positief

Goede dienstverlening en deskundig personeel

Goede expertise van Victron

Hi Als je iets van Victron nodig hebt of informatie over stroom aan boord dan ben je hier aan het juiste adres. Ze hebben alles op voorraad kunnen je heel goed adviseren. Echt een aanrader.

Fijne adviezen, beschaafd personeel.

Prettiige sfeer, fijne zaak met zeer ruim assortiment

Veel kennis

Had diverse vragen alles uitgezocht en super snel geleverd

Snel!

Ik had een batterypack, TA 119 voor een Raymarine MN 100-2 nodig. Na een relatief lange zoektocht om de meeste van de gesponsorde websites te vermijden bracht me bij George Kniest. Maandagavond on line besteld en woensdag morgen in Belgie aan deur. Een van de snelste deliveries voor mijn boot. Heel erg bedankt.

Naar mijn ervaring is er bij George Kniest voor ieder geval wel iemand te vinden die adequate adviezen kan geven en daarbij zijn de prijzen ook nog concurrerend

Snel en keurig verzorgd aangekomen

Uitstekend als altijd.

Ruime keus, gemakkelijk bestellen, twee dagen later in huis.

vriendelijke en adequate service

Vriendelijk, snelle en adequate service.

Nette prijs, snelle levering

Producten besteld, alles volgens beschrijving geleverd. Ook de levering zelf was snel en correct.

Snel goed niet de goedkoopste

Zeer snelle afhandeling. Correcte levering

Goede, uitgebreide webshop. Prima ervaring qua snelheid en afhandeling tegen goede prijs

Fijne winkel!

Prima winkel, ruime keuze, nette prijzen. Jammer dat als je op zindag besteldjede mededeling krijgt “maandagmiddag geleverd”. We begrepen wel dat die tijd niet kon kloppen. Maar toch ….

zeer goed

snel verzonden, goed verpakt, en de goedkoopste!

Snel en correct

Snelle levering Makkelijk betalen Geen verzendkosten

Prima snelle levering

goed advies en scherpe prijzen!

Ik kwam met een paar vragen en werd uitstekend geholpen. ze hadden ook de artikelen waar naar ik op zoek was.

prima product snel geleverd

Nano coat gekocht. Ik kende het product al. makkelijk te bestellen en snel geleverd

Zeer deskundig personeel wat ruim de tijd nam om het mij tekst en uitleg te geven en goed te adviseren.

Snelle levering en prima prijs.

Na het bestellen op een duidelijke website werden de artikelen snel geleverd. De prijs was uitermate gunstig.

Klantvriendelijk, meedenkend

Klantvriendelijk

Perfect en snel geleverd

Snelle verzending, goede prijzen

Nu de derde keer bij George Kniest besteld. De prijzen zijn goed en eerlijk, verzending snel en pakket goed verpakt. Geweldige spullen voor mijn camper!

Prima en deskundig

geholpen bij de aanschaf van een dc/dc charger.

Geweldige service

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.