zeer goed

zeer goed

Tijdens 50 jaar een boot en nu een camper is George Kniest onze betrouwbare leverancier van ontelbare zaken. Nu een nieuwe Victron Blue Smart 12/15 acculader gekocht. Prima lader, stil en de bluetooth uitlezing en besturing is werkelijk geniaal.

Gewoon top

Vlugge afhandeling ,netjes verpakt,vlugge levering

Zeer goede zaak , ik heb s'middags een bestelling geplaatst en de dag er na s'middags al geleverd gekregen! Top .

Altijd goed

Altijd goed

Prettig en deskundig

Klant vriendelijk

Geen communicatie

AIS transponder terug gestuurd wegens uitvallen WIFI signaal. Geen ontvangst bevestiging, geen communicatie over vervolg, sturen klacht kennelijk niet goed door aan leverancier. Krijg ik verwijt dat het aan mijn gekoppelde apparaat kan liggen terwijl ik het probleem op 4 gekoppelde apparaten heb getest, en dit ook heb doorgegeven. Jammer. Nooit eerder problemen gehad met George Kniest.

Snel geleverd!

Vlot en correct geholpen

Een artikel besteld wat George Kniest zelf niet verkoopt maar vlot geleverd

Ik had een opblaasbare radar reflector besteld die in alle recensies op het internet er als beste uitkomt van de passieve radar reflectoren. Bij uitpakken bleek hij echter al 2 jaar oud te zijn. Daarbij gevoegd het advies van de fabrikant om hem na 5 jaar te vervangen. Er bleken dus 2 van de 5 jaren al verdampt te zijn. Na een belletje met de fa Kniest werd dit meteen rechtgezet en werd hij vervangen door een gloed nieuwe. Negatief was dus dat ik eerst een verouderd exemplaar kreeg, positief was dat het meteen opgelost werd. Zeker ook positief was de goede bereikbaarheid. Al met al een goede service. De reflector zelf is opgeblazen een groot ding. Maar dat maakt hem dus ook zo goed. Typisch dus geschikt voor barre omstandigheden om verder op te bergen als er geen behoefte is aan een radar reflector

Wederom een feest om hier te bestellen.

Makkelijke website met goede aanbiedingen. De bestelde artikelen waren weer snel binnen en van prima kwaliteit. De prijs is altijd zeer concurrerend.

Overwegend goed.

Eén artikel was niet op voorraad en zou later geleverd worden. Uiteindelijk werd dit een maand later dan de eerder gegeven verwachtte leveringsdatum. Een artikel van een jaar oud ging kapot door een productiefout. De kosten werden volledig vergoed.

Ongelooflijk snelle levering. Goed verpakt. Zal er zeker terug komen. En ook nog voordeliger dan andere aanbieders.

Gewoon snelle levering en geen gedoe.

Prima ervaring.

Snelle behandeling en verzending

Alles als afgesproken

Snelle levering en goede prijs

Een Victron 500 Ampere shunt gekocht. Snelle levering tegen een concurrerende prijs. Werkt naar behoren en ben zeer tevreden.

Vlotte en volledige levering

Fijne webshop

Uitgebreid assortiment en goede prijzen. Mijn bestelling werd conform afspraak (snel) geleverd en was goed verpakt

Geweldige service

Zeer goed geholpen, met vervangende plotter.

doet wat men belooft

vandaag vragen morgen thuis bezorgd..prima zo

Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht

Prima service, snelle verzending

Alles prima geregeld

Stuurpomp besteld. Was niet leverbaar. In back order gezet en verloop gecommuniceerd naar mij. Was ivm een lange reis niet in staat het product op te halen. In overleg voor mij enkele weken vastgehouden. Product opgehaald en betaald. Prima service.

Deskundig, behulpzaam, vriendelijk

Deskundig, behulpzaam, vriendelijk... Compleet assortiment!

Geweldig!

Wat een goede service!

Perfect bedrijf en snel met antwoorden

Goeie service en zeer goede prijs voor de spullen die we gekocht hebben.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.