Snelle levering, goed product

Snelle levering en nette verpakking, prijs is goed. Ik bestel hier graag!

Prima spullen en correcte levering.

Prima spullen en correcte levering.

Gemiste kans

Twee reddingsvesten aangeschaft . Leuke zomerdeal. Erg jammer dat de jongedame aan de kassa ongeïnteresseerd achter de kassa hing . Ze deed nog net niet haar hand onder haar kin om achter de kassa verveeld te hangen . Voor ons toch een flinke uitgave . Echter na het afrekenen werden de vesten naar ons toegeschoven en geen vraag of we een tas wilden whatsoever . Onprofessioneel en ongeïnteresseerd zijn toch twee factoren die je bij de hedendaagse hoge prijzen niet wil zien . P.S. jullie vroegen zelf om een review en dit was onze ervaring na het laatste bezoek .

Altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Ik kom al een jaar of vijftien zeker maandelijks over de vloer en heb al heel wat boordproblemen met spullen en advies van George Kniest kunnen oplossen. Bovendien is alles scherp geprijsd en als er is een heel enkele keer een goedkopere oplossing is vinden ze dat niet eens erg.

verzendkosten niet meteen terug

boot Schoenen besteld. Meteen afgerekend. Schoenen werden niet meer besteld bleek na een week ( website gaf nog steeds aan “ worden voor u besteld. Terug naar winkel voor ander merk. Bij verrekening van wat ik al betaald had werden verzendkosten die nu niet nodig waren omdat ik in de winkel was niet meegeteld. Moest daar naar vragen en toen kreeg ik dit inderdaad terug

Online besteld en de volgende dag bezorgd, waardoor het onderdeel op tijd binnen was voor een nieuwe bootklusdag

geweldig

bestellen en ontvangen binnen 1 dag

Minimale bestelwaarde voor kostenlose verzending vrij hoog.

zie boven. Windvaan besteld, pin is heel dun, past niet in standaard houder. Vermelding dikte pin zou van toegevoegde waarde zijn.

Snel bezorgd

Op maandag gesloten maar wel mijn bestelling op maandag verstuurd. Dat was fijn want kon ik weer verder met mijn karwei.

Duidelijke zoekmachine.

Altijd prettige persoonlijke hulp, bij bezoek in de winkel

Vlotte levering

Een comfort Seat gekocht. Snelle en prima levering

Komen afspraken na . Erg vriendelijk.

Goede winkel, ruim assortiment.

Correct bij eventuele reclames.

Nieuwe windvaan was volgende ochtend al bezorgd

Goede service en vriendelijk personeel

Werd vlot en goed geholpen.

snel en goed advies bij mijn bestelling, TOP !

snel en goed advies bij mijn bestelling, TOP !

Vriendelijk en meedenkend

Prettig en goed geholpen ook met wat problemen.

Snelle levering en een goed product

Bootschoenen

Assistentie en advies bij aanschaf bootschoenen is vriendelijk en deskundig

Perfect. Geregeld. Mooi op tijd.

De moeite waard

Super snelle levering

Smiddags besteld en volgende morgen binnen. Top

Kundig en behulpzaam

Goed advies gekregen voor installeren van kaarten op onze navigatie.

Uitstekend!

Elke keer als ik wat bestel is het de volgende dag al in huis, bedankt weer! Ik ben heel blij met jullie!

Zoals altijd prima geregeld bij George Kniest!

Gewoon goed en snel geleverd met een mooie prijs, AIS nog niet geïnstalleerd maar ziet er goed en compleet uit. Mocht er iets niet goed gaan is het in het verleden altijd super en vlot geregeld, dus alle vertrouwen in George Kniest.

Een goed bedrijf met deskunige en aardige mensen

De webwinkel werkt goed en is overzichtelijk. In de winkel in Almere wordt je altijd prima geholpen. Soms is het wel heel erg druk daar.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.