Zeer snelle levering

Product voldoet volledig aan de beschrijving en de levering al een dag later. Super!!

Snel en goed

Supersnelle levering

Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen, snelle levering.

Duidelijke informatie, snelle bezorging

Ik zocht een CO2 patroon en smelttablet voor mijn zelfopblaasbare reddingsvest. Die heeft niet iedere webshop. Hier gelukkig wel. En de duidelijke artikelinformatie zorgt dat je het juiste type snel vind.

Men neemt alle tijd voor je, en alles wordt even serieus genomen En niet vergeten zeer vriendelijk personeel

Een zaak die zijn klanten serieus neemt

Accu defect, na bijna een jaar,George kniest heeft mij uitstekend geholpen en zeer tevreden over de service

SNEL EN CORRECT !

AANBEVOLEN

Uitstekende service!

Uitstekende service! Ook als ze er zelf een keer niets aan hebben. Dan leer je een bedrijf pas echt kennen en gun je ze het de volgende keer ook weer.

Groot assortiment en voorraad. Scherpe prijzen en snelle levering.

George Kniest heeft een groot assortiment en een goede voorraad. Dat wat op voorraad staat, is ook op voorraad. Ze leveren snel en dat ook voor strakke prijzen.

Prima winkel

Goeder service

Goeie uitleg

Snelle levering scherpe prijs

Zie boven

Super producten voor scherpe prijs

Een pikhaak elders veel duurder en hier voor een nette prijs snel geleverd. Hele fijne ervaring. Ik had veel voor weinig zeg maar. Top!

Nette afhandeling

Keurige en snelle afhandeling

Goed advies

Eerst gebeld met een van de medewerkers welke mij advies gegeven heeft welk kompas ik nodig had. Nu gemonteerd en past perfect. Dus goed advies en snel geregeld.

De belofte van de volgende dag in huis wordt niet gehaald met als oorzaak PostNL.

Snelle levering en prima prijs!

Snelle levering en prima prijs!

Super!!

Dieptemeter was defect. Had nog garantie. Mail gestuurd en kon m kosteloos opsturen. Binnen 2 weken een nieuwe, echt super. Kniest bedankt!

Goed, goedkoop snel.

Prima. Doet exact wat beloofd is met de scherpste prijs.

Snel, compleet, prima

Alles compleet en snel geleverd

Altijd goed!

Altijd naar volle tevredenheid!

Goede ervaring

Goede ervaring en snelle terug koppeling van medewerker over een vraag

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.