDRIJF, ZEKER EEN AANRADER.

Alles correct geregeld. Zeer vriendelijke verkoop van de artikelen. Zeer zorgvuldig ingepakt, met een extraatje dat altijd gewaardeerd wordt. En super blij altijd met de koop. Voelt heel zuiver ook. Kortom ben heel blij altijd met de aankoop. !!!

Super fijn

Inmiddels al ruim 2 jaar fan van de The GemGirl. Mijn verzameling is dan ook aardig uitgebreid met prachtige stukken. Door Rowan haar enthousiasme, kennis en transparantie komen er nog steeds mooie stenen bij

Hele mooie kwaliteit

Altijd prachtige stenen en top kwaliteit

Perfecte ontvangt en prachtige stenen

Eerste keer meegedaan met de veiling 2 prachtstukken ontvangen en snelle levering

Super mooie stenen en sieraden, nergens anders zo uniek!

Goede en vriendelijke communicatie, leuke contacten met gelijkgestemden via community

Soms een sport maar wel met goede ervaringen

Besteld via een livesale waarbij het soms wel lastig is om er doorheen te komen en je veel mooie dingen aan je neus voorbij ziet gaan. Dat is soms wel jammer maar ook een gevoel van euforie als het dan eindelijk een keer wel lukt. De betaling en afhandeling via de website is gemakkelijk, je krijgt een bevestiging en tot nu toe wordt alles ook snel verstuurd. Wanneer dit niet lukt wordt er goed over gecommuniceerd.

Gezellig en goede service

Heel goed opgezet

Zeer goede service en kwaliteit

Zeer tevreden over kwaliteit en service!

Perfecte transactie

Hele mooie aankoop, perfecte transactie, bedankt!

Altijd super kwaliteit en goede service

Je weet 100% zeker dat je de beste kwaliteit steen krijgt en daarbij is de service heel goed.

Heel tevreden

Mijn eerste aankoop en zeker niet de laatste. Wat een mooie kwaliteit en super netjes verzonden!

Fijn contact via mail, goede oplossing voor verzending

Veel aanbod van de allermooiste stenen en sieraden!!

Fijne manier van communicatie, snelle en nette verzending en producten zoals afgebeeld.

De producten zijn zoals afgebeeld of getoond. Nette communicatie en verzending, producten netjes verpakt. Gewoon goede service.

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop