Voldoet aan verwachting

Goede communicatie en snelle levering

Fantastisch!

Een heel brede assortiment en een heel vriendelijk personeel!

Mooie overzichtelijke bootshop Zonnepanelen op voorraad en in de aanbieding voor een aantrekkelijke prijs.

Super goed!

Snel geleverd, goede aanbieding, duidelijke webshop.

Levering op tijd en volgens afspraak Product zoals vermeld op de website

Top service binnen een paar dagen.

Nieuwe ralingdraden laten maken. Deze binnen een paar dagen gemaakt en verstuurd, net voor het weekend weer binnen.

Altijd goede service.

Iets verkeerd besteld. Via de mail soepel omgezet naar juiste item. Krijg spoedig het teveel betaalde gecrediteerd.

Ik ben goed geholpen

Deze winkel heeft een zeer uitgebreide collectie en deskundig personeel. Ze nemen de tijd voor je. De keerzijde daarvan is dat je soms wat langer moet wachten.

Product is snel geleverd

Snel geleverd! Goed verpakt en uitstekend product!

Savonds nog besteld en de volgende dag was het er al. Dat is fijn!

ruim assortiment en op voorraad

jabsco pomp bestelt , is op voorraad , gemeld dat ik hem om 13.00 uur op komt halen ,, daar aangekomen ..... geen voorraad !!!, boven maar vragen voor een alternatief, uitleg gedaan , zwaarder type meegenomen , weer de trap af !!! bijbetalen en klaar jammer dat er geen lift is , ik ben slecht ter been en dan blijkt al een trap bij de voordeur te zijn , dan weer een trap af voor de afhaal balie, weer de trap op om een alternatief te vragen , en weer de trap af om bij te betalen ... gelukkig kon ik buitenom terug naar de auto ,, PS de pomp doet het super

Ontzettend goed geholpen

Ik ben met een blij gevoel naar huis gegaan

zoals altijd supper

snelle levering prima producten

Goede hulp ontvangen in de winkel

Medewerkers kennen de producten en zijn vriendelijk

Super vlot en een toevoeging aan de order wordt perfect opgepakt

In de avond een bestelling geplaatst voor thuisbezorgen. Kwam erachter dat ik iets was vergeten. Extra order geplaatst met optie afhalen en in de opmerking gevraagd of deze toegevoegd kon worden aan mijn eerdere order van de avond. Is direct opgepakt door het team en een dag later alles compleet en netjes verpakt hier binnen. Ga hier zeker vaker bestellen.

super snel geleverd tegen goede prijs

Kachelslang besteld, deze werd snel geleverd en ook de prijs was goed concurrerend.

Goede levering. Slim verpakt.

Top geleverd. Was benieuwd hoe 2,5 liter antifouling verstuurd zou worden, maar perfect met afgetaped deksel.

Duidelijke omschrijving op website

Direct het juiste product door een duidelijke omschrijving met maten op de site.

Vertraagde levering

2 maanden moeten wachten op levering, geen bericht hierover van George Kniest, pas nadat ik zelf erom gevraagd had wanner product geleverd zou worden. Moet beter! Product is prima

Ze regelen het gewoon, geweldig.

prima service, snelle afhandeling van een prima product

prima service, snelle afhandeling van een prima product en (veel) goedkoper dan bij de zeilmaker.

Snel en goed geleverd, prima prijs

Snel en goed geleverd, prima prijs

Prima geholpen

Prima geholpen door de klantenservice. Arktikelen zeer snel geleverd

Attent

Ik heb per ongeluk dubbel besteld en betaald. Een medewerker belde me om te controleren of het klopte. Binnen week was het geregeld. Topservice!

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.