Snelle levering mooi materiaal

De bestelling ging makkelijk. Kon ook een pakketautomaat kiezen waar het geleverd werd. Het was er de volgende dag al. Het zat goed verpakt. En het viel niet tegen.

Professioneel, klantvriendelijk en probleemoplossend.

I always appreciate the professional assistance that I get at George Kniest! Friendly employees with very good knowledge. Always get the advice and assistance needed.

Goede en snelle levering

Zoals het hoort

Klant gericht

Er wordt goed meegedacht in oplossingen. Medewerkers benaderen klanten heel prettig.

Snelheid van lering.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Zoals al opgemerkt. Snelle levering.

Goed advies, klantvriendelijk

Blij met mijn nieuwe kompas

Prima winkel

Al tien tallen jaren mijn favoriet om te kijken en te kopen.Ook de service is ok.

Snelle levering.

Een voorbeeld voor anderen qua service en levering

Top product

Goede kabel heel soepel en de ogen zijn er zeer goed aangezet(kwaliteit).

Prima en snel verzorgd.

Prima en zeer snel bezorgd.

Zeer vlot geleverd en de prijs was goed.

Ga de aanschaf echter ruilen want het formaat is iets te groot van het product.

Goede website met een breed assortiment . Goed service ook al ben je iets vergeten en snel aangepast .

Zeer snelle levering

Bestelling was niet op voorraad maar toch binnen 5 werkdagen geleverd een super service.

Top service en verstand van zaken

Top service en verstand van zaken

Cadeaubonnen besteld en super snel geleverd!

Heel snel geleverd

Prima landvaste’

Garantie kwestie is prima afgehandeld

Mijn acculader was defect gegaan na 2 jaar. Hij bleek nog in de garantie. Onverwachts en binnen één week had ik keurig een nieuwe thuisbezorgd gekregen. Geen gezeik of gezeur. Keurig afgehandeld en netjes te woord gestaan.

Gematigde hulp

Mooie complete winkel. De informatie op afstand voor de beoogde producten was onvolledig en niet afdoende. Mail werd niet beantwoord en advies bleek niet afdoende. Jammer voor een winkel die ik een warm hart toedraag.

vlotte levering aan goede prijs

Goed producten aanbod met goede omschrijving.

Snel en goed

Ik had een jack besteld. Dat bleek te groot. Ik ben in de winkel gaan passen. Ook daar goed geholpen.

Goede voorraad, nette prijzen en snel.

Fijne zaak

Aardige mensen die geduldig helpen en ter zake kundig zijn.

Heldere communicatie en degelijke levering

Heldere communicatie en degelijke levering

Info op site niet correct

Helaas bleek de informatie op de website van Kniest niet te kloppen, waardoor ik nu een vlaggenstok en een vlaggenstokhouder heb die niet bij elkaar passen. Helaas kan Kniest ook geen vlaggenstok leveren die wel past. Jammer van het geld, want de houder had ik natuurlijk al gemonteerd toen ik erachter kwam.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.