Goeie site scherpe prijzen snelle levering

Prima zoals verwacht was eerste keer zet hem in de shortlist.

Perfect! Snelle levering en betrouwbaar

Zowel online als de winkel. Ze doen wat ze beloven! Snelle levering en in de winkel altijd behulpzaam en veel verstand van zaken!

uitstekend

bezorgt erg snel en volgens afspraak produkt van topkwaliteid

Grote sortering en behulpzaam personeel

Hoewel in de loop van jaren oude gezichten verdwijnen en nieuwe verschijnen blijft de klant vriendelijkheid op hoog niveau.

Goed geholpen in de winkel maar pakket nog steeds niet ontvangen

Altijd een vlotte en goede levering.

goede assortiment met snelle levering.

Prima geholpen

Exact wat ik had gehoopt. Goede service en heldere uitleg

goed geholpen

ik had problemen met het aasluiten victron naar raymarine kaartplotter. de verkoper heeft mij daar goed in geholpen. alles werkt thanks

Uitstekende hulp bij accu vervanging

De medewerker van Kniest (Bob) heeft goed meegedacht over de mogelijkheden voor vervanging van mijn overleden serviceaccu’s en startaccu. Uiteindelijk gekozen over te stappen naar een lithium accu (als service accu). Prima support gehad om de beste oplossing te vinden voor de integratie in het bestaande elektrische systeem.

Goed verlopen

Alles ok

Gewoon top!

Gedegen kennis en denk met je mee en doet wat men zegt. Super service.

snelle levering, mooie pet

Mooie gele Mustopet besteld en de volgende dag al in de brievenbus. Prima!

heel goed

Zeer positieve ervaringen ,altijd snel en zonder problemen

Super service

2 marifoons laten herprogrammeren.

Goed, duidelijk en snel geleverd

Prima service en mooie zaak

Top geholpen

Netjes en vlot geholpen na een levering wat niet direkt gelerd kon worden, werd snel actie opgezet

Prima geregeld met mijn atis ingeprogrammeerd in mijn nieuwe marifoon.

Goede service verstand van zaken

Ik kom er nu al heel wat jaren en telkens weer ervaar de wijze waarop je geholpen wordt als plezierig en deskundig. Ze weten waar ze het over hebben.

Fijne winkel

Zeer goed geoutilleerde zaak en prima service!

Ruim assortiment en vriendelijk persoon

Prima winkel met breed assortiment. Ook online goed zichtbaar.

Bij mijn winkelbezoek werd ik goed geholpen bij mijn vragen, zodat ik de juiste keus kon maken

Ik had item besteld met verkeerde maat en kon deze probleemloos ruilen voor een andere maat.

Prima, snelle levering

Is prima

Prima verzorgd

Snel geleverd, prettig als je met een project bezig bent en producten komen op tijd binnen. Het product voldeed aan mijn wensen!

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.