Beste Arlette, Hartelijk dank voor het mooie compliment! Team Lampencompleet
Beste Lennert, Wat vervelend om te horen dat u geen bericht heeft ontvangen over uw pakket. Omdat dit zeker niet de service dekt waar wij naar streven, hebben we het even voor u nagekeken. Alle pakketten die wij verzenden gaan via PostNL. Bij elk pakket wordt er een e-mailadres gekoppeld van de bestelling zodat u via de mail bericht krijgt over de status van uw pakket. Helaas belanden deze e-mails wel eens in de ongewenste mail (SPAM) map. Hopelijk hebben we u wel kunnen helpen door u direct na uw mail te informeren dat het pakket opgehaald kon worden bij het plaatselijke afgifte punt en wensen we u ondanks deze verwarrende start veel plezier van uw aankoop! Team Lampencompleet
Beste Edwin, Wat een leuke review! Hier worden wij erg blij van. Veel plezier van uw lamp. Team Lampencompleet
Beste Anke, Wat een leuke review en fijn om te horen allemaal! Wij zijn ook erg tevreden over onze 3 stappen dimbare lichtbronnen :) Team Lampencompleet
Lampencompleet is een webshop met een uitgebreid aanbod aan hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, wandlampen, leeslampen en tafellampen in diverse stijlen. Daarnaast zijn onze lampen te zien in onze lampenwinkels in de woonwarenhuizen van Loods 5 (Maastricht, Amersfoort, Sliedrecht, Duiven, Zaandam) en Depot 7 (Hulst)