Snel en goed.

De ene dag besteld de volgende dag in huis.

Super service

Super was iets niet goed maar helemaal naar tevredenheid opgelost

Snel en keurig

Op tijd geleverd. Product is goed. Goede communicatie.

Vraagt een hoop aandacht en oude onderdelen om het werkend te krijgen

Als ik het beschaafd uitdruk dan is dit een uitermate teleurstellende aankoop geweest. De referentie tabs laten zich niet vast zetten. Als eerste boosdoener komt een braam op de aandrukmoer tevoorschijn waardoor deze onvoldoende aangezet kan worden. Het tweede manco is dat de referentie tab slechts op een puntje vastgezet kan worden waardoor de plastic aandrukmoer vervormd en niet aandrukt. Vergelijk de oude en de nieuwe tabs en je ziet dat er 3 mm stalen pen weg ge-designed is waardoor je een onbruikbaar geheel overhoud. Omdat we geen week willen wachten op een alternatief merk gaan we van de oude en de nieuwe windex onderdelen mixen tot een werkbare wind indicator. Moet ik het in 1 woord samenvatten: rotzooi. Met een altijd vriendelijke groet, Riens Elswijk.

Telefonisch goed bereikbaar,en je hebt gelijk degene aan de lijn die het ook moet regelen Goede service

snel, correct en duidelijk.

top!!!

Prima en snelle.levering

Niks op aan te merken.

Buitengewoon snel geleverd

Vandaag besteld morgen in huis, zeer snel dus. groot assortiment producten

Uitstekende service

Marifoon besteld met vraag om atis in te programmeren. Binnen 2 dagen kant en klaar ontvangen, inclusief briefje met atis gegevens.

Vlotte levering na telefonisch advies

Snelle levering na telefonisch advies.

klacht buiten garantie prima opgepakt

Ik had een probleem met een zwemvest, helaas een paar maanden uit de garantie, maar ze hebben dit gewoon opgepakt en afgetikt met de fabrikant. Keurig zonder vragen, mooie service...

pakket nog steeds niet geleverd!

Post NL is onbetrouwbaar in België. Gelieve in de toekomst andere transporteur te gebruiken voor België

Prima levering, keurig verzorgd

Snel en netjes

Zeker goed

Waarvoor ik kom is altij prima

Groot assortiment, leuke aanbiedingen

Ik kom al jaren bij jullie en heb inmiddels de nodige zaken aangeschaft. In het algemeen vakkundig personeel, voor advies. Vaak wel druk in de winkel waardoor adviesrol personeel vaak gehaast gaat. Telefonisch afwikkeling garantie zaken werkt op zich prima.

Mooi en Perfect.

Duidelijke site. Artikel makkelijk kunnen vinden en snel geleverd

Het was even moeilijk.

De Shureflow drinkwater pomp gaf het na 18 jaar op. Dus een nieuwe gekocht, zoals gewoonlijk snel geleverd door GKN. Helaas deze pomp gaf het na een dag gebruik op. Het bleek moeilijk GKN op vrijdag telefonisch te bereiken.(we waren inmiddels op vakantie). Op zaterdagmorgen lukte dit na de 5e poging. Advies na een stevige discussie; koop een nieuwe pomp en lever de andere pomp in na je vakantie. Dit gedaan en met behulp van een familie lid; een nieuwe afgehaald, betaald, aan boord gebracht en geïnstalleerd .Deze pomp werkt nu ruim een week zonder problemen. GKN heeft mij per E-mail een garantie nummer toegestuurd. Ik vertrouw op een goed afloop. Advies, GKN crew let wat beter op de inkomende telefoon.

Goede informatie en advies

Behulpzaam

Dik tevreden

Als altijd dik voor elkaar. Snel geleverd, goed contact en aftersale.

Snelle levering, goede prijs en zeer goede service

Binnen 2 uur na het plaatsen van een bestelling, werd ik gebeld(!) dat een bepaald product niet toch niet op voorraad was en hoe ik de bestelling wilde ontvangen. Heel netjes het grootste gedeelte na 1.5 dag binnen en het ontbrekende deel een aantal dagen later!

Super service en snelle levering

Ik had om een artikel gevraagd dat niet direct in de online shop werd aangeboden. Het team van George Kniest bestelde het artikel direct en zonder problemen en stuurde het binnen een paar dagen naar me op. Ik ben zeer tevreden en kan George Kniest alleen maar aanbevelen!

Kniest heeft 1005 dat watik zoek.Top hardware en dat is belangrijk voor mij.

Vlotjes verlopen!

En de 3 dB winst is extra meegenomen en duidelijk merkbaar in een moeilijk ontvangstgebied!

Duidelijke advertentie leidde tot snelle aankoop procedure met boven verwachting een NL handleiding

Keurige levering

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.