Snel voor een goede prijs geleverd

Alleen jammer dat ik niet met creditcard kan betalen ivm daarbij horende verzekering.. Gok genomen.....

Regelmatig kom ik inde winkel van vestiging Muiderzand

Ik heb goede ervaringen met de winkel op Marine Muiderzand. Vakbekwaam en behulpzaam.

Produkten beschikbaar zoals besproken

Goed bereikbare klantenservice die "gevoel" heeft met de watersport.

goed assortiment en snelle levering

geen opm.

Goed en snel.

Goede prijs, en snel ontvangen. Jammer dat de landvasten die ik had besteld, bij nader inzien niet op voorraad waren, ondanks dat de website dat aangaf. Daardooe elders moeten bestellen, wat weer extra logistiek betekend. Maar verder alles OK.

Top dat zij het instellen van veel soorten marifoons als gratis service aanbieden. De marifoons kunnen alleen als verzekerd pakket teruggestuurd worden, dus dat betekent hoger tarief.

Snelle, binnen één dag geleverd

Product voldoet

Uitmuntend

Correcte en vlugge afhandeling van onze bestelling.

Goed contact en snelle levering

Vlotte levering

Kniest altijd perfect!

Een product werkte niet goed. Kon het heel makkelijk en kostenloos terug sturen en kreeg binnen 5 dagen geld terug

Alles perfect

Uitstekende service. Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Op mijn beschrijving van de kleur bootlak, werd ik gebeld dat ik niet het goede nummer had aangegeven en dit is in overleg gecorrigeerd. Aansluitend is binnen 2 dagen de complete bestelling geleverd. Top!!

Levering zonder problemdn

levering zonder problemen

Snelle levering, scherpe prijzen

De juiste spullen vlot geleverd

Ook een vraag van mijn kant over toepassing van iets, snel en duidelijk beantwoordt

Correcte afhandeling van de bestelling

De volgende dag is mijn bestelling al bezorgd. Keurig en stevig ingepakt. Echt een top winkel als je snel iets nodig hebt. Je kan echt op ze rekenen

perfecte bestelling en snelle levering

altijd alles correct. bestelling en levering. goede service.

Erg prettig. Snel en goed. Mooie voorraad en degelijk advies.

Erg prettig. Snel en goed. Mooie voorraad en degelijk advies.

Fijne winkel, prettig team en uitgebreid assortiment.

Ook de service en opvolging van problemen zijn op hoog niveau.

Zeer goed!

Goede kwaliteit en levering als omschreven.

Superservice!

Ontbrekend onderdeel binnen één dag kosteloos in huis. Superservice!

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.