Zeer goed advies!

Zeer goed advies voor het reinigen van mijn polyester romp.

kort, 1 keer

geen

Goed en plexierig

Probleemloos.

Een besteld artikel bleek niet onbeschadigd op voorraad; binnen een of twee uur na bestellen werd ik gebeld waarbij ik kon kiezen of ik de (geringe) beschadiging accepteerde, het artikel (door George Kniest nieuw te bestellen) zou worden nageleverd, of de hele bestelling in een keer later zou worden geleverd. Gekozen voor dat laatste en al na een paar dagen had ik alles keurig in huis.

Zeer groot assortiment en snel geleverd

Voor veel A-merken is Kniest mijn favoriete leverancier, met een goede prijs, snelle levering en goed advies.

Snelle bezorging. Uitstekende kwaliteit. En ze belde op om te zeggen dat op het kledingstuk 40 procent korting was. Kreeg ik de dag erna teruggestort. Wat een service.

Kwaliteitsproducten voor een gunstige prijs en snelle levering.

Goede producten. Gunstige prijs en snelle levering. Top.

Goed setje om uit te proberen

Prima, vlot en scherp geprijsd

Helemaal goed

Snelle service en verpakt als kado

Doen wat ze zeggen

Online besteld en volgende dag in huis.

Klantvriendelijk

Ook problemen proberen ze goed op te lossen

Prima shop

En snel geleverd

Goede producten en snelle levering.

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Het adres voor Wilson accu’s

Ik Koop al vijf jaar hier mijn accu’s. Tegen lagers prijzen als ergens anders

Kniest is prima

Service van Post NL is beneden alle pijl. Deze week 2x naar afhaalpunt moeten rijden omdat de firma Post het blijkbaar te moeilijk vond. Volgende keer graag met DHL!!!!

Leuk verpakt als cadeautje

Helemaal top

Niks mis mee altijd nog goed gegaan

Naar verwachting en tevredenheid

Na foutieve levering heel snel en adequaat opgelost

snel geleverd

zijn telefonisch goed bereikbaar

super

vooral snel en prima info

Top geregeld

Aangenaam

perfect

Altijd de beste adviezen ivm digitaal ATIS en MMSI en aansluiten.

Snel besteld, snel geleverd.

Kniest had het product die ik nodig had, hield me op de hoogte van de levering.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.