Correcte levering en scherpe prijs

Correcte levering en scherpe prijs

betrouwbaar, deskundig behulpzaam

Heel prettige winkel en service

Prima service reageert erg snel.

Prima ervaring goeie service en reageren erg snel.

Top, ook middels e-mail !

Zeer snel geleverd, en ook precies wat ik ervan verwachte. Echt TOP !

Snel, compleet en niet duur

Snel, compleet en niet duur

Snel en netjes geleverd en alles was op voorraad

Vlotte en nette service

Positief en voor herhaling vatbaar!

Alles volgens afspraak.

Super snelle levering

product lag volgens webshop op voorraad, toch even gebeld 1655 uur en lag er inderdaad!!! als u voor 1700 uur betaald gaat hij vandaag nog weg. volgende dag netjes ontvangen Super service zouden veel webshops een voorbeeld aan kunnen nemen..!!

Kniest heeft goede producten aan juiste prijs en snelle levering

Ik ben tevreden van het Kniest team in Almere. Misschien af en toe nog ietsje meer product info beschikbaar maken via de website

Super snel geleverd presentje erbij zeker aanrader ik zeg kniest ga zo door

Snel en accuraat

's Avonds besteld, volgende dag binnen. Juiste produkt, netjes verpakt, goede prijs

Goede korting, Super snel geleverd en goed verpakt

Goede korting, Super snel geleverd en goed verpakt

Mijn eerste bestelling , had er nog nooit besteld , gewoon geweldig , gelijk nog een bestelling geplaatst .

Geweldig Lekker warm.

Snel en goed

Ik heb een kookboek bij de besteld. Deze is snel en super netjes geleverd. Ik zou zeker weer bij ze bestellen.

Snelle levering en goede prijs

Goed artikel, werkt prima. Was goedkoopste webshop welke ik kon vinden, ook veel leuke artikelen. Levering was ook vlot

Zeer snelle levering

Snel en goed

Super service

Fijn om op de hoogte te worden gehouden. Uiteindelijk een heel mooi product ontvangen.

Ik had ergens een foetsie besteld die bleek lek, waren geen meer leverbaar, toen hier 1 besteld rond 4 uur middag, werd volgende dag al afgeleverd aan huis.

Behulpzaam, ruime voorraad.

Behulpzaam en servicegericht

Bij mijn zoektocht naar nieuwe led-navigatielampen blijkt Kniest een ruim assortiment te hebben. Een medewerker ging ver om tegemoet te komen aan mijn specifieke informatie behoefte. Erg fijn!

snel, correct en goede prijs!

oke

goed product en snelle levering

Spoelbakje rvs besteld en deze werd snel geleverd. Product prima.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.