Prima bedrijf

Al vaker artikelen besteld, vlot geregeld, snel thuis

Snel en vakkundig

Wilde graag een externe antenne op mijn handheld marifoon, daar gekomen een medewerker van de afdeling navigatie en mobiele verbinding om informatie gevraagd, deze deelde mij mede dat dat niet zo handig is en storingen kan opleveren. Hierop aansluitend gevraagd voor een andere oplossing. Deze kreeg ik ook, na goed overleg en informatie over het product een basis marifoon extra aangeschaft. Dus handmarifoon gebruik ik nu voor een tweede kanaal op de grote rivieren.

Scherpe prijs

Snel geleverd.

Aan de telefoon netjes geholpen

Snelle verzending

Navionic watercard

Navionic card besteld Voor vacantie aan gardameer met boot Op 7 juli zou 5 dagen duren . Op17 juli op vakantie . Alles klaar behalve kniest. In italie een mailtje de kaar is onderweg. Bedankt mr kniest U bet nog van . Veel beloven weinig geven doet de gek in vreugde leven 226 euro voor niks betaald.

Goede spullen, veel keuze maar wel even geduld hebben

U levert volgens afspraak maar ruim een week wachten is wat lang. Het zou fijn zijn als jullie op eigen initiatief ons informeren dat het nog even duurt (dit gebeurde pas nadat ik mail stuurde en geconttoleerd had of ik wel betaald had).

Goed geïnformeerd over welke aankoop er gedaan kon worden.

Goed geïnformeerd over welke aankoop er gedaan kon worden. Ook over de levering ben ik goed op de hoogte gehouden.

Jammer dat de post nl de bestelling niet aanbied aan huis maar direct naar de afhaalservice brengt waar het pas de volgende dag werd afgeleverd en je nog een uur hebt anders wordt het pas maandag middag.

Super service na defecte Battery Protect

Battery Protect was defect. Ingeleverd bij Kniest, die hem naar Victron heeft gestuurd. Omdat ik snel een nieuwe nodig had, alvast één bij hen gekocht en die werd netjes gestorneerd toen bleek dat de defecte door victron werd vergoed. Super flexibel meegedacht met een oplossing.

Prima winkel!

Leuk om rond te lopen en staan voor je klaar met goed advies!

inhoudelijk levering goed website is een dingetje

Website werkt niet goed in firefox met een advertentie filter op de grote en bekende advertentie en tracking leveranciers. Dat is niet ok. Chrome werkt wel maar hakt nogal in de privacy. Ik snap niet waarom reclame bureas als google, meta, oracle, amazon zoveel over jullie klanten moeten weten.

Goede webwinkel, precies zoals het hoort

Niets negatiefs, alles gegaan zoals het hoort te gaan bij een zichzelf respecterende webwinkel. Duidelijk volgsysteem van het pakje ( deels PostNl)

Prima winkel ,vlotte afwerking

Bestelling vlot verwerkt fijne ervaring

Mooie verf en stipte levering.

Mooie verf en stipte levering.

vlot, corecte service

Had een foute afmeting besteld, goederen retour en een nieuwe gekregen...

Service to the max, zelfs toen er wat fout ging

Zeer goed geholpen in de winkel. Thuis gekomen bleek er iets foutief afgerekend door een foutje in de kassa. Zonder morren/discussie direct recht getrokken toen we er melding van maakten. Foutloos bestaat niet... wat wel bestaat is goed met je foutjes om gaan en je klanten blij blijven maken!

Als altijd supersnel en goed

Als altijd supersnel en goed

Bestelling en levering vlekkeloos.

Besteld op dinsdag, geleverd op woensdag. Alles geheel volgens verwachting.

Beleefde en goede service

Snelle afhandeling van de bestelling prima

goede service

nadat ik de verkeerde katrol (te licht) had gekocht, kon ik deze retourneren (eigen kosten) om een zwaardere aan te schaffen

Altijd top geholpen

prima service snelle afhandeling

prima service snelle afhandeling

goede uitleg en service

Ik had een vraag waar ik niet veel van wist. Ik heb goede uitleg gekregen en zelfs alle apparatuur is aan elkaar verbonden. Ook nog een adres gekregen van iemand die het gaat installeren. Helemaal goed.

Niet goed

Heb epirb gekocht waar ik vragen over had ben zouteruggebeld worden want er was lunch is nooit gebeurd

Prima, snel en vakkundig

Scharnieren voor Jabsco toilet besteld. Deze werden binnen een week gestuurd!

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.