Prima afhandeling bestelling

Snelle bezorging en prima terugkoppeling

Goede snelle en correcte levering

Goed en eerlijk advies

Heb een nieuwe omvormer gekocht. Goed advies gehad. Helaas niet alles op voorraad dus 1 type groter gekocht.

Aardige, behulpzame verkoper.

Heel scherpe prijzen.

De snelheid van leveren was indrukwekkend. Ś avonds besteld smorgens in huis.

Altijd zeer goed

Doe altijd met plezier inkopen bij Kniest vriendelijk goed geprijst en goede service.

Uitstekende service en meedenken

Uitstekende service bij de levering van de marifoon. En goed meegedacht over de buitenspeaker. Snel geleverd en mmsi en atis kosteloos geprogrammeerd. Fijne winkel

Helemaal top.

Ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan, scherpe prijzen en razendsnelle verzending. Meer kan je als klant niet wensen.

Online ook prima!

Dit was de 1e keer net een online aankoop. Net zo goed bevallen als in de winkel zelf. Prima dus!

Prima bedrijf dat snel handeld en levert.

Mijn bestelling werd snel opgepakt en het bestelde product werd snel uitgeleverd. Een blunder van PostNL onderzocht en opgelost. Een speciaal compliment voor mevr. Ans van Leijsen die onmiddellijk de regie pakte en het leveringsprobleem bij Post NL oploste. Super gedaan Ans.

Goede communicatie. Top product geleverd!!

Goede ervaring voor de eerste keer besteld bij George kniest. Doe we nog eens!!

jammer dat bij de verf geen roerhoutje bij is geleverd

Groot assortiment en snel geleverd

Fijne winkel die alles heeft, betaalbaar is en snel levert

Al jaren heel goed

Goed en op tijd en als nodig goed advies

Soms wat wachten bij de kasse

Prima winkel

Altijd blij!

Altijd fijne hulp aardige mensen en veel producten

Altijd snel en voor een eerlijke prijs

Ik heb nooit klachten over George Kniest. Goede service een concurrerende prijs en prima garantie.

op tijd in huis zoals omschreven in bevestigingsmail.

top en netjes op tijd.

Top Service

Geweldige service, pure goederen en altijd goede prijzen!!!

Bekwame medewerkster, snel gehandeld

Snelle levering. Alles op voorraad

snelle levering van goed product

De Marifoon werd snel geleverd en werkt goed. Er was alleen een Engelse handleiding bij het apparaat. Dat kan onhandig zijn, wij kwamen er wel uit.

Deskundig, behulpzaam en geduldig!

Bij onze jaarlijkse worsteling als digibeten om op onze archaïsche Windows-8 boordcomputer de Navionics kaarten te updaten, worden we elk jaar weer deskundig en behulpzaam geholpen, zonder een greintje ongeduld. Heerlijk!

Goede informatie en levering

De artikelen zijn vaak ruim en goed voorzien van nuttige informatie die helpen bij het maken van een keuze. En de levering is volledig en snel. Klein minpuntje: omdat ook de vervoerder je bestookt met e-mails over de zending, worden het bij elkaar wel vaak en veel...

Super service.snel geleverd

Zoals meerdere keren ervaren, super service (MMSI omzetting gratis). Ik kocht voorheen al, maar die service is ook de reden dat ik nu bij George Kniest koop zodra het mogelijk is.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.