Als je al weet dat je van groentesapjes houdt; doen - zo niet; niet aan beginnen!
Na een aantal enthousiaste reviews gelezen te hebben, heb ik deze sapkuur van 7 dagen bestelt. Ik hou enorm van fruitsapjes, dus dacht; dan kan ik deze ook wel aan. Helaas, ik heb met elk sapje mijn neus dichtgeknepen terwijl ik het dronk totdat de smaak verdwenen was. Ik vond het écht niet lekker helaas. Ik had ook nog nooit gembershot op, en dit vond ik echt smerig en branden in mijn keel. Maar ik geloof dat dat laatste erbij hoort. Voor mij dus geen positieve ervaring, helaas - MAAR! Als je al weet dat je van groentesapjes houdt of graag op stukjes groente knaagt als snack, dan is de kans misschien een stuk groter dat ze je wel bevallen. Voor mij was het helaas gewoon niks, maar wie weet vindt een ander het wel lekker!
Beveelt niet aan
24 February 2025
M.E.
Bleskensgraaf
Reactie van HappyJuicy
Hi M.E., het spijt ons om te horen dat de sapjes niet bevallen zijn. Smaak is persoonlijk uiteraard en het zijn natuurlijk geen zoete vruchtensappen zoals je die gewend bent uit de supermarkt, maar ze zijn wel super gezond! De meeste klanten vinden de sapjes goed drinkbaar en makkelijk vol te houden. Als het je echter om de voedingsstoffen te doen is in sap, dan raden we aan slowjuices te blijven drinken via Happy Juicy. Hopelijk is dit wat duidelijker en hebben we je zo geholpen! Groetjes van het HappyJuicy team