Helemaal goed

Makkelijk te bestellen, alles duidelijk. Levering kwam heel vlot. Geen negatieve punten te melden.

Kniest is betrouwbaar.

Bij mijn bestelling waren ook reserve mesjes. Jullie laten op de site 2 mesjes zien maar een reserve set is maar één mesje. Dat komt niet fijn over ook al staat er dat het per stuk is.

snel en accuraat

snel

gemakkelijk te bestellen, goede prijs en vlotte levering

zie hierboven

Niet goed verpakt

De stuur automaat was niet goed verpakt tegen stoten en vallen. Met het transport was zichtbaar schade opgetreden aan de verpakking en de stuur automaat was in de verpakking verschoven met mogelijk schade van kwetsbare onderdelen.

bestelde artikelen binnen 24 uur in huis, prima!

bestelde artikelen binnen 24 uur in huis, prima!

Top geholpen

Bob heeft mij super geholpen met Garmin, Fusion en netwerk voor mijn nieuwe boot, top.

geweldig snel bezorgd.

goed product past presies.

Goed geinformeerd

Wer goed geinformeerd omtrent een stuurautomaat en de payback actie, die ruim werd gezet, zodat ik voldoende tijd heb om alles te installeren. Er blij met alles

Vakkundig en prettig

Mijn ervaring is altijd goed.

Top binnen 24 uur bezorgd en ververst!

Top! Nog nooit meegemaakt.

onjuiste informatie over voorraad

Het product zou op voorraad zijn, dus ik heb het besteld en ging het afhalen. Het product was niet te vinden, later niet op voorraad, weer later wisten ze ook niet wanneer ze het gingen bestellen en wanneer het dan zou aankomen.

Fantastisch bedrijf met heel veel kennis

Kennis niveau is zeer hoog. Niks is teveel gevraagd. Medewerkers nemen echt de tijd voor je, ook als je met een vraag komt waar ze niet direct iets door kunnen verkopen.

Fijne plek om mijn watersport spullen te halen

Er wordt meegedacht vanuit technische oplossingen Prettig contact met medewerkers.

Goed geholpen en goed advies

Bij uitzoeken van navigatie elektronica goed geholpen met advies. Buitengewoon deskundige en behulpzame mensen

Service is top!

Moesten touw voor stootwillen hebben. Werden ook direkt op maat gesneden. Met een glimlach. Kortom: we komen er graag!

Prima ga zo door.

Goede levering en snel prima gedaan.!!

Mooie prijs, snelle levering

Mooie prijs, snelle levering, duidelijke website

Prima bedrijf!

Prima bedrijf , na bestelling de volgende dagelijks in huis.

Goed advies

Was van plan om een dure oplossing voor het schakelen tussen twee accu's aan te schaffen. Verkoper kwam met een goede en veel goedkopere oplossing.

Zeer snelle levering

Goed snelle levering

Goede en snelle levering. Echter ben ik zelf geen fan van de vervoerder ptt post is altijd wat mee. Dus zou graag kunnen kiezen voor een andere partner qwa levering. .

Dikke prima

Prima prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, helemaal goed. Ik ben zeer tevreden.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.