Geweldige service

Mijn nieuwe E wincher kwam niet meer los van de lier. Na een telefoontje kwam na 30 minuten het bericht dat ik de lierhandel desnoods met geweld mocht verwijderen, ik kon gelijk een nieuwe ophalen. Hulde voor de buitengewoon snelle en hulpvaardige instelling van de medewerkers

Goede en snelle service.

Een mooie jas besteld. Helaas te groot maar omruilen is geen probleem. Vlotte levering.

Keurig verzorgd!

Keurig verzorgd

Goed advies, correct en snel

Zie boven

Matig

Bij het afrekenen aan de kassa koop ik 2 dezelfde producten, op de factuur staan er echter drie. Onderweg in de auto kom je daar achter, terug naar Kniest. Contant geld retour, geen sorry oid Bestel een Mastervolt omvormer van bijna € 1300,-. Kom ik hem ophalen, doos open, geen handleiding/garantie bewijs etc er bij, alleen een Engels talig boekje bij een Nederlands apparaat! Gebeld, doos kwam zo binnen! Betekent echter niet dat je het bestelde zo aan de klant moet afleveren

Makkelijk bestellen, snelle levering

Duidelijke website, makkelijk betalen, snelle levering en duidelijke mails over de bestelling en verwachte levering.

Weer supersnel en goed geregeld

was weer een probleemloze bestelling

Goede uitleg, groot aanbod correcte prijzen

goed producten aanbod en goede adviezen.

goed producten aanbod en goede adviezen.

Toppie

Goed goed en nog eens goed

top

Perfect maandag besteld . Woensdag in huis

Goede spullen voor eerlijke prijs

Zie boven

Alles super

Schnelle Lieferung, gute Qualität.

Zeer teleurgesteld

Een fijne snelle bezorging, ( dat wel) maar... Het product ( verzorging/ onderhoud v dubarry laarzen) zelf is helaas niet bruikbaar omdat het verouderd is en over de datum. Erg teleurgesteld omdat ik € 20- heb betaald, ( weggegooid geld dus). Ik zou het erg waarderen om alsnog een pakket dubarry footwear care trail pack te mogen ontvangen ? Bijvoorbaat dank.

Service en afwikkeling goed. Product is een tegenvaller

Je denkt een drinkbeker te bestellen en krijgt een mini uitvoering.

zoals altijd een dikke plus

Goed verpakt prima materialen

Was alleen lange levertijd, omdat het artikel uit Australië moest komen. Verder dik in orde!

Scherpe prijzen en snelle levering

Levering erg snel En wat niet minder belangrijk is de prijzen zijn zeer aantrekkelijk liggen over het algemeen stuk lager dan de concurrent

Binnen 2 dagen in huis

zéér goede service en op tijd geleverd

Zeer goede service

Goede en snelle levering

Groot assortiment

prima info en stipte levering

zie boven

Fijne service

Ik werd geholpen door collega van George kniest en kreeg link om spullen te bestellen voor reddingsvest besto 165N. Volgende dag kreeg ik het pakketje. Wow wat fijne service. Dankjewel.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.