Super snel geleverd en ook nog extra mooie stenen gekregen echt een top service

Fijne winkel

Ik heb al een aantal keer besteld bij The Gemgirl en ik ben altijd tevreden. Prachtige spulletjes altijd en lief personeel. Als je opzoek bent naar mooie producten voor ook een leuke prijs zit je bij The Gemgirl goed! :)

Top!!!!!

Ken Gemgirl al een hele tijd en heb verschillende "statement stukken" bij haar gekocht en ze zijn stuk voor stuk schitterend, het contact is heel erg fijn en snel ook. Evenals verzenden, ook is alles goed ingepakt, dus kort samengevat een hele fijne ervaring, en als je iets moois ziet DOEN!!!!

Gezellige live met veel extra's

Super leuk om een live te volgen. Ik mis wel een beetje de gekleurde stickers onder op een steen die beslissen of je wat extra's krijgt bij je aankoop. Dst had meer spanning dat het rad. :D Ik vind het knap hoe lang jullie door kunnen gaan met een live. Ik hield het tijdens dag 2 van de storysale echt niet meer vol. Mijn energie was uitgeblust haha. Ik ben heel benieuwd wat jullie nog meer gaan doen. ♡ stiekem hoop ik op grote bijzondere stukken :D

Fijne webshop

Nu een aantal keren bij the Gemgirl besteld. De 1e keer via de webshop zelf. Daarna via live sale, story sales of veilingen via Instagram. Naast mooie stenen, ook prachtige sieraden. Pakketjes worden goed verpakt verzonden en er zit altijd een leuk extraatje bij. Een aanrader om hier te bestellen!

Mijn favoriete webwinkel!

Al sinds een paar jaar bestel ik hier mijn edelstenen. Kan niet anders zeggen dan dat ik altijd blij verrast ben van de mooie kwaliteit van mijn bestelling. Ben super tevreden met mijn bestelling die ik nu weer binnen heb uit de sale. Er zijn mooie acties en deze webwinkel wordt met veel liefde en enthousiasme geleid door Rowan en dat is echt wel te merken. Altijd met zorg verpakt. Kan deze webshop van harte aanbevelen!

Super tevreden

Ik bestel sinds enkele jaren mijn mineralen en dergelijke bij deze webshop. De pakketjes worden altijd met zorg ingepakt en zijn een feestje om uit te pakken. Via social media zijn er vaak leuke acties en live sales. En er is zelfs een gezellige WhatsApp groep waar je met andere kopers kunt kletsen of vragen kunt stellen. Je kunt echt merken dat de eigenaresse dit met passie doet!

Mooie stenen en netjes geleverd

Stenen worden goed verpakt en komen netjes aan. Vorige keer miste ik wat in mijn bestelling. Rowan reageert vrij snel op mijn ap en het word geregeld! Voor mij fijne voorwaarden om vaker te bestellen

Super mooie producten

Prachtige kwaliteit, snelle levering en leuke lives op Instagram ook

Super fijne lieve dames Snelle eerlijke service en vooral hele gave verslavende spullen

Lange verzending

Pas na een week in huis.. er staat binnen 1-3 werkdagen.. Ik had twee grote labradoriet stenen maar qua formaat zat er best veel verschil in. Als ik ze nu aan mijn tweelingzusjes geef dan wordt de 1 verdrietig omdat die van haar kleiner is dan die van haar zus.. Ook waren de stenen plakkerig.. de flash op de stenen is wel mooi.

Like many times... stunning pieces!

The GemGirl has a lot of beautiful and stunning pieces. The gems they sell are with a super quality. Keep up the good work ladies, you can see the bonding between the owner and her team! Thanks you for my beautifull unicorn pieces, the aura howlite and aura rosequarts... love them!

Zo blij met mijn Opaal hanger! Super snelle bezorging. Helemaal top zoals altijd!

Wat een prachtige edelstenen

Zuivere en mooie kwaliteit voor een heel lief prijsje

Mooie stenen in verschillende prijsklassen. Er komen steeds duurdere stenen bij. Hoewel ik die niet kan betalen zijn ze prachtig om te zien en komt daar zeker een klant voor. Er mogen van mij nog wat meer aparte en zeldzame stenen bij. Service is prima. Ik merk wel dat tijdens de live sale er soms vragen zijn over in en uit de box halen, of het item nog ns willen laten zien dat daar niet op wordt gereageerd. Persoonlijk zou ik wel reageren maar duidelijk zeggen dat dit te veel werk geeft in een livesale.

Prachtige opaal carving

Heel blij met mijn opaal visje! Goede verzending en bedankt voor de goodies!

Altijd een feestje!!

Ik wordt altijd zo blij van de service van Gemgirl. Items zijn altijd zo verzonden. En alles is met zoveel liefde ingepakt. Nu ook weer een prachtige maanstenen hanger gekocht. En hij was nog mooier als gedacht. En de freebies worden met heel veel liefde ontvangen.

Snelle verzending en vriendelijke medewerkers. Edelstenen zijn van goede kwaliteit en communicatie verloopt altijd makkelijk en goed.

Een van de beste websites om je edelstenen van te bestellen.

Mijn stenen waren snel verzonden, alles was super goed ingepakt en ik kreeg een zakje gratis kleine steentjes! De website geeft mooie duidelijke foto's van de mineralen weer zodat je weet wat je koopt. Voor herhaling vatbaar!

Mooi product

Jammer genoeg werd mijn product later geleverd als eerst werd aangegeven in de post nl app. Had 2 stuks besteld maar jammer genoeg maar 1 ontvangen. Maar heb wel het verschil snel terug gestort gekregen

Mooie producten, met zorg ingepakt en verzonden

Fijne webshop met prachtige edelstenen. Al meerdere keren een bestelling geplaatst. Iedere keer een cadeautje om het pakket binnen te krijgen. Het is met zorg en aandacht ingepakt en altijd voorzien van een ongevraagd extraatje. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en komen overeen met de informatie op de website.

Echt top!

De lives zijn echt leuk om bij te zijn. En de edelstenen zijn zoo mooi. Dit is niet de eerste keer dat ik hier besteld heb, en het is elke keer een feestje om open te maken. Dankjewel!

My favorite crystal shop

Every order I have receive is packed with the most beautiful crystals. The quality and reliability is always perfect. I’m so thankful to found this amazing shop!

Mooie kwaliteit en vertrouwd.

Aardig wat spullen gekocht. Allemaal mooie kwaliteit.

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop