Goede informatie en antwoorden op onze vragen

Xx

Snelle levering en goed advies.

Personeel is kundig en geeft prima advies! Nabestelling van een product was snel en werd via een mail correct gemeld.

Prettige en deskundige service

Bij Kniest is de support en tijd die men voor je neemt altijd super. Zeer ruim aanbod en kennis van veel zaken

Uitstekende advisering bij elektrisch systeem. Altijd vakkundige ondersteuning en vlotte service.

Service - Prijs - Kwaliteit uitstekend conform eerdere ervaringen.

Mijn titel behoeft geen nadere uitleg.

Top komen afspraak na en redeljjke prijzen

Top , komen afspraken na en voor redelijke prijzen

prima: vriendelijk, deskundig en nette prijzen

Ik ben inmiddels "trouwe klant", vooral vanwege de service. Die houdt ook in dat eerlijk gezegd wordt als ik beter ergens anders mheen kan gaan met een bepaalde vraag. Dat geeft vertrouwen

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en producten goed ingepakt.

Goed geholpen

Uitstekende vlotte levering zoals beloofd!

Ene dag besteld, volgende dag, goed verpakt, ontvangen.

Direct en snel geleverd

Zeer goede en snelle levering

goede service vanuit de webwinkel

Fijne service bij beschadigd artikel. Snel een nieuwe geleverd zonder problemen.

Alles is keurig en snel geleverd

Lekke broek vervangen

Na bijna 1,5 jaar bleek mijn HH broek lek. Deze is getest bij George Kniest en bleek inderdaad lek te zijn. Door bemiddeling van Kniest is deze zonder verdere kosten kosten vervangen. Heel blij met deze service.

Snelle service, kundig &vriendelijk personeel

Afhalen vrijwel direct na bestelling. Vriendelijk ontvangst over telefoon en in winkel. Personeel is kundig en geeft nuttig product- en installatieadvies.

zeer goed geholpen

Op 2 vlakken naviagate en veiligheid zeer behulpzaam

Snelle levering top!

Aanrader

Heel veel keus en goed personeel

Ik had een heel lijstje, en ze hebben alles en kunnen ook nog goed advies geven

Prima service, veel keuze

Goed en snel geholpen

Faktuurgegevens van 7 maanden geleden opgevraagd en ik had binnen 1 kwartier de faktuur digitaal toegezonden binnen op de mail

Top !!!

Heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Ook telefonisch werd ik snel en vriendelijk geholpen. Pakje werd binnen 2 dagen aan huis in België geleverd.

Alles op voorraad en vlot geleverd.

Heldere communicatie, goede productomschrijving, vlotte levering op adres naar keuze en goed geprijsd ten opzichte van de andere winkels

Snel goed en niet duur

Co2 patronen besteld voor mijn vest. Binnen 1 dag geleverd. Goeie prijs voor een goed product en snelle levering

Alles volgens afspraak

Pakketje volgens afspraak keurig afgeleverd. Mvg Emil Koster.

Goede en vakkundige service

Ik ben ben goed geholpen met advies om juiste marifoon aan te schaffen.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.