Altijd mooie producten

Fijne betrouwbare webshop!

Het was goed verpakt en er zaten leuke extraatjes bij. Updates via de mail zijn ook erg fijn.

Altijd super goede kwaliteit en altijd iets voor iedereens budget x

Amazing

Top qualiteit crystallen en amazing service!

Nog afwachten

Helaas heb ik de mooie steen nog niet ontvangen. Maar ik ga er vanuit dat deze hopelijk snel komt en dat de vakantie en door drukte de steen verlaat is .. ik blijf vol nieuwsgierigheid afwachten

Prachtige stukken snelle levering

The Gemgirl, heeft een super handige en duidelijke website. Is erg actief op Instagram waar ze leuke veilingen heeft, prachtige stukken laat zien en regelmatig een live sale heeft. Ik heb aan de hand van een actie besteld op de website en het kwam heel netjes verpakt binnen. Ik ben er heel erg blij mee!

Prachtige edelstenen

Super goed ingepakt en de kristallen zijn precies zoals op de foto’s. Ook geeft ze goed aan op de website en social media als de levertijd wat langer zal duren. Fijne communicatie

Fijne shop

Mijn prachtige citrientjes waren met zorg ingepakt. Heel gaaf dat ik nu ook ruwe (echte!!) citrien heb. Dankjewel!

Prachtige producten hebben jullie!

De rocks zijn altijd mooi en van hoge kwaliteit! Altijd 100% tevreden Als ik het mag zeggen, zou ik het persoonlijk prettig vinden als de verzending ook echt binnen de gestelde termijn was.

Mooie site

Ik wacht nog op mijn bestellingen

Top producten en service!

Mijn laatste bestelling was, zoals altijd, weer helemaal geweldig. Super mooie stenen en voor héle goede prijzen. The Gemgirl is by far mijn nummer 1 om te kopen.

Netjes en goed ingepakt, Prachtige edelstenen.

Tevreden!

- levering toegekomen binnen de week - mooi en zorgvuldig verpakt - extra zakje trommelsteentjes als cadeautje - kwalitatieve moldaviet!

Prachtige stukken en leuke live sales!

Leuk concept om via een live stukken te kunnen claimen of bieden, ook de mystery boxen zijn een mooie toevoeging. Ben erg blij met alle nieuwe stukken en hangers.

Snel, eenvoudig en mooie kristallen

Heel leuk om de live,s te kijken en mee te bieden op de edelsteen die je wilt. Ik heb het geluk dat ik een edelsteenwinkel hier in het centrum heb zitten en in Oost Souburg maar toch is dit ook heel leuk om live een steen te kopen.

Blij met mijn labradoriet

Bedankt voor het zorgvuldig en snel verzenden.

Mooie kwaliteit stenen

Ik bestel ruim een jaar bij Ro. Ze kiest stenen uit die ze eigenlijk in haar eigen huis zou willen hebben. Dan kan je ervan uit gaan dat ze de beste kwaliteit kiest en voor een schappelijke prijs. Ik ben heel erg blij met mijn aankopen.

Prachtige kwaliteit stenen

Mooie en unieke stenen, door de live sales op Instagram zie je hoe de steen er echt uit ziet. De stenen worden heel goed verpakt zodat ze niet kapot kunnen gaan tijdens transport. Heel blij dat ik The Gem Girl heb ontdekt!

Goed ervaren en TOP afhandeling

De stenen dieik ontving waren mooi alleen de ketting van opaal vond ik miniscule heb deze teruggedtuurd en de afhandeling was TOP DUS 5 STERREN

Top kwaliteit!

Wederom prachtige crystals besteld en ik blijf me verbazen hoe mooi ze toch zijn in ‘t echt! Dus; weer super blij met mijn mooie bestelling!

Very happy

Het team is a super vibe! De owner van deze business heeft echt goed oog voor detail wat ik zeer waardeer. What a steal weer in de live sale also de sieraden Im obsessed Dit bedrijf raad ik zeker aan!

Perfect!

De stenen worden heel erg zorgvuldig verpakt en voldoen aan de (hoge) verwachtingen. Ik ben super blij met mijn bestelling, de service en de kwaliteit!

Helemaal Blij!!

Soms vond ik de Live's te druk of te snel gaan. Maar eigenlijk moest ik gewoon even aan jullie manier wennen. Ik heb nu 3 hele prachtige edelstenen gekocht en ze zaten super goed verpakt! Ook heel veel leuke extra's erbij. Ben heel blij met mijn nieuwe aankopen en ze zijn snel aangekomen bij mij. Nogmaals even wennen aan jullie systeem maar het is uiteindelijk helemaal goed gekomen en het was gezellig! Hopelijk word het niet TE gezellig want dat vindt mijn portemonnee niet fijn ;) Super bedankt! Ik ga nu genieten van een lekker koppie thee en lekkers!

Super leuk de kleine cadeautjes erbij.

Al jaren klant, nergens anders zo'n goed gevoel bij. Leuke live sales en gezellige interactie. Daarnaast nog eens super mooie stukken.

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop