Snelle en juiste levering

Raymarine stuurautomaat snel geleverd

Top, snelle levering

Prima producten en een supersnelle levering

Communicatie, snelle levering, mooi product, in één top gewoon.

uitstekend

Behulpzaam en vriendelijk

Goed, snel en betaalbaar

Al jarenlang mijn favoriet

Snel , duidelijk website, veel aanbod

zeer matige hulp die lang duurd en steeds slechter wordende kwaliteit

Ik kom al 40 jaar bij jullie. ( ik kom uit Arnhem) Er ligt zoveel meuk in de winkel en de keus tussen goedkoop en goed is nauwelijks nog te vinden. De mensen zijn erg vriendelijk maar het zoeken in het systeem en of de voorraad klopt duurt altijd heel lang. de website is ronduit onvriendelijk. Je kunt nauwelijks vinden wat je zoekt als je het niet heel precies omschrijft. De zoekfunktie boom moet veel ruimer opgebouwd worden.

Makkelijk bestellen via website gevolgd door vlotte levering

Voor bestellen nog telefonisch advies gevraagd. Direct een duidelijk antwoord

Goede aftersales

Goede service en dito advies

Ondanks een foutje met de levering. Maar dat wordt gelukkig altijd perfect opgelost. Chapeau!

Prima en correct

Prima en correct

Goedbedrijf

Heb Georg Kniest niet gezien,leeftijd nog wel.Al jaren klant bij Kniest,als het niet goed was,was ik ook al jaren geen klant meer

Helemaal perfect

Snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit!

Snelle en correcte levering

Na bestelling snel in huis. Super service!

Erg goed geholpen weer

De beste watersportwinkel!

Uitstekend dienstverlening

Opeens een nieuwe radarreflector nodig. Na zoeken op de site gebeld. Goed advies en achter gelegd. Volgende dag kon ik ophalen.

heel goed geholpen

Had een koekast voor onze boot besteld en deze opgehaald. Kreeg een hele goede omschrijving en uitgebreide uitleg over wat en hoe. Geweldig geholpen. Hartelijk dank.

Complete winkel en zeer hulpvaardige personeel met kennis

Goed advies

Het is er meestal druk. Maar altijd prettig.

snel en goed

is vlot verlopen

Keurige service en snelle levering

zoals altijd prima geregeld

Ik loop bijna altijd met meer de winkel uit dan dat ik vanplan ben.

Pakket Em Trak en Sway Breeze niet compleet

Ik kocht onlangs de Em-Trak en Sway Breeze wifi multiplexer AIS bundel. Supersnelle levering, maar kan de Sway Breeze niet aansluiten via de NMEA 2000 poort, want beide aansluitingen zijn mannelijk. Vreemd dat er bij het pakket dan geen adapter komt. Ik heb het pakket maw niet in gebruik kunnen nemen, en was verplicht om nog ter waarde van 30 euro een female-female adapter na te bestellen. Je zou toch denken dat als dit in een bundel wordt aangeboden dat het ook meteen te gebruiken valt.

Prima assortiment en advies.

Op advies een prima LG koelkast (12V 45 liter) aangeschaft.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

jaapmichel@kniest.nl

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.