Reddingslicht was binnen 5 maanden stuk. Direct geld terug. Top

Snelle levering en netjes verpakt

Levering niet helemaal compleet maar zeer vlot opgelost. Tevreden.

Geweldige koelbox

Wij kochten onlangs de Mestic MCC 25 koelbox voor een kampeervakantie op Corsica . Met een buitentemperatuur van 30-32 graden Celcius blijft deze koelbox heel gemakkelijk koelen op 3-4 graden . Alles was dus heerlijk koud . Verder maakt de koelbox geen geluid wat wel ook zo fijn is op een camping :-) Beste aankoop van de afgelopen jaren ( qua kamperen dan ) !

Uitstekende service en bediening.

Elke bestelling wordt exact op tijd verzonden zodat gerekend kan worden met exacte ontvangst. Alle lof!

Correcte levering en snelle bezorging

Afspraak is afspraak !!

Altijd behulpzaam! Jammer dat jullie pc kuren vertoonde en de betaling langer duurde

Plezierige winkel

Goed en snel

Goed en snel

Vlot. Stipt. Geen opmerkingen.

Juiste prijs en vlotte levering.

Goed en zorgvuldig.

Bestelde items zorgvuldig verpakt ontvangen. Ook het kleine prijsverschil in berekende en ontvangen items is zeer snel en correct afgehandeld.

perfect

snel en goed

Geen enkel punt van kritiek.

Alles is gegaan zoals aangegeven.

Goede service en levering

Vragen worden snel beantwoord. Bestellingen keurig op tijd geleverd.

Super snelle levering!

Snelle en keurige aflevering van bestelling.

zeer behulpzaam

Vriendelijk en zeer behulpzaam, ook aan de telefoon.

Ruime keuze

Snelle levering en concurrerende prijzen

Suppersnelle levering

Reserve startsleutels besteld. Snel en correct geleverd tegen redelijke prijs.

Betrouwbaar bedrijf

Snelle leveringen

Ik wordt hier altijd prima en snel geholpen!

Ook bij garantie afhandeling wordt er niet moeilijk gedaan. Ik ben tevreden over de service van George Kniest!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Prima whalepompje voor de waterkraan besteld en ontvangen

super snelle levering zonder problemen

Eenvoudig gewoon goed

Perfect geregeld, tevreden

Ik heb het geluk of voordeel een ligplaats te hebben in de Muiderzand Marina dus zo'n winkel aan het einde van de steiger komt altijd wel van pas. En eerlijk is eerlijk als je lang zoekt kan je dit daar misschien iets goedkoper vinden en dat weer ergens anders wellicht wat goedkoper of met korting maar dan moet je wel heen en weer rijden of weborders plaatsen en maar afwachten wat je wanneer in huis krijgt. Maar om alles op een plek, op voorraad en vrijwel direct beschikbaar te hebben met goed en rustig advies en een relaxte sfeers is ook wat waard en misschien wel meer dan een dubbeltje hier en daar een eurotje daar besparen. In mijn geval moest ik na een 'incidentje' in mijn nieuwe bijna 50 jaar oude schip een flink deel van de electrische installatie opnieuw aanleggen (lader, kabels, accus, etc) en afgezien van de tijd en inspanning die daar mee gemoeid gaat is dat prima geslaagd. Dank

Met een glimlach op de mond de winkel buiten gekomen.

Het liferaft moest ik om begrijpelijke redenen ter plaatse afhalen, waardoor een grote verplaatsing noodzakelijk was, maar inwas aangenaam verrast van de mooie winkel en het aangename personeel,

Alles goed en snel

Alles goed en snel

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.