Doen wat ze beloven

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en accuraat

Gieie prijs/ keliteit. Snelle levering

Goede producten snelle levering

De omschrijving is compleet, daardoor ontvang ik wat ik verwacht. Snelle levering, goed verpakt.

Correcte afhandeling van de bestellingen.

Het bedrijft doet wat het belooft. Ook wat betreft terugzendingen en omwisseling van producten. Aanrader.

Prijs is goed

Was goed

Prima service en snelle levering

Bestellen bij George kniest werkt altijd prima. Ze hebben een ruim assortiment en veel voorraad. Laatste levering was er een onderdeel verkeerd geleverd en die hebben ze gelijk kosteloos omgewisseld.

levering tot in de kuip door Jeroen

superflexibel, top!

Geruisloos

Geruisloos

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

Klein verbeterpuntje: na bestelling is het prettig te weten wanneer de bestelling verzonden gaat worden.

zeer goed, 10 +

zeer goed, 10 +

Prima hoor

Prima producten en service, ga zo door

Kennis van zaken

Wanneer een medewerker iets niet of niet zeker weet, aarzelt die niet een collega erbij te halen

klantvriendelijk

Duidelijke uitleg, veel kennis en zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Goed geholpen

Het duurde lang voordat de reddingsvesten terugkwamen van de keuring. Daar kon Kniest niets aan doen. Wel prima te woord gestaan bij navraag.

Bijzonder

Geweldig goed geholpen ivm met mijn marifoon plus dat zelf mijn Mmsi enz erin gezet werden Geen vraag is teveel . Nogmaals bedankt top zijn jullie.

Super snelle levering

De controller voor onze zonnepanelen op de camper ontvangen. Werkt super met een duidelijk display

snelle reactie en goed verpakt en vlot geleverd ,bedankt

mijn beschrijving staat hierboven.

top

top

Zeer vlotte verwerking!

Alles keurig en op tijd geleverd

Alles keurig en op tijd geleverd. Waarom dan toch maar 4 sterren? Eigenlijk is dat tegenwoordig wat je van een goede internetwinkel ook mag verwachten. Dus niet meer heel speciaal.

Keurige levering uit hun groot assortiment.

Supersnel geleverd de volgende dag

Prachtig dak luik hor met verduitering snel geleverd en voldoet helemaal

Snel en correct

Ook de korting op het windvaan: van €189 voor €16,95 :)) Een simpel vaantje dus ik neem aan dat de komma verkeerd geplaatst is.

Te dure verzendkosten

Een stickervel besteld voor het schakelbord, hiervoor werden pakketkorting berekend. Dit had gewoon als brievenbus verzonden kunnen worden, en dus ook zo berekend kunnen worden. Stickervel netjes zoals omschreven

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.