Snelle afhandeling en verzending en goed in gepakt

Prettige afhandeling

Helemaal top!!

Je word hordedol van welke navigatiesystemen er allemaal zijn maar na één belletje en een zorgvuldig advies heb ik een goede keuze kunnen maken. Goed advies en top prijs. Een aanrader!!

Vlot en correct afgeleverd

Ik heb geen negatieve zaken te melden

Buitengewoon nette service!

Duur apparaat gekocht begin november. Het bleek dat dit item na 2 weken in de aanbieding zou komen. Kniest benaderde mij spontaan om het verschil te crediteren! Met zo'n service kom ik vanzelf terug als klant. Bedankt Kniest!

Snel en goed geregeld

AIS besteld en prima prijs tov ander winkels

prima service en goed assortiment

Bij on-line vragen over producten altijd prima reactie

Uitstekende verkoper

Goed assortiment, duidelijke omschrijvingen van de producten en snelle betrouwbare levering. Top!

Snelle en efficiënte service!

Z

Goed geïnformeerd

De artikelen waren niet op voorraad. Dat werd keurig aangegeven. Alsnog vlot geleverd in een mooi klein doosje.

Goed geholpen, behulpzaam, deskundig en vriendelijk personeel

Goed geholpen, behulpzaam, deskundig en vriendelijke medewerkers. Alleen de trap naar de winkel is een dingetje, deze kan erg glad zijn bij vochtig weer. De winkel zelf is een snoepwinkel voor de watersporter.

Werd vriendelijke geholpen en het bestelling mooi op tijd opgehaald

Goede en snelle levering,goed verpakt

Prima webshop, goede prijs kwaliteit en snel in huis !

De volgende dag mijn bestelling al in huis.

super servicegericht

kwalietit en uitstekende service. Prettig om bij te kopen.

goede levering, goed prijs

Zeg rustig; de beste prijs! Zeker wanneer het om RayMarine producten gaat. Advies, uit eigen ervaring: Ga niet in Almere winkelen, want je komt met karrenvol de winkel uit wat je niet had gepland, zoveel moois als daar te krijg is!

Schneller Versand, Ware wie erwartet.

Sehr schnelle Lieferung. Die Ware kam gut verpackt. Top. Immer wieder gerne.

Heel snel geleverd!

Snelle reactie over de factuur

Marifoon

Nieuwe kanalen opgezet snel en goede service dik tevreden

Bijzonder vriendelijk en kundig advies

Sfeer in de winkel is bijzonder vriendelijk. Er wordt echt de tijd genomen. Er wordt heel goed geadviseerd over de klus die ik wil uitvoeren en welke apparatuur, materialen en onderdelen daarvoor benodigd zijn.

Adequaat en punctueel

Ik moest op het profijt even wachten (3 maanden) en hoppa daar was het dan. Goede communicatie zowel via mail als via telefoon. Freek Prins

Snelle en complete levering

Goed advies, nette prijzen en prima producten.

Netjes en vlug geleverd

Alles word netjes geleverd, staan je netjes te woord aan telefoon

Ik heb gekregen wat ik besteld heb , binnen 24 uur

Goed, snel en vriendelijk

Marifoon laten programeren, in eerste instantie niet gelukt, m.i. door gebrek aan kennis van medewerker. In 2e instantie door andere medewerker die terug was van vakantie en gelijk gelukt. Advies: laat weten waar je grenzen liggen en geef advies later terug te komen

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.