prima de luxe!!

prima de luxe. Goede beschrijving op de site. Gekocht produkt helemaal voortreffelijk. Ook goede verzending.

prima!

Een topproduct voor een concurrerende prijs. Bovendien snelle levering. Wat wil je nog meer.

Topservice

Mijn Fenders en lierveertjes werden snel geleverd. helaas miste er iets, maar na een email direct opgelost!

Snel en corrrect.

Prima.

Goede service, snel geleverd!

Goede service, snel geleverd!

Efficiënt en snel.

Mijn Raymarine log was stuk. Ik kreeg snel een antwoord op de vraag of de P120 wel het juiste onderdeel was ter vervanging van de Raymarine 20-399-01 en vooral dat het in dezelfde huiddoorvoer paste. Ondertussen geplaatst en goed werkend.

Precies wat ik zocht.

Goed advies, snel geleverd!

Eerst telefonisch advies gevraagd en heel vriendelijk, vrijblijvend en deskundig te woord gestaan. Daarna bestelling geplaatst en zeer vlot geleverd, goed verpakt.

Assortiment

Netjes te woord gestaan. Snel geholpen. Een enorm assortiment en dito voorraad.

prima service

snelle levering en prima service

gewoon goed

gewoon goed en vlot zo als het hoort .

X

X

Snel en vakkundig geadviseerd

Raymarine i50-systeem tridata aangeschaft. Medewerker heeft duidelijk de installatiemogelijkheden uitgelegd. Bestelling geplaatst en binnen vijf werkdagen geleverd. Prijs concurrerend met collega-leveranciers. Al met al zeer tevreden.

Super snelle servive!

Precies wat ik nodig had en snel geleverd,

Dienstverlening zoals je die mag verwachten

Eenvoudig bestellen, vlugge levering... Top!

Snel en keurig geleverd .

Ik heb geen punten voor verbetering alles was keurig geregeld .

Goed en snel

Blok gevonden, besteld en volgende dag in huis door de brievenbus. Daar is oveer nagedacht. Geen belachelijke dozen gevuld met 90% verpakkingsmateriaal

vlotte bezorging

RM 69 Toilet besteld,groot pakket de volgende dag in huis

Super attente mensen die je altijd goed helpen

Het fijne van Kniest is dat alle mensen die daar werken super klant gericht zijn en dat er altijd iemand is die kennis heeft van dat gebied waar je een vraag over hebt.

Top geregeld, op vakantie brak er iets af van de wc. Dit op onze vakantie bestemming laten afleveren bij PostNL punt en meteen kunnen herstellen. 15:30 besteld, volgenden ochtend in Dokkum geleverd. Prachtig dat dit kan!

Prima service!

Prettig advies. Meedenken en snelle levering.

Levering op afgesproken tijdstip

Winkelervaring in Webshop

Ik werd er op geattendeerd dat de fenderlijnen niet dezelfde kleur hadden als de fenders. Geweldig dat iemand de bestellijst controleert op dit soort fouten.

Bestelling via webwinkel

Alles werd snel en compleet afgeleverd. Ging om een spinnakerschoot dus lijn afsnijden een lijntje voor de neerhouder een nieuwe kop voor mijn Pfeiffer spieboom en een windex

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.