Ik kreeg vakkundige informatie, er werd meegedacht en geadviseerd. Precies waar ik Kniest voor benaderde.

Bestel en keurig geleverd

Zoals je ook mag verwachten. Dus dikke vette prima.

Heel goede service

Ik was mijn sd kaart vergeten uit de Cerbo GX te halen. De Cerbo werd onder garantie omgeruild en de kapotte terug naar Victron gestuurd. Men heeft echt getracht de SD kaart nog terug te krijgen en dat is gelukt. Geweldig!

super snelle levering

super snelle levering

Goede en snelle service

uitstekend

Snelle verwerking van de orders en goede service. Een aanrader voor de toekomst. Heb hier al verschillende zaken gekocht. Reclamatie over product snel en goed verholpen. Dank aan het Kniest team.

redelijk prijs, snelle levering

redelijke prijs, snelle levering, Maar als ik op jullie site iets zoekt, kom er steeds een zeerover in beeld. Die begint wat irritant te worden

betrouwbaarheid is hoog in hun vaandel.

Goede ervaringen met mijn eerste bestelling bij dit bedrijf.

Mooie zaak veel artikelen

Behulpzaam personeel

Altijd uitstekend.

Ik voel me altijd thuis bij Kniest. Ik kan op m'n gemak zoeken en afwegingen maken. Er wordt altijd tijd gemaakt om even mee te denken. Er is altijd wel iemand die kijk heeft op het voorliggende probleem en last but not least, als er een goedkopere oplossing is wordt die altijd aangedragen, zelfs als de totale omzet daardoor kleiner wordt.

Heel positief

Vandaag besteld morgen in huis

Uiteindelijk wel geleverd maar met behoorlijke vertraging

Bestelling was ondanks de orderbevestiging toch ‘verloren’ gegaan bij de leverancier. Na een telefoontje is alles toch opgelost maar niet volgens de beloofde levertermijn.

Snel en correct geleverd.

Zoals beloofd. Snel en correct geleverd.

snelle levering voor een redelijke prijs

Uitgebreid assortiment

Triducer kapot. Eerst gebeld daarna snel nieuwe Airmar in huis met de juiste NMEA 2000 connectie.

Slecht

Ik had een artikel besteld eerst gebeld naar jullie zou in één dag geleverd worden maar het werd 2 weken . Slechte ervaringen

goed op tijd versturen

Razend snel

Gisteren besteld, vandaag geleverd zoals ook beloofd. Wederom een prima ervaring met dit bedrijf!

Snel wat het moet zijn

Snel wat het moet zijn

Snel en goed bij een redelijke prijs!

Goede website met redelijke prijzen! Aanbevelen!

Wordt niet teruggebeld.

De verzending etc was dik in orde. De technische ondersteuning door klantcontact was niet goed op de hoogte van vergunningsaanvraag PLB maar ging direct eea navragen JAMMER IS DAT TERUGBEL NOTITIE nooit opvolging heeft gekregen

Verkeerde maat schoenen geleverd

Schoenen besteld kreeg verkeerde maat. Wel netjes opgelost

Hele snelle levering

Ondanks de storm is er heel snel geleverd.

Snel gebracht wat ik had besteld en goed de netjes verpakt. Een aanrader voor iedereen.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.