Het is ook mogelijk om aanpassing te doen, omdat ze bereikbaar zijn.

Goed en snel!

Weer prima geregeld!

Prima advies en goede afhandeling van bestelling

Zie boven

Weer prima geregeld.

Wederom een prima ervaring met George Kniest. De bestelde artikelen zijn netjes en op tijd aangekomen. De sailslides van Bainbridge zijn ook echt van bainbridge. Die werken voor mij het beste. Bedankt

Zo simpel als 1,2,3

Bestellen, betalen, ontvangen. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Top geregeld daar

Goed geholpen met installatie. Top service

Goede aanbieding

De bestelde verf bleek niet op voorraad, maar er werd een goed alternatief geboden.

vlot en deskundig te woord gestaan, bestelde materialen op tijd geleverd, artikel wat ik achteraf niet nodig bleek te hebben zonder enige discussie weer terug kunnen geven

Uitstekende service

had mijn marifoon opgestuurd voor een VDES herprogrammering. Volgens de site zou dit 2-3 weken duren. Na een week kreeg ik al een mail dat ik m kon ophalen in de winkel. Volgende keer neem ik iets meer tijd want in de shop valt genoeg te zien. Heel nette zaak met vriendelijk personeel. Een aanrader!

Snelle levering voor een scherpe prijs

Geleverd volgens afspraak, goede service.

Geweldige service

Snelle levering, goede prijzen en je wordt heel goed geholpen via de telefoon. Je wordt zelfs snel teruggebeld door een expert als dat nodig is.

Helemaal goed.

Deze winkel heeft kwalitatief goede producten en zeer vakbekwaam personeel.

Uitstekend!

Ik doe een complexe refit van het energy management van mij boot. Alles m.b.t laden, opslaan en ontladen wordt Victron. Alle navigatie wordt vervangen. Kniest heeft, met de uitstekende kennis van Huub en vooral Jeroen, mij prima geadviseerd en begeleid. Kan ik iedereen van harte aanraden!

Vlotte sevice veel artikelen op voorraad

Sinds 1980 klant bij jullie al vanaf de tijd in Oosterbeek Arnhem. Binnenkort jubileum dus.. ?

fijn en vakkundig geholpen

top

Niets op aan te merken

Topzaak!

Topzaak, goeie service

Artikel viel wat tegen en de klantenservice (ROB) heeft daarna goed meegedacht over de keuze van een bepaalde lijn en uit coulance de verzendkosten betaald. Prima service!!

Snelle Actie en bezorging prima

Multie lader niet geïnstalleerd

Vriendelijk geholpen .

Goed geholpen en de zending verliep ook goed.

duidelijk, snel en goed

Betrouwbare partner. Fijn om zaken mee te doen

Geweldig!

Zeer deskundige en behulpzame medewerkers. Goede adviezen gehad

Top!! Collegas waren ook héél blij met sticker ivm windsterktes etc...

Vlotte bestelling en afhandeling. Heel uitgebreid assortiment. Enig minpunt: niet kunnen betalen met Creditcard

zeer klantgericht

Zeer klant gericht en behulpzaam met focus op het bieden van oplossingen

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.