Rapide et fiable

Première commande ! Top rapide, livré en 24 H ! Je recommande

Klantvriendelijk, kennis van zaken en meedenken!

Diverse medewerkers aan de lijn gehad, allemaal erg Klantvriendelijk, veel kennis van zaken en denken goed mee!

twee kanten

de verzending van de dekdopsleutel was prima in orde maar de sleutel zelf was te slap, het materiaal materiaal is te dun

Ik word altijd goed geholpen met levering van spullen en adviezen. Ook als het gaat om apparatuur die wellicht niet bij hen gekocht is maar waar ze wel verstand van hebben.

Goed product en snelle levering

Goed product en snel ontvangen.

Super snelle en correcte levering

Een gerenommeerd bedrijf

Goede dienstverlening

Snelheid van handelen is bijzonder goed.

Vriendelijk, vakkundig en persoonlijk. Zo omschrijf ik de ervaring van de afgelopen jaren. Mensen die zelf ook echt watersporters zijn en voor mij als klant het beste zoeken. Eerlijk advies en lekker meedenken voor het beste resultaat. Van harte aanbevolen.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Vervangende hendel voor de Rutgerson Valstopper RC750. Het artikel doet vermoeden dat er maar 1 uitvoering van deze specifieke valstopper is. Uiteindelijk bleek de hendel langer dan de andere bestaande. 2 vervangen in een serie van 4 ziet er dan apart uit, maar niet hinderlijk.

Tevreden over de gang van zaken.

Snel geleverd en precies het juiste artikel. Daardoor was vervangen eenvoudig.

Zeer goede service

Defecte afstandsbediening snel hersteld door een nieuwe te leveren. Top.

Gedoe met de marifoon gehad, Bob heeft mega meegedacht, apparatuur uitgeleend, getest, maak je niet vaak mee zo'n service

Altijd snelle levering en gunstige prijs. Ik heb een Victron MPPT regelaar gekocht, maar kon hem nog niet uitproberen omdat we momenteel nog met de boot onderweg zijn.

Doen wat ze beloven

Snelle en correcte levering met ook nog eens scherpe prijzen.

George Kniest doet wat je verwacht

Ik was blij verrast dat mijn bestelling zo snel geleverd werd.

Staan je goed te woord altijd

Had zelf iets fout gedaan met post .nl . Samen goed opgelost . Nemen de tijd in een gesprek en praten helder . Daarom raad ik hun in mijn haven altijd aan . En de goede prijzen . Gewoon normaal .

Zoals altijd weer geweldig!

Super service 9

24 hours to get what I needed great service

Supper

Snel

prima bezorging

Ik heb nog wel een vraag over het product. 0654 227 127, Martin de Klerk

Goed en vlug.

Ik bestelde een V-snaar, en had die een dag later in huis.

Snelle levering tegen marktconforme prijzen. Misschien als tip/service….had de terminals even op de stroomkabels geperst (2 stuks). Nu moest ik alsnog naar de jachtspullenwinkel om dit te laten doen, terwijl ik ze daar niet gekocht heb. Wellicht zou dit als optie aan te vinken zijn bij bestelling al dan niet tegen betaling.

Fijne zaak

Deskundig personeel, goede producten, top

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.