Zoals altijd weer prima geregeld

Een overzichtelijk site en na een bestelling weer vlot verstuurd en afgeleverd

Prima snelle levering

Had ook graag de RuuviTag Bluetooth sensor 4in1 besteld, maar deze was niet voorradig

Super snelle levering

Op donderdag om 16.50 besteld en idd de volgende dag al geleverd perfecte service

Top. Naar wens gelopen

Inderdaad, vandaag bestellen en de volgende dag geleverd.

prima geregeld

Snelle levering, prima product

Snelle levering, goeie prijs.

Product zoals omschreven. Bestellen en programmeren epirb ging moeiteloos.

Bijna meter na bestellen krijg je bericht dat ze er mee bezig zijn

Heel goeg

Ik was vergeten een reservelont bij te bestellen. Het was zelfs mogelijk om deze nog bij de nog niet verzonden petroleumkachel toe te voegen. Inmiddels al heel tevreden met de aankoop. Vriendelijk dank voor de vlotte service. Heb al verschillende mensen de link naar de website verzonden.

Een zéér snelle bezorging van mijn bestelling. Kan niet beter!

Erg goed

Via net pomp besteld,snelle levering 1 dag...alleen pomp voldeed niet. Retour in winkel geen probleem ander uitgezocht en probleemloos verrekend. Klasse

Aardige telefoniscge hulp

Jammer was dat de bestelling ineerste instantie niet doorgevoerd was en het artikrl uiteindelijk niet meer op voorraad was bij de leverancier. Wel netjes opgelost.

Geweldige service

Doen wat ze moeten doen

Snel en correct

Prima leverancier.

Helemaal goed.

Makkelijk bestellen en snelle levering ga zo door.

Goed gecommuniceerd en stipt geleverd

De eerste keer kennis gemaakt met de webshop van George Kniest. Voor herhaling vatbaar

Komt afgesproken levertijd na

Komt afgesproken levertijd na

Geweldige service

Wij hadden een last-minute idee als gift voor deelnemers aan een bedrijfsevent. We hadden 20 stuks nodig van een item waar er maar 5 van in voorraad waren. Andere aanbieders hadden er nog minder én waren duurder. Telefonisch contact opgenomen en er werd direct actie ondernomen. Zij hebben hun voorraad aan laten vullen en wij hadden binnen 4 werkdagen onze 20 exemplaren in huis.

Teleurstellend

Afgelopen week heb ik op garantie een nieuwe zeilbroek opgehaald , de vorige een helly van 359 euro was binnen het jaar lek. Echter omdat de broek nu duurder is geworden moest ik 50 euro bijbetalen. De verkoopster verstopt zich achrer het feit dat helly dit zo wil. Echter heb ik een koopoverwenkomst met de winkel en niet met de fabriek , heel vervelend als winkels zich zo opstellen. Zeilwinkels proberen op deze manier vaak onder hun verantwoordelijkheid uit te komen.

Super aardig en zeer deskundig personeel.

Echt zeer tevreden over het assortiment, personeel, service. Zou alleen wat korting mogen bij grote aankopen.

Prima service, goede prijzen.

Er ontbrak nog een vulnippel bij mijn fenders, na een telefoontje keurig de volgende dag in de brievenbus, fijne winkel.

Snel en correct geleverd

Volgens afspraak en super snel !

Zeer klantvriendelijk !!

Het meedenken , adviseren , uitleg geven heb ik zeer op prijs gesteld.

snel

Ik heb een fout gemaakt en een kabeldoorvoer voor te dunne kabels besteld. Kan ik die omruilen in Muiderzand?

Goed en snel geleverd

Webbestelling snel geleverd.

Één van mijn favoriete watersportwinkels

Ruime keuze en vakkundig advies

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.