Prima geholpen.

Duurde wel een beetje lang. Kan onwennigheid zijn.

Prettig

Prettig en deskundig geholpen

Goede service - en niet duur

Snel een staalkabeltje op maat gemaakt tegen een hele redelijke prijs

Super winkel

Wat een fijne winkel super service

wederom supergoed geholpen en advies gekregen

Prettig om in de watersportwinkel rond te lopen, veel artikelen te kunnen zien en daarnaast geholpen te worden door vriendelijk personeel die ook nog eens nuttig advies kunnen geven. Deze winkel blijft gewoon een topper

Professioneel en super klantvriendelijk

Er is, ondanks soms de drukte, altijd ruimte om advies in te winnen. Dat is in deze digitale chatbot wereld een verademing. Ga zo door. Top

Perfect service en goed assortiment

Ik ben in muiderzand komen liggen voor mijn refit zodat ik met George kniest op het terrein al mijn spullen kon kopen en daar advies zou kunnen krijgen. Vanaf het eerste moment tot het laatste is de service uitstekend geweest, ze hebben een enorme kennis in huis waardoor praktisch op al je vragen een bruikbaar antwoord komt. Het assortiment is zeer groot en wat ze niet op voorraad hebben is over het algemeen zeer snel te bestellen.

Veel kennis en producten en goede nazorg en service

Kniest heeft een uitgebreid aanbod, de medewerkers weten waar ze het over hebben en ze helpen je echt. Ook als je het product al geruime tijd geleden bij ze gekocht hebt. Echt fijn!

Goed geholpen.

Bereid mee te denken met de klant.

Subliem

Aanbod, sfeer en service is subliem.

Prettige en vakkundige bediening

Prettige en vakkundige bediening, groot assortiment

Deskundig advies en groot assortiment.

Goed geholpen bij aanschaf nieuwe lijnen. En reddingsvesten laten keuren, mooi op tijd weer klaar, volgens afspraak.

Uitstekende service

De inname van de reddingsvesten ging soepel. De berichtgeving was adequaat. De bediening bij het ophalen doeltreffend.

Altijd lekker winkelen bij jullie

Fijn personeel, zeer kundig en begrip vol.

Zeer goed en deskundig

Zeer behulpzaam en ruim assortiment

prima after-sales ervaring!

Ik had pech met mijn Hook & Moor pikhaak. In de winter heeft George Kniest in Muiderzand met de fabrikant geregeld dat ik een nieuwe Hook & Moor kreeg. Top geregeld!

Altijd goed. Deskundig en relevant

positief

Bijzonder efficiënt en klantvriendelijk.

Uitstekend. Snel vriendelijk efficiënt. Goede kwaliteit ook.

Goed en vakkundig geholpen

Goed en vakkundig geholpen

Bestelling niet compleet

Heb twee lampjes voor redvesten besteld. Was er maar eentje apart gelegd. Gelukkig zag ik dat er intussen meer in de winkel lagen. Dus zelf bestelling compleet gemaakt Overigens ben ik vaak meer dan tevreden over dit bedrijf maar de bestelling kan beter.

Doen wat ze beloven

Betrokken en helder

Veel medewerkers zijn zelf ook watersporters, geeft betrokkenen gevoel. Het is ook fijn in de winkel te zijn. Service gaat ver, als iets niet werkt, is retourneren geen punt. Soms na wat langer tijd van aankoop, dank.

Fantastische speciaalzaak met fijn personeel.

Betaal graag met klein beetje meer, voor veel meer service. Dank.

Het is allemaal oké

Er waren problemen met Hermes, maar de service en verwerking van de bestelling verliepen precies zoals verwacht. Bedankt

zeer goed

erg goed geholpen

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.