De bestelling ging prima, alleen postnl is een. Deama

Het is jammer dat jullie postnl hebben als bezorger daar gaat het al maanden mis.

Alles netjes geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Erg snel geleverd, zoals aangegeven op kniest.nl

Op de site staat het artikel duidelijk beschreven. Volgende werkdag geleverd. Goed en duurzaam verpakt.

Volgens afspraak in 1 dag geleverd zeer goed kooktoestel

Gewoon zoals het hoort

Gewenste artikelen beschikbaar en snel verzonden

stipt, precies wat ik wou.

Prettig winkelen

Zeer snelle levering

Levering qua snelheid volgens afspraak

Snel en voordelig

Ik vond snel wat ik zocht en met de aanbeveling iets meer te kopen om geen verzendkosten te betalen, vond ik snel een reserve onderdeel dat vaak nodig is. Zo had ik de andere dag m'n bestelling snel en voordelig in huis.

Perfecte levering

Mijn ervaring met George Kniest blijft ook nu weer onverminderd goed. Goede hoeveelheid communicatie betreft de levering, zeer degelijk verpakte goederen, exact de bestelde producten.

Top bedrijf

Snelle levering van tube tegen de aller scherpste prijs wat te vinden is.

Goede afhandeling van bestelling

De communicatie over de bestelling van een (klein) onderdeel van mijn schip was goed. De snelheid van leveren was goed. Had iets beter gekund als ook gemeld was dat het onderdeel binnen was.

Snel en goed

Snelle levering en nette prijs.

Goede communicatie, levering prima en service heel snel en goed opgelost!! Heel blij

Correcte service en nette prijs

Goed bedrijf, levering volgens afspraak

snel en direct leverbaar!

Zoeken op internet is makelijk maar niet iedereen geeft duidelijke info over de leverbaarheid deze site wel!

Goed geregeld

Duidelijke catalogus met goede omschrijving van het product. Redelijke prijzen, eenvoudig te bestellen en vervolgens snel in huis. Ook een keer zelf het verkeerde artikel besteld en werd uitstekend en vriendelijk geholpen en opgelost. Uitstekende service

Snelle levering en goede prijs

Pro Scraper en nog wat andere spullen gekocht. Snel geleverd via PostNL en met een goede prijs. Prima service!

In 1 woord geweldig

Mijn ervaring is dat ik het niet beter had kunnen treffen zeer vriendelijk behulpzaam goede uitleg door dhr huub keller en ook weet waar hij het over heeft en reageren ook zeer snel op vragen via email ook de prijzen zijn gewoon goed en mij mogen ze zeker als terug kerende klant toevoegen !!

Perfekt! Ook vanuit het buitenland! Hartelijk bedankt!

Snelle levering van onderdelen.

Pakketje kwam precies volgens afspraak binnen, doch bevatte de verkeerde produkten. Na overleg met klantenservice snel opgelost.

Eerste koopervaring

George Kniest heeft mijn order goed uitgevoerd en mij goed op de hoogte gehouden gedurende het leveringstraject.

Mijn service was 100 %

Bij aflevering van mijn apparaat Remarin bedenkingen. Het leek erop, dat er niet de kunde was voor oplossing. Maar die bedenkingen zijn volledig vervlogen en zeker toen ik een factuur kreeg van €0,00. Top

Uitstekende service

Eerst goed geholpen in de winkel en het produkt dat niet op voorraad was is daarna volgens afspraak snel nagestuurd.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.