Uitstekende service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6.315 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken regelmatig snelle service en vriendelijk personeel. Klanten waarderen doorgaans de snelle levering en duidelijke communicatie rondom hun bestelling. Enkele incidenten zijn opgelost, wat heeft bijgedragen aan een positieve algehele indruk. Over het algemeen wordt de winkel als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Nooit geen gedoe met levering en veel in voorraad
26 September 2026
Andre
Gramsbergen
Vriendelijk en goed geholpen
..Albert
ALMERE
Erg fijn dat de medewerker mee heeft gedacht wat de beste optie is voor de accu in min camper. Duidelijke uitleg en erg deskundig. Erg fijn
Egbert
Almere
Op de website besteld, het stond als voorradig maar het was helaas niet op voorraad. Dat kan natuurlijk gebeuren. Ik kreeg netjes een berichtje, dat het besteld moest worden, maar niet hoe lang dat ongeveer kon duren. Ik heb zelf even gebeld en kreeg wel een net antwoord en een geschatte levertijd. Deze klopte prima. Wel jammer dat dat niet gelijk in het bericht dat het besteld werd gezegd was want dat was waarschijnlijk een kleine moeite geweest en voor ons een geruststelling dat het nog ging lukken voor we naar de boot vertrokken in het buitenland. Verbeterpuntje?
Makatra
Voorschoten
Het bezorg adres stond niet goed op het pakket en ging retour. Na n vlot en vriendelijk email contact is het zonder problemen nogmaals verzonden. Dank!
Angel
Amsterdam
Zoals altijd weer perfect geregeld!
d
kampen
Prima assortiment en sympathiek dat leveringen >50 Euro gratis zijn
Hans
Heerde
Order snel verzonden .Top.!!!
Aad
Weesp
George kniest is zeker mijn favoriete watersportwinkel. Goede prijzen en goede ervaringen zowel in de winkel als online.
Ronald
Den Oever
Prima als beschreven
P.
Amsterdam
Het is prettig zaken te doen, maar de bezorging met Postnl is belabbert. Maandag door Kniest verzonden naar Postnl. Dinsdag bericht, wordt woensdag tussen 12.30-18.30, zit thuis te wachten er komt niets. Bericht Postnl, sorry ,wij komen donderdag 12.30-15.45 weer apart voor thuisgebleven, weer niks bezorgd. DAn zonder bericht vooraf vrijdag tussen demiddag, dan is het er. Als ik weer een bestelling doe en het gaat gaat per postnl , dan is dit de laaste keer geweest.
Beveelt niet aan
22 September 2026
Jannie
Heino
Beste Jannie,
Het lijkt erop dat PostNL het pakket is kwijtgeraakt. Ik laat vandaag even een nieuwe opsturen.
vr. gr. Jaap-Michel
Bestelling netjes afgeleverd en alles zonder moeite kunnen bestellen. Alles was glashelder
Menno
Rotterdam
goede service
Willem
cornwerd
Ik was op zoek naar een nieuwe handmarifoon. Er werden voor mij een aantal uit de originele verpakking gehaald, zodat ik ze zelf kon beoordelen. Ik had een aantal wensen en samen met de medewerker ben ik tot mijn keuze gekomen. De medewerker nam er ook alle tijd voor, terwijl er al een andere klant stond te wachten. Erg prettig om zo geholpen te worden.
Sipke
Huizen
From the very first phone call, I recieved first class service. From the intial advice, which was super knowledgeable, to the delivery by mail which was the very next day, I have not a single complaint. And I got a good price to boot. What's not to be completely happy about?
Robert
Amsterdam (while cruising Indonesia Archipelago).
Correct en snel geleverd
JoWe
Wierden
Ga zo door
Gert
Oostvoorne
Medewrkers geven goede advisering en bieden een goede afhandeling. Ook als er iets besteld is wordt ik goed op de googte gesteld van stavaza.
M.W. Thies
Nijkerk
Prima. Goed personeel
Ad
Huizen
Zoals altijd, alles in orde
Luc
Limburg België
Besteld en gekregen in een redelijke tijd
Dick
Sleeuwijk
goede kwaliteit
Tijn
BREDA
George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.
Marinaweg 20
1361 AC Almere