Kennis v zaken

Door de week bij Kniest geweest. Lekker rustig. Personeel zeer welwillend en uitgebreide en duidelijke uitleg gehad. Ik heb ook t idee gehad dat er voldoende kennis aanwezig is, in mijn geval vwb elektronica.

Snelle verzending en zelfs ingepakt!

Ondanks de drukke decembermaand is mijn bestelling snel verzonden. Het was een cadeautje en super leuk dus dat de producten door George Kniest ingepakt zijn. De cadeaus zijn goed ontvangen! Enige minpuntje was een kleine beschadiging van het boek.

Duidelijke orderbevestiging, op trijd geleverd.

Niets aan het bovenstaande toe te voegen.

Snel verzonden, redelijke prijs

Aankopen in de winkel zeer aangenaam, gezellig, goede hulp en hulp bij sjouwen naar de auto. Online snel verzonden. Klantenservice kan iets beter.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goed advies, mooie complete winkel voor de watersporter.

Afspraken nakomen

Online aankoop bleek, na bestelling, niet op voorraad. Bij deze melding is datum afgegeven wanneer wel geleverd kon worden en dat klopte precies.

Goede watersportartikelen en prima service

George Kniest is al 30 jaar onze leverancier van uitrusting van onze zeilboot. Het assortiment is breed, de service goed, thuisbezorgen uitstekend en de koffie prima

Goede producten snelle verzending

Goede producten met goede prijzen en snelle verzending

Onderdelen snel geleverd

Bestelling keurig en snel geleverd

De levering ging goed alleen jammer dat er niet mee gedacht wordt.

Er is geleverd wat ik besteld heb . Maar ik heb 4 zekering houders besteld met zekeringen. Alleen deze passen niet in de zekering houders. Nu blijkt er twee soorten te zijn. Dat heb ik niet goed gezien dus verkeerd besteld . Alleen ik had George Kniest wel een emailtje verwacht of dit wel de bedoeling is. Daarom vind ik het erg jammer dat er totaal niet mee wordt gedacht met de klant .

Snelle service goed geholpen

Prettig contact, goed overleg, snel geleverd!

Snelle verzending, goed verpakt

Klantvriendelijk, behulpzaam en niet onbelangrijk kennis van zaken.

Klantvriendelijk, behulpzaam en niet onbelangrijk kennis van zaken.

Zoals altijd perfect

Ik had voorafgaand aan de bestelling nog een vraag. Deze is snel en vakkundig beantwoordt. Al jaren positieve ervaringen en daarom trouwe klant.

Zoals altijd perfect

Prima, trouwens al jaren!

Defecte digitale kaart werd kosteloos hersteld

Prima service en snelle communicatie

Goed geholpen tijdens technische vragen over het product, mede daardoor product besteld.

Snelle levering en goed verpakt

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.