Snel verzonden en ontvangen

Revisie set van toilet pomp was op voorraad en snel verzonden. Wel een forse prijs.

goede service, snelle levering

Vragen over een gecompliceerde Garmin-constructie mbt tot gebruik van kaarten in een GPSMAP werden vriendelijk en goed beantwoord

Deskundig advies over marifoons snelle levering

Op Marifoongebied deskundig advies gekregen. Levering was snel. Op buitenboordmotoren gebied moet je daar niet zijn. Het ging in dit geval om een simpele brandstofconnector. Ze konden mij niet vertellen welke ik moest hebben voor mijn Yanaha motor. Daarin waren ze wel eerlijk en gaven me zelfs een adres waar ik terecht kon, mocht ik op zeker willen spelen. Correct dus.

Alles volgens afspraak ga zo door

Professioneel,

Goed en snel geregeld

Verkeerde kleur stootwillen ontvangen maar binnen 24 uur werden de juiste geleverd. Top

Snelle correcte levering en communicatie

Snelle correcte levering en communicatie Materiaal makkelijk terug te vinden op de website

Snel en betrouwbaar

Simpel en snel !! Top

Gemakkelijk en snel bestellen en leveren.

Een super service

Ze zijn zeer behulpzaam naar een goede oplossing

Bij vragen reageren ze gelijk. En zeer snelle service!

Bij vragen reageren ze gelijk. En zeer snelle service!

Altijd snelle service, reacties en feedback.

Promte levering en bij vragen altijd adequate antwoorden.

Altijd goede producten, Prima service en zeer professionele klanten service

Gute Garantieabwicklung

Perfecte klantenservice

Item zonder probleem geretourneerd en het bedrag heel erg snel teruggestort gekregen.

Snelle levering en goede service.

De produkten worden snel geleverd en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

Snel en goed

Een goed artikel en snel geleverd!

Snel levering komt garantie na

Geleverde product had een fabricage fout wat George Kniest nooit had kunnen zien zonder de verpakking open te maken. Een verlangde Product was direct na verstuurd. Dit is service zoals het moet zijn.

juist geleverd conform afspraak

juist geleverd conform afspraak

Prima watersportwinkel

Goed gesorteerd. Vlotte afhandeling.

Uitstekende leverancier

Prima leverancier, scherp prijs en goede communicatie.

Vakkundig advies navigatie apparatuur

Ik ga alle navigatie apparatuur op mijn zeiljacht vervangen. Een ervaren medewerker heeft mij bijzonder goed geholpen om de beste configuratie op te stellen. En zeker niet vanuit de gedachte om zoveel mogelijk apparatuur te verkopen. Sterker nog, de configuratie is nu eenvoudiger dan ik zelf voor ogen had, en zelfs doeltreffender. Net als eerdere ervaringen met George Kniest, helemaal top !

Snel en correct geleverd.

Ik alle technische apparatuur al bij hun besteld en nooit geen problemen.

fijne en vlotte afhandeling

Perfekte opvolging bestelling

Werd op de hoogte gehouden van leveringstermijn dus prima service.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.