Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
qua betaling en bezorging prima.. de kwaliteit ook. alleen prijs zou scherper kunnen.
17 August 2023
isabel
overijse
Zeer tevreden over de efficiënte levering, na enkele dagen aan onze voordeur. Kwaliteit van de producten zin prima.
17 August 2023
Indra Herme
Zulte
Bestellingen op tijd ontvangen. Klachten worden bevredigend afgehandeld...
15 August 2023
Dany
Grimbergen
Absolute aanbeveling! Er is veel keuze, zijn duidelijk over levering waar en wanneer, verder ook uitstekende dienst en hulpzaame klantenservice. Natuurlijk heel toffe zak, gebruik hem elke dag.
7 August 2023
Tobie Denil
Stekene
Zaken zijn compleet in orde en goed geregeld. Een enkele keer ging er iets mis maar dit werd snel rechtgezet. Direct contact met service desk dus ik ben een tevreden klant!
3 August 2023
Wilma
Buggenhout
Uitstekend - geen tegenvallers
27 July 2023
Maarten
Liedekerke
Over het algemeen is het perfect geregeld. Maar het is niet zo dat het product ook de volgende dag geleverd wordt. Duurt een weekje ofzo. Verder heel blij van de tasjes..
19 July 2023
Damy
Amstelveen
Al vaak besteld, zelden een probleem.
10 July 2023
Gina
VOSSELAAR
Snelle betrouwbare levering van producten. Groot assortiment met feedback op de producten dat maakt alles veel makkelijker om te kiezen. Klantenservice staat paraat als je vragen hebt over de bestelling. Stel ik erg op prijs!
2 July 2023
Manu Berckmans
Geer
90% op tijd geleverd heel weinig klachten
21 June 2023
cor
deinze
Betrouwbare leveringen, alleen soms is de communicatie niet geheel duidelijk over wanneer je bestelling komt. Voor de rest een prima ervaring. Er is verder niets fout gelopen. Tot volgende keer!
1 June 2023
Joey Van Dalen
Lebbeke
Geen gezeur, perfecte service en ook bij problemen altijd oplossingsgericht. We hebben alle producten die we besteld hebben netjes ontvangen en alles is naar behoren afgehandeld. Je vindt er veelal vanalles terug.
10 May 2023
Alessio
Aartselaar
Ruim aanbod Goedkoop Op tijd zonder uitzondering Geen klachten !
7 May 2023
Carla
Oss
Top! Heb de spulletjes snel in huis en voor de rest is alles ook heel gemakkelijk om te bestellen!
24 April 2023
Marie
Lille
Altijd snelle levering en correct
19 April 2023
Dona Vets
Giessen
Fijne webshop met leuke aanbiedingen Goede service Ga zo door Heb er geen klachten over
19 April 2023
Margriet
Nederland
Als er wat mis is met je bestelling krijg je amper contact en alleen maar getraineer en geen geld terug. Kapot product teruggestuurd. Verzendbewijs en afleverbewijs gemaild naar Ivenci. Vervolgens komen er reacties als: we kunnen het pakketje niet vinden, wanneer is het verstuurd. Is het wel naar het goede adres gestuurd? Na alle vragen nogmaals beantwoord te hebben, blijft het stil. Geld is nog steeds niet teruggestort. Echt slechte service, je wordt totaal niet serieus genomen.
Beveelt niet aan
14 April 2023
Joost
Alkmaar
Top snel de bestelling ontvangen
6 April 2023
Florent
Jabbeke
Vind een heel aantal mooie dingen op de site . Bestellingen in goede staat ontvangen . Retouren is heel makkelijk en de terugbetalingen gebeuren meestal snel en correct , bestel er nog
23 March 2023
Adrienne D 'hooge
Terheijden
Blij van de service. Niet alleen omdat ze gewoon leveren wat je bestelt, maar ook omdat je alle informatie van de bestelling direct op je email krijgt. Op elk moment duidelijk wanneer het pakket komt. Bij mislukkingen krijg je al snel een oplossing.
21 March 2023
Shana
Kasterlee
Altijd op tijd geleverd Goede prijs
9 March 2023
Smit
Sprang-Capelle
bestelling netjes bezorgt en snel. goede info voor bestellen.
6 March 2023
hilde
erpemere
Des personnes fiables, clairement, facilement accessibles si nécessaire, suffisamment d'informations sur les produits. Bon site également avec beaucoup de choix et une commande facile. L'inconvénient est que la livraison est plus longue que dans la plupart des magasins. Vous devez attendre quelques semaines pour tout. Et parfois, le livreur n'essaie pas de le livrer une fois que vous devez le récupérer.
27 February 2023
D. Trinquet
Jemeppe-sur-Sambre
Mijn bestelling is correct geleverd op tijd en met alle nodige info
27 February 2023
Bert
Tervuren
Bestel regematig. Leuke website om te winkelen. Laatste pakketje was ik niet thuis maar het pakje is veilig achteraan gezet heel attent!!
13 February 2023
Noa