Fijne winkel, veel op voorraad dus alles wat je nodig hebt wordt supersnel geleverd.

Uitgebreid assortiment dus bijna alles wat je nodig hebt voor je boot is er wel te vinden. Online besteld wordt snel afgehandeld en keurig op tijd geleverd. De winkel in Almere is zeker ook een bezoekje waard.

Vlotjes

Goed contact met de firma. Ik had een speciale vraag. Deze werd binnen de kortste keren beantwoord. Mijn wens werd vlot gerealiseerd vooraf gegaan door een gedetailleerde prijsopgave. Slotconclusie: een firma waar met een gerust hart zaken mee mag gedaan worden.

Uitstekende service

Duidelijke en klantgerichte communicatie

Een zeer professioneel en vrolijk verkoopteam dat betrokken en bekwaam is.

In de voorbereiding op een rondje Atlantic tevens een vijfjarige revit, hebben de mensen van Kniest ons fantastisch geholpen en ondersteund. Hun betrokkenheid was zeer welkom.

Snelle levering en compleet, helemaal fijn!

Lekker snel geleverd en bestelling was compleet, heel fijn!

Ben beter gewend

Dit keer kreeg ik een gebruikt en naar later bleek zelfs een defect product. Ik begrijp niet hoe zoiets verstuurd kon worden.

Top bedrijf met snelle en goede levering

Meerdere keren iets besteld en altijd snel , zorgvuldig en correct geleverd

Snel en goed

George Kniest levert snel en goed. Prima adres voor alle scheepsbenodigdheden!

Zoals altijd ,gewoon goed

Alles netjes verzorgd en volgens afspraak

Onderdeel snel gevonden en op voorraad!

Goede site en service

Reddingsvest was goed geprijsd en snel geleverd. Overzicht op de site en productinfo was duidelijk.

prima als verwacht

volgens verwachting geleverd en correct verpakt

Snel gevonden , snel geleverd en weer waterdicht

Makkelijk te vinden via Google , snelle levering ! Top

Keurig en verzorgd

Aanpassing aan marifoon (Vdes) vlot verzorgd Informatie over proces afhandeling goed Een tip: retour zending ook mogelijk maken voor post NL afhaalpunt

product als omschreven en op tijd geleverd

Gewoon snel en goed

Bestelling geplaatst en kreeg na een uur al het bericht dat het artikel verzonden was. Daarmee gelukkig op tijd aangekomen om nog mee te nemen. Blij weer met Kniest!

Bestelling keurig op tijd geleverd

George Kniest had de scherpste prijs van wat ik nodig had. En bestelling werd ook keurig volgens verwachting bezorgd.

Lastig probleem uiteindelijk goed opgelost

Reparatieverzoek voor een defecte Navionics SD-kaart werd voortvarend opgepakt maar ging de mist in bij de verzending door de Kniest-webshop. Na een paar dagen heen en weer bellen is het uiteindelijk gelukt, inclusief genereus goedmakertje. Dik tevreden!

Prima service!

Vlotte afhandeling

Goede service snelle levering en groot assortiment

Uitstekende producten voor een schappelijke prijs

Op voorraad, snel geleverd en prima prijs kwaliteit verhouding.

Super service

Zeer snelle afhandeling. Altijd zoals verwacht. Super service

Snel en voordelig!

Snel en voordelig!

Vlotte levering van juiste onderdelen, altijd bereid advies te geven.

Onderweg varende bleek drukvat van hydrofoor defect. Juiste vat besteld en bij mijn zoon bezorgd, nu weer goed functionerende watervoorziening. Oude vat had lekke membraan en gaf roestsmaak aan het water.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.