Had iets besteld dat normaliter alleen afgehaald kan worden ( ivm de lengte), maar door creatief verpakken kon het toch met Post Nl worden verstuurd.

Hier staan ze altijd voor je klaar

Gewoon een fijne winkel die alles in huis heeft qua kennis en producten. Ik kom hier graag

klantgericht en deskundig

Ik heb een speciaal lijntje van RVS nodig voor mijn cunninghamhole. In de orderverwerking is wat misgegaan, maar dit werkt adequaat en zeer klantvriendelijk door de medewerkers opgelost.

Al een aantal keren bij hun besteld Snel en goed verpakt geleverd top

Goede service altijd op voorraad

Zeer goede service

Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Prima.

Expert

Heel klantvriendelijk en meedenkend

Topservice

Jarenlang gezocht naar een reserve contactsleutel voor mijn YanMar dieselmotor op mijn boot. Uiteindelijk bleek George Kniest voor mij de reddende engel en hadden zij de beoogde sleutel op voorraad. Snelle levering via Post.NL (vrijdag besteld, maandag in huis). Zeer tevreden voor de geboden service.

Behulpzaam en vriendelijk ze

perfect

Bestelde artikelen waren na 1 dag al in huis!

Bijzonder goed.

Heel goed geholpen.

Ik was veel facturen kwijt. Dit was jammer voor de verkoop van onze boot. Ik kreeg ze na een mailtje van de klantenservice dezelfde dag nog als pdf opgestuurd. Heel fijn.

Team Kniest heeft veel kennis en inzicht

Altijd goedgemutst en geïnteresseerd in je vraag om deze samen goed op te lossen. Fijne sfeer en goede service.

keurig

graag aangeven als brievenbuspakketje

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Vlotte service aan zeer goede prijzen

Op een avond Victron componenten besteld, die binnen de twee dagen netjes geleverd werden aan een zeer goede prijs. Ben zeer tevreden.

Besteld, dezelfde dag verzonden. Volgende dag in ontvangst nemen. Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf

Zeer goede service

De medewerkers nemen de tijd om uitleg te geven en voor ieder vakgebied is er wel een deskundige. Garantie wordt ook snel afgehandeld

Mogelijk een aanbeveling om admi-werk te vereenvoudigen. Indien je in mijn geval een vlot huurt om dit via een Visa kaart o.i.d. af te rekenen i.v.m. borg. Het totale bedrag huur en borg wordt gereserveerd en bij retour wordt alleen het huur bedrag afgeschreven. Scheelt voor u een administratieve handeling.

Snel als altijd

Grapje aan de kassa, prima.

Snelle service & levering

Netjes verpakt en super snelle service & levering. Complimenten !

uitstekend geholpen

uitstekend geholpen, prima service

Super service!

Bestellen gaat makkelijk, en telefonisch uitmuntende hulp!

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.