Afdoende geholpen

Mijn AIS 700 van Raymarine was na 16 maanden kapot gegaan(na controle op de testbank bleek de voeding niet meer te werken) omdat ik voor omruilgarantie in aanmerking kwam moest ik 7 dagen wachten of dit bekrachtigd kon worden, omdat we met de boot enroute waren zijn we weer verder gegaan. Na 1 dag kreeg ik een mailtje dat ik voor de omruilgarantie in aanmerking kwam maar dit paste niet in ons vaarschema. Enfin na een week de nieuwe AIS opgehaald en geprogrammeerd en aangesloten. Uiteindelijk toch blij dat alles geregeld was maar waarom niet net als bij victron dat je hem direct bij de dealer kan omruilen.

webshop met prettige aftersales

ook een ienie-minie bestelling werd keurig afgewerkt. Een klein deel was niet op voorraad maar na een telefoontje werd eea prettig vlgs afspraak verstuurd

goed en correct

mooie winkel goed gesorteerd

Betalingsystem niet optimaal

Je kan online Niet per PayPal of Credit Card betalen!

Snel en netjes geleverd

- groot assortiment - vriendelijk personeel - goede info TOP

Heel groot assortiment. Goede service.

Voor zeilspullen is Goerge Kniest webshop altijd de eerste waar ik naar kijk. Helaas heeft de webshop niet alles online staan wat wel in de winkel te vinden is. Dat zou nog een verbeterpuntje zijn voor de webshop. Verder helemaal tevreden.

As usual - just fantastic.

Helpful, knowledgable staff that find the right thing at the right price in a shop that has almost everything. I am a huge fan. Keep up the great work.

Binnen 24 uur gratis in huis , top

Snel, attent en meedenkend

Snel, attent en meedenkend. En daarbij servicegericht.

Snel en hulpvaardig geholpen met een speciale bestelling.

Snel en hulpvaardig geholpen met een speciale bestelling.

behulpzaam spullen op voorraad en 1 dag later al binnen. TOP!!!!!

behulpzaam spullen op voorraad en 1 dag later al binnen. TOP!!!!!

Klantvriendelijk, deskundig en servicegericht!

Ik ben al jaren vaste klant bij Kniest. Ik wordt er altijd prima geholpen en krijg goede adviezen. Ook over de after-sales ben ik zeer te spreken.

Concurrerend geprijsd

Goed advies vlotte bediening.

Goed advies vlotte bediening.

Uitstekende service

Ondanks dat het onderdeel van mijn marifoon uit productie was werd er toch meegedacht voor een passende oplossing. Top!!

Goede levering ontvangen

Fijn dat je op zo'n webshop kunt bouwen

Zeer vakkundig team.

Professionele adviezen en hoogwaardige producten.

prima levering en verpakking

na de bestelling kwam het de volgend dag walstroomkabel ingepakt in een hoes.

Ruim assortiment en snelle levering

Vioolblok besteld die te groot bleek. Teruggestuurd en een slag kleiner besteld. Vlotte levering, het geld van het teruggestuurde vioolblok na een week terug.

Na een klein misverstand is uiteindelijk de reparatie van mijn Icom AIS uitstekend uitgevoerd.

uitstekende service

snelle levering van artikelen, behulpzaam en ter zake kundig personeel

Prima bedrijf

Gebeurt een hoop, veel producten en vriendelijke mensen. Makkelijk, even iets omruilen geen gedoe.

prima !!!

Kan ook niet anders, ben al klant vanaf de Sypse poort in arnhem bij George en Rudy. :-)

perfect

het is een fijne webshop om materialen te bestellen. levering meestal goed.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.