Beste Peter, Wat fijn om te horen allemaal! Vergeet onze vriendenkorting niet wanneer je anderen enthousiast hebt gemaakt met de foto's ;) Bedankt voor je bijdrage aan een duurzamere samenleving. Zonnige groet, Solease
Hi Bernard, Bedankt voor je mooie review! Geniet van je opbrengst deze zomer. Zonnige groet, Solease
Beste Lenie, Veel van onze orders lagen de afgelopen maanden bij een installatiepartner waar we inmiddels niet meer mee samenwerken. Het was voor ons op dat moment simpelweg onmogelijk om hier iets over te kunnen communiceren óf om deze orders ergens anders onder te brengen. Vandaar het gebrek aan transparantie; dit zat ons zelf ook absoluut niet lekker. We vinden het uiteraard erg vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Solease bestaat inmiddels al ruim 11 jaar en in die tijd hebben we vooral positieve klantfeedback gehad. Het afgelopen jaar was voor ons op meerdere vlakken uitdagend. Het was voor ons geen kwestie van niet 'willen' communiceren, maar we konden daadwerkelijk niet communiceren; doordat veel van onze orders bij een partner lagen waar we inmiddels niet meer mee samenwerking konden we voor sommige van onze klanten geen kant op. We hadden zodoende soms ook beperkt contact met die partner over installaties en daardoor kan het zijn dat je de factuur al kreeg voordat de panelen op je dak lagen. We zijn hier niet trots op, maar hebben altijd naar eer en weten gehandeld. Excuus voor deze gang van zaken. We hopen dat je alsnog kiest voor duurzame energie in de toekomst. Zonnige groet, het Solease Team
Beste Ali, We proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten en werken hard om iedereen binnen aanzienlijke tijd te installeren. Veel van onze orders lagen de afgelopen maanden bij een installatiepartner waar we inmiddels niet meer mee samenwerken. Het was voor ons op dat moment simpelweg onmogelijk om hier iets over te kunnen communiceren óf om deze orders ergens anders onder te brengen. Op dit moment zijn we weer flink aan het opschalen, zodat onze doorlooptijden hopelijk snel zullen teruglopen. Hopende op je begrip voor de situatie. We hadden het zelf ook graag anders gezien. Zonnige groet, Solease
Beste Henk, Bedankt voor deze review! Zonnige groet, Solease
Beste Ben, Hartelijk dank voor je review! Geniet van je groene stroom :) Zonnige groet, Solease
Beste Jan, Bedankt voor je mooie rapportcijfer, daar zijn we trots op! Laat de zon maar weer komen! Zonnige groet, Solease
Hi Edwin, Bedankt voor je review! We zijn ontzettend blij om te horen dat alles naar wens verlopen is. Het is spijtig dat het soms zo lang duurt voor we kunnen installeren, maar wat fijn dat je eindelijk kunt gaan genieten van een lagere energierekening! Samen maken we de wereld een stukje duurzamer :) Zonnige groet, Solease
Hi Silvan, Bedankt voor je feedback. We doen er alles aan om het zo snel mogelijk voor je op te lossen. We zijn als bedrijf afhankelijk van onze partners, maar weet dat we er achter de schermen hard aan werken om onze installatiecapaciteit uit te breiden, zodat we ook jouw zonnepanelen snel kunnen gaan installeren. Zonnige groet, Solease
Hi Hasib, Bedankt voor je review. Het spijt ons dat het contact niet goed verlopen is. We doen er alles aan om ondanks de extreme drukte onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We werken er hard aan om onze processen te optimaliseren. We zijn blij dat je inmiddels zonnepanelen door een ander bedrijf hebt kunnen laten installeren. Zonnige groet, Solease
Beste Yvette, Wat goed om te horen! Bedankt voor je review. Geniet van je groene stroom en de besparing op je energierekening :) Zonnige groet, Solease
Beste Roland, Wat ontzettend fijn! Wij zijn ook erg blij met mensen zoals jij die helpen de energietransitie te versnellen! Zonnige groet, Solease
Hoi Ruud, Dat lekkere gevoel kunnen wij beamen! Én verduurzamen én besparen; dat is win-win :) Bedankt voor je review, die waarderen wij enorm! Zonnige groet, Solease
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat je ons aanbeveelt! Bedankt voor je review, deze is voor ons erg waardevol. We zijn bezig met een oplossing hiervoor, zodat we deze handeling binnenkort voor de klant kunnen verrichten, om te voorkomen dat dit meer mensen overkomt. Nogmaals bedankt en geniet nog vele jaren van je zelf opgewekte groene stroom! Zonnige groet, Solease
Hi Coert, Hier worden wij erg blij van! Bedankt voor je review en geniet nog jaren van je goede beslissing :) Zonnige groet, Solease
Beste J.S. De Jong, Bedankt voor het vertrouwen! Zonnige groet, Solease
Beste J.J.A. Wiering, Bedankt voor je mooie rapportcijfer en geniet van de besparing op je energierekening! Zonnige groet, Solease
Hoi Edith, Wat vervelend om te horen. Ik wil je graag verder helpen, maar ik heb niet genoeg gegevens om je in ons klantensysteem te kunnen vinden. Zou je alsjeblieft willen mailen naar info@solease.nl ? Dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Zonnige groet, Solease
Wij hebben de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen. Wij doen dit bij Solease al sinds 2011 door zonnepanelen volledig ontzorgd te verhuren. Zo maken wij duurzame zonne-energie van eigen dak bereikbaar voor iedereen, zodat zoveel mogelijk mensen vandaag al kunnen beginnen met het besparen van euro’s en CO2.