snelle adequate hulp.

.,.,.,,...,,

Vriendelijk en deskundig

Recent mijn AIS E-Trek bij u gekocht. Tijdens het naar beneden lopen heb ik nog een zaklamp van Nebo gekocht. Impulsaankoop. Verpakking was een uitdaging. De teleurstelling was dat ik merkte een product uit China gekocht te hebben. Wij weten het: Taiwan, Oeigoeren, gedonder in de Chinese zee etc. etc. Ik zal de volgende keer beter opletten onder het motto: dan maar geen aankoop.

Geweldige afhandeling van het bestelde.

Het is net als in de winkel om de hoek. Je krijgt waarvoor je komt en zij hebben het.

Prettig en vakundig en een groot en goed assortiment voor een reële pro

Altijd prettig winkelen bij Kniest

Goede service, snelle levering

Verschillende onderdelen besteld, service was prima, aardige medewerkster beantwoordde onze vragen naar tevredenheid. Levering vlot en goed verlopen.

Snel en verzorgd

Ondanks de drukte van de feestdagen binnen één dag netjes verwerkt en bezorgd.

Fijne levering in een correcte verpakking!

Betrouwbaar adres

levering correct uitgevoerd

Vlot geleverd conform verwachting

Geregeld iets besteld bij George Kniest, altijd vlot geleverd. Tot nu toe altijd goede ervaring. Het lijkt er op dat als er "op voorraad" vermeld staat op de website het artikel ook daadwerkelijk op voorraad is. Steeds vaker merk ik dat websites "op voorraad" vermelden terwijl dat niet blijkt te zijn. Bij Kniest lijkt dit niet het geval.

Toppers!!

Eindelijk een zaak waar mensen werken die overal een antwoord op hebben en goed advies geven, Positief verrast. Tot de volgende keer!

Snel Prima voor mekaar

Erg goed

Snelle service en heel vriendelijk geholpen

Ik probeer 5 sterren te geven maar hij gaat maar tot 4.5

Smooth, snel en goed gecommuniceerd

Goede en snelle service.

De levering van mijn marifoon en bevestiging plaatjes is snel geleverd en de voorlichting was vakkundig. Inklusief de programmering van Atos en nmsi. Goed bedrijf.

Ouderwets goede service

Online bestelling geplaatst. Kon het de volgende dag al ophalen( kon niet verstuurd worden) En terwijl ik wacht hebben ze mn marifoon ook nog geprogrammeerd. Geheel kosteloos Dat noem ik nog eens ouderwets goede service

Buitengewoon goede service!

Meedenkend in oplossingen voor een scherpe prijs!

Altijd goed, prettige watersportwinkel

Prima watersportwinkel, prijzen zijn bijna altijd de laagste in de markt, service en deskundigheid van het personeel is in orde.

Prima service bij zoeken vervangend onderdeel schootlier

De self tailing arm van mijn schootlier was verbogen. Dit product was nergens op internet te vinden. Ik heb contact opgenomen met George Kniest en ze hebben mij snel aan een vervangend product kunnen helpen. Prima service!

Snel en met aardig telefoongesprek

Heel goed verzorgde verzending.

Zelfs nog telefonisch kontakt gehad over een onduidelijkheid.

Correcte levering

De verzending van de goederen wordt heel goed opgevolgd. We kregen de dag nadien al een mail met de vraag of de levering al gebeurd was. Een tevreden klant

Snelle levering, product prima

Goede prijs, snelle levering

Duidelijke website, goede prijs, duidelijk bestelproces en snelle levering met post.nl. Aan te bevelen

Één van de beste watersportwinkels van NL

Ik kom hier al jaren. Er fijne service

Keurig geholpen, snel en accuraat

De website werkte in eerste instantie niet correct. Ik heb daarom maar een reactie gestuurd en werkt direct gebelt door de klanten service. De bestelling werd direct alsnog klaar gezet en verstuurd. Een keurige afhandeling en ik ben helemaal klaar voor de regen.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.