Prettig geholpen in de winkel.

Prettig geholpen in de winkel.

Keurig op de hoogte gehouden

Twee componenten lijm besteld. Goed op de hoogte gehouden, wanneer de lijm bezorgd zou worden

Netjes verpakt en op tijd ontvangen

Helemaal goed

Correct bedrijf .

Er is alleen en winkel

GK is voor mij DE winkel waar ik alles wat met solar te doen heeft kan krijgen. En heb je meedere antalen per artikel nodig dan vraag gewoon na een goede prijs en zij helpen verder. Echt goede mannen bij Georg Kniest. Ik koop alleen niog bij hun. Misschien lukt het mij om ooit erna toe te komen.

Ik wordt altijd goed geholpen

Bij george kniest is alles altijd goed geregeld en snel geleverd of op te halen in de winkel. Waarom dan toch de 4 sterren? Omdat ik de webwinkel onoverzichtelijk vind. Als je iets zoekt waarvan je de naam niet weet of meerdere opties wilt zien is dat complex. Het zou fijn zijn als er een uitgebreidere filter mogelijkheid komt in de site. Mijn product wat ik besteld heb kan ik helaas pas testen in het voorjaar maar daar zal zeker niks mis mee zijn.

Soms even wachten. Maar altijd goed advies

Goede communicatie en snelle levering

Snelle levering en goede communicatie

Supersnelle levering

Heel netjes, waard om nog eens wat te bestellen

Prachtige praktische pan, dat is driekeer de p van prima!

Deze pan is door een huisvrouw gekocht op leeftijd, die een grote zware koekenpan niet meer hanteren kan. De pannenfabrieken boden geen rechthoekige bakpan aan en u wel. Hartelijk dank daarvoor!

Top zaak eerlijk waar!

Goede service en een fijne feedback bij vragen die je stelt. Ga zo door!

Snelle levering en goed verpakt

Bestelling super snel geleverd

Perfekte service zoals altijd.

Perfekte service zoals altijd.

Echt heel snel en goed geleverd.

Top.

alles ok

alles ok

levering had iets vlotter gekund

levering had iets vlotter gekund en de omschrijving zoala bijvoorbeeld de gatmaat ook

Snelle goede levering!

Keurige snelle nette levering

Positief

Ruim assortiment

Gewoon goed zoals t moet zijn. Ook goeie site

Mooi verzorgde presentatie

Alles kwam goed verzorgd aan, product was ingepakt in cadeau papier. Verder had men ervoor gezorgd dat alles mooi klem zat tijdens transport zodat het onbeschadigd aangekomen is. Verder zeer tevreden met de aankoop, mooie kwaliteit

Prima watersportwinkel centraal gelegen in Nederland

Uitgebreide watersportwinkel die een centrale ligging heeft in Nederland en makkelijk bereikbaar.

Vlotte en duidelijke uitleg en hulp

Vriendelijke en vlotte hulp bij het uitzoeken van de benodigde onderdelen. top

Vakkundig geholpen

Ik kwam een paar nieuwe patronen voor twee reddingsvesten kopen. De verkoper wees mij op de ouderdom van een van de vesten, maar liet aan mij de keuze om een nieuw vest te kopen. Bij zulke mensen kom ik graag nog een keer (of meer) terug.

Goed advies, prima deal

Ik twijfelde of een bepaald product de juiste voor mij was. Na een korte mailwisseling bleek dat het geval. Goede uitleg door de medewerker.

Super afhandeling garantie

Mijn aangekochte G3 gasmelder was tot twee keer binnen de garantie defect en kreeg direct een nieuwe. Keurige en correcte afhandeling van de medewerkers.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.