snelle levering,

een handmarifoon voor een nette prijs en snel geleverd. top

top service

Ondanks foutje in adres id het keurig opnieuw verstuurd.

Snelle goede service

makkelijk te besteellen op internet en binnen twee dagen in huis, zoals besteld.

Snel en goed

Dieptemeter. Oude er uit nieuwe er in en meteen werkend met de oude transducer

Snelle goede service en levering

Ondanks dat het door mij bestelde niet paste is mijn ervaring dat ze snel leveren tegen scherpe prijzen en makkelijke retourneer service hanteren.

Snel en ziet er goed uit

Goede prijs kwaliteit verhouding, vlotte respons en product snel in huis

Makkelijk besteld en snel geleverd

Snelle levering, netjes ingepakt en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zal zeker bij benodigdheden hier terugkomen.

Snel en netjes geleverd!

Als altijd goed geregeld

Wederom top geregeld allemaal.

Makkelijk bestelproces, snel geleverd

Makkelijk bestelproces, snel geleverd

prima geregeld, in een dag in huis

kgkhjl.m

Snel en correct

Goede site, snel bezorgd

Kniest onderscheidt zich door de goede prijs en uitstekende service!

Leveringen altijd op tijd en keurig verpakt. Ook garantiekwesties worden soepeltjes afgewikkeld. Heel simpel, als ze hebben wat ik zoek dan bestel ik het bij George Kniest.

To the point advies en snelle levering

Ik wilde een sensor vervangen die na 18 jaar de geest had gegeven. Wist echter niet of de nieuwe versie in de zelfde houder (in de romp) past. Support gaf prima advies om daar achter te komen. Nu zit de nieuwe sensor in mijn ‘NMEA2000 netwerk.

Great service!

Everything we needed for our refit on stock and really knowledgable staff

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vanuit Zweden bellen voor de vervanging van mijn ais. Goed advies, meedenken en verzendoplossing

Met lastige internettoegang was online bestellen niet mogelijk. Telefonisch prima geholpen. Super!

First time in this ship shop but sure not the last one

Impossible to find c-map in stock in a reasonable time frame even on internet shops. Here, first hit and immediately the good one.

nette prijs en snel geleverd

goede comunicatie en snelle levering en ook een goede prijs

Top.

Altijd goed.

Goed en snel geregeld

Vlotte afhandeling van de bestelling tot levereing.

Klantvriendelijk.

Fijne winkel, ik kreeg veel informatie voor mijn watersport beleving. Kom daar zeker nog wel een keer.

Snel en goede service

Goede, vriendelijke en deskundig personeel

Prima winkel met aardig en vriendelijk personeel, Jammer dat de koelkast die ik wilde niet werd verzonden. Ik moest nu 2 x 150 km rijden om deze in de winkel op te halen.

Snelle levering!

Ondanks dat er nog een product besteld moest worden werd de totale bestelling nog snel geleverd. Fijne winkel en webshop!

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.