Uitgebreid, goede kwaliteit

Een groot assortiment en snel geleverd, makkelijk dus we bestellen graag bij George Kniest.

Tevreden

Even wachten. Dan goed advies en vlotte afhandeling .

Alles klopte

Het product op het web gevonden en zonder problemen op tijd bezorgt.

Heel correct geholpen!

Een hele prettige ervaring

Beste prijs en snel geleverd!

GK heeft een heel breed assortiment, snel en makkelijk bestellen èn snelle levering. Maar leuker is het om gewoon in de winkel te "snuffelen" :-) Maar ja, voor mij iets te ver om ff naar binnen te wandelen.

Goede informatie en klantvriendelijk

Persoonlijke, duidelijk en klantgericht

Snel

Geweldige service

Ik had een accumonitor, inmiddels 5 jaar geleden bij George Kniest gekocht. Het apparaat deed het niet meer; in overleg opgestuurd naar de winkel. Enige tijd later kreeg ik het bericht dat hij vervangen zou worden en nog een week later kreeg ik kosteloos een nieuwe toegestuurd. Dat noem ik geweldige service!

GEWELDIG! (Evenals de vorige keer.)

Dinsdagmiddag 2/9 ca, 15.00 besteld en Woensdagmorgen om 11.31 werd de bestelling door Post.nl bezorgd! KLASSE!

gewoon super

na een klein misverstand over de levering en 1 telefoontje is alles helemaal goed gekomen , gewoon eerlijke mensen

Vriendelijk en meedenkend.

Bij aankoop van een mfd is erg meegedacht en naar oplossingen gezocht voor inbouw in een pod.

profesioneel

besteld, betaald geleverd in korte tijd ! wat vraag je meer ? was een plezier door u te worden geholpen

zeer goed

vakkundig op het gebied van Victron installaties.

Zeer klant vriendelijk bedrijf.

Kocht een Icon 330 vhf en had wat vragen, de manier van interactie met de klant helemaal geweldig super gewoon

Opgezocht op internet, besteld en de na twee dagen aangekomen!

Ik had een speciaal slotje nodig voor de camper. Na zoeken op internet kwam ik hier uit. Meteen besteld en na twee dagen , zoals aangegeven en bevestigd, door de brievenbus. Echt geweldig!

Bestellen en de volgende dag in huis

Snel en correct

Prima, snel en concurrerend

Snelle levering, keurig verpakt en voor een concurrerende prijs, zo moet het zijn, prima!!

Snelle levering van juiste producten

Prima web-site

Mijn 'magazijn'.

Voor al mijn boot boodschappen. Uitstekende aanwezige kennis en persoonlijke aandacht.

snell, vlotte en deskundige afhandeling

Goed advies m.b.t. mijn vraag over prijs/kwaliteit. Ze proberen je niet meteen het diirste product aan te prijzen.

Uitstekende service, goede prijs, vlotte levering

Uitstekende service, goede prijs, vlotte levering

Rapide et fiable

Première commande ! Top rapide, livré en 24 H ! Je recommande

Klantvriendelijk, kennis van zaken en meedenken!

Diverse medewerkers aan de lijn gehad, allemaal erg Klantvriendelijk, veel kennis van zaken en denken goed mee!

twee kanten

de verzending van de dekdopsleutel was prima in orde maar de sleutel zelf was te slap, het materiaal materiaal is te dun

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.