Zeer tevreden.

Top! Supersnelle levering.

Volledig tevreden, zeer snelle levering

Het bestelde Victron produkt zeer snel geleverd..

Netjes geregeld

Kapotte victron lader na testen kosteloos vervangen voor een nieuwe.

Gedegen en vriendelijk advies.

Soms is in de winkel langsgaan beter dan zelf online wat dingen bij elkaar rommelen;-)

Snel

Snelle levering!

Uitstekende service. Snelle levering en bereidheid om verschil tussen websitebezoek prima je en winkelprijs te verrekenen

Bestellingen goed lezen

Deze keer een iets mindere beoordeling omdat ik duidelijk in het opmerkingen veld had neergezet dat er M10 ogen aan de accu kabels moesten zitten. Geen ramp maar wel onhandig! omdat ik ze alsnog zelf moest uitboren. Verder prima product en snelle levering zoals altijd.

Zaklamp retour gestuurd

Heb na lang onderzoek Nebo zaklamp met veel lumen gekocht. Na moeizaam uitpakken uit de verpakking lamp in het donker getest. De lamp bleek zeer veel licht te produceren, maar na maximale zoom niet geschikt voor aanschijnen blinde tonnen op afstand. Na overleg met Kniest simpel retour kunnen sturen, ondanks dat verpakking niet goed te fatsoeneren was.

Super klantvriendelijk. Denken en helpen mee met klant.

Goede en snelle service

Zoals aangegeven binnen twee werkdagen geleverd

Goede prijs, komt afspraak na qua levering

Goede prijs, komt afspraak na qua levering

Goed geregeld

Fijne ervaring, het geleverde was precies wat ik wilde hebben en de verpakking was perfect dus niet achterlijk groot.

Nav onze mail aan Kniest voor leveren kooktoestel bij ons aan boord in Curacao heeft onze contactpersoon direct contact opgenomen met leverancier voor directe levering bij transport maatschappij voor transport naar Curacao. Dit resulteerde in een super snelle aankoop en aflevering. Wij zijn nu in afwachting van de boot die eind september op Curacao zal aankomen. Nogmaals hartelijk dank voor de super service.

zoals altijd erg goed

Altijd correct

Correcte prijs en stipte levering.

Snelle bestelling en levering en concurrerende prijs

Ons hondenzwemvest was er even niet beschikbaar, onze hond vond dat niet zo erg wij wel. Dat was in 2 dagen opgelost.

Perfecte service! Ondanks de drukte in de winkel.

De juiste informatie gekregen over Victron. Waar andere leveranciers uitbleven hier wel gekregen! Ook de prijs voor de hele set was zeer aantrekkelijk. Tot de volgende keer!

Advies en snelle service. Daar kan je op aan

We werden goed geholpen

Op onze handheld hadden we geen kanaal 31. Deze hebben ze er zonder problemen erop gezet

Veel keus

Veel keus, makkelijk toegankelijke website. Snelle levering!

Professioneel

Kreeg weer een vriendelijke en professionele bediening. Er werd rustig de tijd genomen om mij aan een goed Musto pak te helpen

Juiste producten, goede prijs, lekker snel!

Zonder plastic ingepakte spullen dat is heel fijn. Daarnaast alle randvoorwaarden gewoon prima zoals ik het ken toen mijn vader nog bestelde bij jullie. En natuurlijk een toffe sleutelhanger.

Zoals altijd: prima service!

Goed, betrouwbaar

goed product

goed product, en snel geleverd voor een scherpe prijs

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.