Klant staat voorop

Problemen met Calypso windmeter bijzonder netjes opgelost.

Goed assortient, redelijke prijzen en goed advies.

Nog geen pakket ontvangen.

Post NL liet me weten dat ik niet thuis was op moment van de levering en dat ze me het adres zouden sturen waar ik het zou kunnen afhalen, dit hebben ze nog niet gedaan. Ik heb hun een mail gestuurd.

Correct

Gewoon gedaan wat ik gevraagd heb.

Gewoon verstuurd wat ik besteld heb. Alleen jammer dat PostNL niet doet wat ze beloofd: de volgende dag leveren. We zijn nu 7 dagen verder en heb nog niets ontvangen, en ook nog geen bericht wanneer ze wel leveren. Misschien met een andere pakketdienst in zee gaan?

Prettig en zeer snel geholpen

Deskundig advies en zeer snellelevering

Gewoon goed

Dik tevreden

Good

Good

Goede info, goede prijs, snelle levering

Goede info, goede prijs, snelle levering

Uitstekende service

Ik ontving een pakket met beschadigde inhoud. Dit probleem werd direct opgelost en de volgende dag had ik het al in huis,

Goed advies

Goed advies over uitbreiding navigatie set. Uit eindelijk eerst een nieuwe stekker gekocht voor aansluiten stuur automaat. Rest apparatuur eerst nog aan boord inmeten. Goed advies, rustig uitleg.

Prima advies en service!

Goed advies bij aanschaf apparatuur en goede service.

Niet geleverd

Bestellen allemaal prima, maar het pakje is nog steeds niet afgeleverd. Net bericht van Post.nlgehad. Morgen misschien ?!? Geen verwijt aan Kniest, maar meer een vraag of dit wel klopt. Vriendelijke groeten Hans Keverling Buisman

Top en snel

Snel geleverd en goede prijs

Was goed en prettig

Snelle en adequate afhandeling van bestelling

Geweldige service,perfect!

Ik had een lader nodig om vier lifepo4 accus te laden.Bij de opmerking geschreven dat ik hem snel nodig had.Het was s middags om 15:00 uur. Binnen 5 minuten een bevestigingsmail plus een mail dat het verzonden was.... Volgende morgen om 11 uur in huis. Prijs goed! Snelheid perfect! Topzaak! Staan in mijn favorietenlijst

Conform afspraak

Was op zich kleine bestelling, maar snelle snelle levering conform de beschrijving site.

Snelle verzending,prima bedrijf.

Snel en perfect geholpen.

Na telefonisch contact voor informatie online bestelling geplaatst die nog dezelfde middag werd verstuurd. Bezorging volgende dag (Oudjaarsdag). Zeer snel geholpen.

Super snelle verzending!!

Zoals beloofd op de website.

Ik ben enorm tevreden met de snelle service

Ik ben zeer tevreden met de snelle service bij het online bestellen maar ook zeker van de service en kennis in de enorme mooie grote winkel zelf.

Efficient geholpen

De reparatie van mijn BOS lithium accu goed voorbereid en ook naar tevredenheid via de leverancier afgewerkt. De enige opmerking is dat ik wel graag had geweten wat er fout was aan de terug geleverde accu

zeer snelle en goede service

Zeer adequate service

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.