Foi muito boa, mas não estão 100% preparados para atender a compra de um estrangeiro

Aproveitando que a minha filha está morando em Eindhoven e fomos visitá-la e eu precisando de equipamentos para um barco que estou comprando, procurei marinas em Amsterdam e lojas. Achei vocês no Google Maps. Creio existir um mercado e sugiro ter o site em inglês e explicados os produtos que são mais restritos para Europa vs US e outros países, pois há diferenças e alguns não atendem regiões diferentes. E considerando a compra de um estrangeiro poderiam ter Tax Free que deixaria o preço mais competitivo. Tudo funcionou bem dada a prestatividade do Jaap, mas serviço somente por e-mail e com diferença de fuso horário a gente se falava a cada 24h. Deveriam pensar em um sistema mais rápido para o cliente tirar as dúvidas. Obrigado. Abcs, Rodrigo

• Você nos recomendaria? Yes

Snelle service, ook als het om garantie gaat!

Garantie, ook snel geregeld zonder omhaal van woorden. Fijn!

positief

ook positief!

Snel en netjes

Mijn bestelling kreeg ik snel en netjes in huis ook al is het zeilseizoen voor de meesten afgelopen..

Betrouwbaar en kundig.

Zie hierboven.

Snel en correct geleverd en ook de goedkoopste uit mijn vergelijkingen.

Tot nu toe top maar nog even afwachten of probleem opgelost is

Na vaststelling dat 1 van de 10 stootwilgen niet hard bleef werd na een telefoontje direkt een nieuw ventiel en zeer bruikbaar hulpmiddeltje opgestuurd om ventiel te vervangen. Nu even afwachten of stootwilg opgeblazen blijft. Ze vertelden me dat dit eerste stap was en als hij niet hard blijft hen terug te kontakteren voor oplossing. Wordt vervolgd. Had wel handig geweest dat dit hulpmiddel er vanaf begin bij was geweest want bij 2 andere stootwilgen zat ventiel zo diep en scheef dat je opblaashulpstuk bijna niet aangesloten kreeg. Heeft mij minstens een half uur gekost alvorens dit lukte en zere vingers om klein rond hulpstukje erin gedraaid te krijgen maar uiteindelijk gelukt. Tot nu toe toch goede ervaring dus.

Scherp geprijsd en top service

Zeer snelle professionele service bij reeds duverse bestellingen met goede webshop

Info was goed genoeg om wat ik zocht te vinden. Levering verder prima

Gaat altijd goed als ik iets bij Kniest bestel. Tel. advies lukt ook doorgaans en ze weten waar ze over praten. Op zaterdagen is het daar druk, daar moet je een beetje rekening mee houden en begrip voor hebben lijkt me. Ik ken Kniest nog als klein watersportzaakje in Arnhem. Daar was het altijd al enorm druk op zaterdagen. In Oosterbeek al niet anders. Zelfs een vriend van me in Griekenland bestelde ineens van alles daar toen ik hem ca 20 jaar geleden een catalogus van Kniest gaf. Dat alles schept toch een band. Kniest is met zijn tijd meegegaan en heeft decennia ervaring met versturen van spullen over een groot gebied, nu natuurlijk ook on-line. Ik heb ooit eens een probleem met een plotter gehad met een buiten display (Clipper) advies van een medewerker in Oosterbeek destijds. keurig opgelost. het werkte niet, die misser werd toegegeven en ik heb gewoon zo een andere (duurdere plotter) gekregen. Dat zijn dingen die je niet vergeet. Beveel ik Kniest aan... ja hoor, geen enkele reden om dat niet te doen.

Super snelle service

Fijn dat ik n onderdeel voor mijn camper tafeltje kon vinden. Snel geleverd, zorgvuldig verpakt, dit bedeijf is echt aan te bevelen!!

Zowel de winkelmedewerkers als de mail conversatie in een woord geweldig. Behulpzaam en vriendelijk en in de winkel heeeel veel keuze met goede prijzen, niet te duur en kwaliteit.

Snel en duidelijk

Snelle levering. Gecontroleerd of mijn bestelling klopte (Kabels en pluggen) Bleek idd dat er een wijziging moest komen. Hartelijk dank.

Uitstekende persoonlijk aandacht en oplossing voor vergissing bij bestelling

Direct, snel en positief gereageerd!

Prima geregeld en snelle levering

Prima geregeld en snelle levering

Snel, juiste prijs, professioneel

Herprogrammeren marifoon, na 3 dagen al terug in huis. Samen verzonden met ander order om geen transportkosten te hebben. Telefonische melding: meneer, iw marifoon is klaar voor verzending.

Tevreden

Snelle service tegen betaalbare prijzen

Prima webwinkel

Zoals altijd op tijd geleverd.

Snelle levering en de talamex rvs dek ventilator past ook op een agder 840

Snelle levering en de talamex rvs dek ventilator past ook op een agder 840 Waar de ventilator van vergaan was erg blij met vervangend exemplaar van talamex past perfect.

Snel en veel keus

Veel keus en snelle levering

Altijd tijd voor advies

Vriendelijk en heel veel op voorraad

Uitstekend prijs en levering als afgesproken

Uitstekend prijs en levering als afgesproken

Top zaak en perfecte service

Fijn team, goede service en een echte winkel. Aanrader!

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.