Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ben tevreden met mijn aankoop en de snelheid waarmee hij geleverd werd.
24 February 2023
Carolien
's-Hertogenbosch
Mooie jurk, snelle levering
Vught
Ben tevreden met de kwaliteit. Kleren waren de volgende dag binnen.
13 November 2022
Soraya
Amersfoort
De jurk Querential Maternity Midi met ruitjesprint is erg mooi en comfortabel. Super tevreden met de snelle levering ! En de jurk zit perfect en zo zacht ! Ik ben helemaal verliefd !
11 November 2022
Agnieszka
Sneek
10 November 2022
Bern
België
Goede kwaliteit speelgoed en baby spullen. Éven puzzelen om ze In elkaar te zetten. Eindelijk had ik ook plezier met het knutselen.
4 September 2022
Ellen
Stein
mooie, goede kwaliteit kleren. pasvorm is vleiend
2 September 2022
Solene
Elst
Ik heb ne in gedachten veranserd en heb de bestelde kleren geretourneerd. Snelle afhandeling en terugbetaling.
31 August 2022
Sanne
Valkenburg
Snelle levering, mooie kleren. Tevreden
30 August 2022
Madeleine
Meijel
Ik wist niet wat ik wilde, twee keer mijn winkelwagen verlaten. Toen kreeg ik een bericht van Mammie's waardoor ik toch met meer zelfvertrouwen kleding kon uitzoeken. Twee dagen heb ik mijn kleren binnen gehad met wat een kleine verrassing en kortingsbon. Super lief!
30 August 2022
Kim
Nieuw-Vennep
Mammie's is een bedrijf met een breed assortiment voor moeder en kind. Ze hebben mooie, kwalitatief goede producten die ik zeker aanraad! Daarnaast staat Mammie's altijd voor je klaar als je vragen of opmerkingen hebt over een product, dat stel ik erg op prijs!
22 August 2022
Marieke
Middelharnis
Heel vriendelijke Klantenservice die alleen in oplossingen denkt! Ik heb me laten overtuigen om twee maten te bestellen en meerdere modellen en dit naar tevredenheid. Super blij daarmee wat ik behouden heb. Retour werd in snel afgehandeld en ik moet ér alleen voor betalen dat ik behoud. Bedankt Mammie’s. Sandra, eerste keer zwanger
1 August 2022
Sandra
Engelen
Snelle afhandeling van vragen, flexibel en snel. Met smaak en liefde gedaan! Producten zijn mooi en van goede kwaliteit! Een aanrader dus.
1 August 2022
Ilona
Zeist
Prima ervaring leuke spullen besteld. Echt gericht op mama's. Leuk!
28 July 2022
Karin
Gilze
Makkelijk bestellen, volgende dag binnen. Maar past perfect, product precies als op de foto’s!
28 July 2022
Lonneke
Rotterdam
Bestelling snel aangekomen, ruilen ging soepel! Heel snel afgehandel. Super tevreden met mijn aankoop!
27 July 2022
Hanneke
Zeist
Snel geleverd (volgende dag binnen), in een mooie paarsw verpakking, met veel aandacht en klantvriendelijk afgehandeld. Ben super tevreden.
24 July 2022
Maria
Amersfoort
Hele ruime keuze. Keuze is makkelijk gemaakt door de maat verwijzing. Snelle levering en nog een cadeautje erbij :-)
24 July 2022
Valerie
Meerssen
My order got quickly delivered. The dress I ordered was neat giftwrapped and I received some sweets and a voucher as well! How thoughtful!
7 July 2022
Ildike
Utrecht
Ik ben zeer tevreden over de correcte, snelle service van Mammie’s. Ook de kwaliteit en pasvorm van het bestelde kleedje waren perfect! Leuke verrassing en kortingsbon in de doos ook :) Echt een aanrader!
4 July 2022
Birgit
Riemst (België)
Sales artikelen besteld en die waren allemaal in orde, ingepakt in vloeipapier. Ben erg tevreden met mijn inkoop: mooie producten tegen een scherpe prijs.
14 June 2022
Ria
Brunssum
Zwangerschapsmode webwinkel. Bij ons kun je makkelijk bestellen en advies vragen. Onze collectie is gebaseerd op goede en duurzame kwaliteit producten om het milieu besparen. Het grootste deel van onze kleding is geschikt ook na de zwangerschap zodat een kleding stuk niet alleen maar voor een paar maanden moet worden ingekocht.
Brouwersgracht 269
3910 TL Veenendaal