Wordt netjes en vriendelijk te woord gestaan.

Ik heb zowel telefonisch om advies gevraagd als ook in de winkel. Personeel neemt de tijd om je te helpen. Uiteindelijk een nieuwe Marifoon en DAB radio gekocht. En een goede service met programmeren Marifoon, deze aangesloten en werkte direct.

Vriendelijk, Vakkundig en Vlot

Fijn om een medewerker aan te lijn te krijgen en even te kunnen overleggen zodat je het juiste artikel kunt bestellen. Het "mee denken" wordt enorm gewaardeerd. Artikelen opsturen naar het buitenland is een prima service! Helaas werkt de buitenlandse vervoerder niet altijd mee en is een pakket afhaalpunt in de buurt van de klant kiezen handiger dan een jachthaven hebben we ondervonden. Hoe dan ook, een onderdeel verzenden met strubbelingen is nog altijd beter dan geen nieuw onderdeel! Maar nogmaals: Jullie service is uitstekend!

Goed leveringen volgens opdracht

zeer slecht bereikbaar

Ik wilde een eenvoudige bestelling doen en meteen een account aanmaken. Het aangemaakte account bleek niet bewerken omdat ik niet kon inloggen. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen maar er werd niet opgenomen. Later in de week nog een paar keer geprobeerd. Elders kon ik het artikel niet op tijd krijgen dus toch nog een keer besteld, zonder mijn account te gebruiken. Dat ging goed en snel geleverd. Kortom: geen account gebruiken!!

Alles goed geregeld en beleefd vriendelijke

Alles goed geregeld toen ze zelf ontdekte dat ze zelf de verkeerde schoenen hadden verstuurd stuurde ze gelijk dezelfde dag nog de goede schoenen

Uitstekend,

Besteld, betaald, ontvangen. Alles ging vlot en efficiënt. Geen overmatige hoeveelheid informatie. Duidelijk en doelgericht,

Goede en vriendelijke adviesen

Je moet een beetje opletten wie je waar over vraagt, maar als je merkt niet de specalist te hebben kan je prima naar een specialist vragen en dan wordt je naar de juiste persoon gebracht.

Goede service zoals altijd

Paar kleine dingen besteld. Nieuwe ventielen voor stootwillen. Makkelijk gevonden op de website, en snel geleverd.

Goeie prijs, snelle levering en prima service. Zeer tevreden en zeker van plan voor een volgende aankoop bij Kniest te kijken

professioneel en vlot

professioneel en vlot

Snelle levering goede prijs

Lage prijs snel geleverd

Snel, correct en netjes.

Kabel Standard Horizon aangeschaft.

Erg tevreden ,correct en snel

Telefonisch een bestelling gedaan, er werd snel heen en weer gebeld of t product te leveren was . Er hoefde geen aanbetaling gedaan te worden, kortom prettig en eigenlijk misschien wel zoals je eigenlijk zou verwachten.

Gemakkelijk, snel en veilig

Goede website met online shop waar je makkelijk en veilig kunt bestellen.

Alles zoals besteld en verwacht ontvangen.

Omdat wij met de boot onderweg waren had ik het naar een ander adres laten sturen dit is perfect gelukt en op de afgesproken tijd. 1 woord: Top!

Super snel en goed

Goede spullen en goed geprijsd

Top, service prima

Goede service. Ook achteraf na foutieve bezorging door PostNL

Snelle levering van de goede spullen

Twee gevraagd om iets op te sturen naar verschillende vakantieadressen. Het werd de volgende dag al bezorgd. TOP!

prima service snelle aktie

zie boven

Top! Zoals altijd.

Naar George Kniest geweest om een nieuwe bilge pomp uit te zoeken. Vriendelijk en met kennis te woord gestaan zoals altijd. Dit blijft mijn favoriete watersport winkel!

Heeft bijna alles

Goed bedrijf super snelle levering en dat is heel fijn

George Kniest is een fantastische leverancier met een enorme voorraad

Zowel online als inde winkel in Muiderzand een genot om te shoppen. Klantvriendelijk en snelle levering

Razend snel

Goede prijs en altijd snel geleverd

Top, snel en correct!

Zelfs de bezorging op Vlieland

Scherp geprijsd en snelle levering

Goede voorraad en prijs is altijd competitief. Snelle levering van producten en klantgerichte servicedesk!

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.