Geweldige dienstverlening

Goede adviezen. Plezierig contact en klant vriendelijk.

Netjes en deskundig geholpen. Ruim assortiment

Winkel met ruime keuze, deskundige medewerkers en goede service

Goede oplossing bij verkeerde bestelling

Door een foutje werd er iets anders geleverd als dat ik had verwacht. De winkel heeft mij een goeie oplossing geboden waar we allebei blij van worden. Top service!

Snelle bezorging, zeer tevreden

Prima service!

Bij de stootwillen een ventieltje niet opgestuurd. Prima opgelost en een leuke attentie ontvangen.

Snel en betrouwbaar!

prima geadviseerd over een aanteschaffen marifoon met toebehoren.

handige tips om klappen van de kabel in de mast te vorkomen.

heel tevreden.

Goede service, snelle levering, zeer tevreden.

Ja gepast in winkel, te groot die maatje kleiner besteld en zou worden opgestuurd. Later werd ik gebeld dat ze twee maten besteld had omdat ik een maat groter in de winkel had geplast dan dat ik had gezegd. Dat is meedenken een goede service. Ik heb ik de winkel deze beide gepast en eentje meegenomen. Top service, meedenken met de klant en vriendelijk. Bedankt

Betrouwbaar bedrijf, goede afhandeling en service!

bedankt voor de afhandeling

Giede opvolging van order

Zoals altijd volgt George Kniest de bestellingen (in dit geval 2 kleine beleefdheids vlaggetjes) keurig en stipt op. Het enige probleem is dat voor de bezorging in Belgie voor PostNL gekozen is. Van hen kreeg ik het bericht dat de bezorging tussen 08.00 en 21.30 zou plaatsvinden en dat een handtekening vereist zou zijn. Dat betekent dus de hele dag thuis blijven. Uiteindelijk bleek dat het pakketje gewoon in onze brievenbus (in de voortuin) was gestoken zonder het ons even te laten weten… PostNL is in Belgie uitermate onbetrouwbaar qua bezorging ! En eigenlijk had het ook per normale post verzonden kunnen worden.

Netjes snel .

Netjes en snel.

Service en kwaliteit op niveau.

Kniest is een betrouwbare en deskundige leverancier.

snelle correcte levering.

snelle correcte levering. goede prijs kwaliteit verhouding.

Vlot en professioneel

Heerlijke winkel

Uitstekend assortiment, zeer gedreven en vaardige medewerkers. Goede sfeer.

Super snel geleverd

Producten geleverd zoals in de Webshop zijn omschreven

Zoals verwacht

De service van Kniest is in mijn opzicht over het algemeen goed.

Prima vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

Wederom vlot en correct behandeld.

Zeer goed geholpen

Klantvriendelijk

Meestal direct, maar uiteindelijk komt alles/altijd goed

Iknheb veel bij George Kniest gekocht. Als ik advies vraag krijg ik dat eerlijk en gericht. Ikbheb recent een miskoop gedaan. Het aangekaart. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is het naar volle tevredenheid opgelost.

Bestelling geleverd zoals afgesproken

Het product dat ik bestelde was nergens goedkoper te krijgen en werd binnen 1 werkdag op de afgesproken tijd geleverd.

Razendsnel geleverd

Razendsnel geleverd

Afspraak is afspraak

Niet alle artikelen kunnen op voorraad zijn. Deze worden dan besteld en als het product binnen is krijg je een bericht. Tussen door krijg je soms ook een update over de voortgang van de bestelling. Perfect geregeld. Ben

Zoals altijd snel en fijn geholpen

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.