Ben wel tevreden

Wij zijn best tevreden .is er iets met de panelen er wordt direct oplossing gezocht. Netjes uitleg over alles . Wij willen straks de zonnepanelen kopen want maand bedrag gaat steeds iets omhoog maar verder erg tevreden

Beste Erica, Bedankt voor je vertrouwen in ons! Zonnige groet, Solease

iets sneller oplossen als iets niet werkt.

Door waarschijnlijk uitval van iets?? duurde het vrij lang voordat er aktie werd ondernomen om het op te lossen , nadat het weer is opgelost en alles werkte weer zeer tevreden.

Reactie van het bedrijf

Beste Frans, Hartelijk dank voor je review en nuttige feedback. We zijn blij om te horen dat alles inmiddels weer goed werkt! Geniet van de besparing op je energierekening! Zonnige groet, Solease

Draait als een tierelier nooit last van storingen zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Hi Roel, Dat horen we graag! Bedankt voor je mooie rapportcijfer :) Zonnige groet, Solease

Ik ben een zeer tevreden koper, service is geweldig.

Ik wilde liever niet huren en Solease bood gelijk aan om een offerte te maken om te kopen. Ik heb sinds bijna 3 jaar 12 panelen op het dak liggen met een goede opbrengst. Ik ben me nu aan het oriënteren voor een thuisbatterij, maar die zijn nu nog erg duur. Solease kan ik echt aanraden, goede kwaliteit panelen en omvormer, maar wat er uitspringt is het fantastische team die je snel en vakkundig helpt, een dikke pluim.

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, Ontzettend bedankt voor je review, daar gaan we stiekem van (zonne)stralen! Wat goed om te horen dat je naar verdere mogelijkheden kijkt om je huis te verduurzamen. Bedankt namens het hele Solease Team :)

TOP

Alles is goed gegaan ben zeer tevreden ga zo door

Beste Hans, Hartelijk dank voor je review! Zonnige groet, Solease

Vriendelijke mensen, weten wat ze doen met ook nog een goede service.

Mijn omvormer deed het niet meer. Dat zie je niet direct, maar op de rekening wel. Had heel wat zonuren gemist. Solease heeft de omvormer vervangen en de gemiste uren verrekend. Dat vind ik klasse.

Reactie van het bedrijf

Beste Willie, We willen je bedanken voor het mooie rapportcijfer! Zonnige groet, Solease

geweldig

Wij huren sinds februari 2017 12 zonnepanelen en zijn daar nog steeds zeer tevreden over. Eén keer hebben wij stormschade gehad waardoor een beschermkap weg was, maar na een belletje was deze weer snel vervangen. Ik raad het dan ook iedereen aan.

Reactie van het bedrijf

Hoi Astrid, Wat fijn om te horen! We waarderen je review, dank daardoor :) Zonnige groet, Solease

Wij zijn zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Beste Nardie, Bedankt voor jullie vertrouwen! Geniet van de zonnestroom van eigen dak :) Zonnige groet, Solease

Heel fijn en goede service

Goed maar beetje aan de prijs.. wil ze graag keer kopen.. wat zouden ze mijn op dit moment gaan kosten? Kan ik daar even over nadenken.

Reactie van het bedrijf

Hoi Erik, Hartelijk dank voor je review. We maken graag een offerte voor je. Ik heb niet genoeg gegevens van je om je in ons systeem te kunnen vinden. Zou je alsjeblieft een mailtje willen sturen naar info@solease.nl ? Dan gaan we voor je aan de slag! Zonnige groet, Solease

Super handig en goede service

Ik heb al een aantal jaren zonnepanelen vam solease en ik heb er nog geen klachten over gehad dus en als er wat is dan houden ze je op de hoogte van het probleem super handig en een goede service

Reactie van het bedrijf

Hi Jeroen, Dank voor de 5 sterren! Geniet van je groene stroom! Zonnige groet, Solease

Wij zijn zeer tevreden met onze zonnepanelen juist nu in deze tijd!

Heel erg tevreden met deze aanschaf van de zonnepanelen.

Reactie van het bedrijf

Beste Piet, Bedankt voor je review! Geniet van de besparing op je energierekening :) Zonnige groet, Solease

gewoonweg alles top geregeld

in december 2021 zonnepanelen laten plaatsen waarmee we deze zomer heel veel hebben kunnen besparen. zeker geen spijt van gehad zeker nu de energieprijzen de pan uit stijgen, kan het ook zeker aanbevelen mits je het kan bekostigen uiteraard maar daar hebben ze ook weer aan gedacht en kunnen ze zeker met je meedenken in een oplossing. al met al een aanrader om zeker een kijkje te nemen op hun site.

Reactie van het bedrijf

Hoi John, Wat mooi dat je dit hele (zonnige) jaar al profiteert van je zonnepanelen! We willen je bedanken voor het vertrouwen en voor het mooie rapportcijfer! Zonnige groet, Solease

Afspraak is afspraak

Na onze beslissing om zonnepanelen te kopen werd alles prima geregeld. Informatievoorziening was top en de levering was volgens afspraak. Ook de prijs was goed. BTW teruggave hoefde ook niet naar om te kijken. Voor ons duidelijk een aanrader.

Reactie van het bedrijf

Beste Joop, Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je ons bedrijf aanraadt! Zonnige groet, Solease

Komen afspraken na.

Met de aanschaf van zonnepanelen doe ik een bijdrage aan het milieu, waarbij ik ook in mijn portemonnee het voordeel voel. Ik hoop dat vele mensen het goede voorbeeld zullen volgen, waarmee niet alleen het milieu geholpen is maar ook de maandelijkse kosten per deelgenomen huishouden omlaag wordt gebracht.

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, We zijn erg blij met mensen zoals jij die onze missie delen! Zonnepanelen zijn zeker een win-win. Hartelijk dank voor je 5 sterren review, die waarderen wij enorm. Zonnige groet, Solease

Als je geduld hebt ko.t het vanzelf goed

Contact was prima in klantvriendelijke zin. Alleen duurde het 3 a 4 maanden voordat ze eindelijk lagen. Je weet ook niet wie dat komt leggen. 3n dat zou beter gecommuniceerd kunnen worden. Ik zou ook graag een app willen hebben zodat ik de dagelijkse opbrengst kan zien.

Reactie van het bedrijf

Beste Erna, Hartelijk dank voor je review! Vanwege de hoge energieprijzen is de vraag naar zonnepanelen de laatste tijd ontzettend hard gestegen, dit is helaas van invloed op onze doorlooptijden en het duurt daarom langer voor de zonnepanelen op je dak liggen. Met een beetje geduld komt het inderdaad vanzelf goed en kun je gaan profiteren van je zelf opgewekte stroom :) Vervelend dat het niet duidelijk was wie de installatie zou gaan uitvoeren. Bedankt voor het delen, we gaan kijken of we dit nog duidelijker kunnen communiceren. Als het goed is zou je inmiddels toegang moeten hebben tot je monitoringsapp. Mocht dit niet het geval zijn, zou je dan een mailtje willen sturen naar info@solease.nl? Dan kunnen we je helpen met het installeren van de app, zodat je binnenkort wel je dagelijkse opbrengst kunt zien! Zonnige groet, Solease

Uitstekende service

Het telefonisch contact was erg fijn, mijn adviseur nam de tijd om me alles van A tot Z uit te leggen. Solease biedt een mooi product voor een realistische prijs. Ik ga maandelijks besparen en heb geen omkijken naar mijn systeem.

Reactie van het bedrijf

Hi Milly, Bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product en onze service. Geniet van je 100% groene stroom van eigen dak! Zonnige groet, Solease

Zonnepanelen werken zeer goed & service vanuit installatieteam was goed

Solease heeft mij vanaf het begin goed geïnformeerd over wat de vervolgstappen zouden zijn. Enig probleempje deed zich voort bij de installatie. De installateurs hebben de hele dag gewerkt (zelfs tot 6 uur 's avonds), dus daar kan ik niks van zeggen. Ook zeer servicegericht (elke keer vragen of ik het ermee eens was en wat ik er zelf van vond). Toch bleek aan het einde van de dag dat de omvormer niet werkte, helaas. Hier konden zij zelf echter weinig aan doen, omdat de zonnepanelen energie opwekten en het kabeltraject ook in orde was. Dit hebben zij naderhand keurig hersteld en de omvormer vervangen. Pas nadat alles naar behoren functioneerde, hoefde ik te betalen. In dat opzicht hebben ze dus precies geleverd en nagekomen wat ze beloofd hebben. Tot nu toe al bijna 250 kWh opgewekt in 2 weken tijd met 10 panelen van 365 Wp. Dat gaat dus de goede kant op. Laat het zonnetje maar schijnen!

Reactie van het bedrijf

Beste Guido, wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service en de panelen, ondanks dat er wat problemen waren met de omvormer. Bedankt voor het mooie rapportcijfer :) Veel plezier met de besparing op je energierekening! Zonnige groet, Solease

Zeer slecht

Eerst 3 x afgezegd voor het plaatsen,en nu zitten we ook nog eens met een lek dak. En jullie doen niks . Moeten het maar uitzoeken met eigen verzekering. Heel schandalig dit maar heeft nog een staartje

Reactie van het bedrijf

Beste Angela. wat ontzettend vervelend dat er meerdere dingen mis zijn gegaan rondom de installatie. Ik begreep van mijn collega dat er al dakpannen zijn vervangen, maar dat dit helaas nog niet de lekkage heeft verholpen. We zijn in contact met de installatiepartij voor de volgende oplossing. We hopen hier snel terugkoppeling op te geven. Zonnige groet, Solease

Over Solease

Wij hebben de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen. Wij doen dit bij Solease al sinds 2011 door zonnepanelen volledig ontzorgd te verhuren. Zo maken wij duurzame zonne-energie van eigen dak bereikbaar voor iedereen, zodat zoveel mogelijk mensen vandaag al kunnen beginnen met het besparen van euro’s en CO2.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.